Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fúúú miket védett.Marcelinho írta:Nézi valaki a a Portugál - Albánt?
Hihetetlen az albán kapus! Mindent megfog! Velünk van!![]()
Remélem ez marad a vége is!
Már nyertek a Spanyolok Villa fejelte...MessiFan írta:Vezet Spanyolország most tudtam meg. Valszeg németország is nyerni fog. remekül védekezik Wales. Kár hogy kikaptak..
Már 1-3 meg volt a szépség tapasz!Fernando írta:Ausztria vs. Szerbia 0-3 (69. perc) Eléggé alázzák mostanában a sógorokat.
Csak a spanyol ado adjakulcsar.l írta:Valaki meg tudná mondani, hogy a TV-ben ma lehet-e nézni a Belga - Spanyol selejtezőt?
Köszi előre is!
x lett a vége, én nem bírom a franciákat,de ez az edző egy vicc... 2006os vébé ide, v oda... nevetséges,h egy ilyen ultra tré ebé után még szöv kap.MichaaBee írta:már rég el kellett volna küldeni! az osztrák-francián már láttam, h ez nem fog így menni a franciáknak...Rivaldo11 írta:Hm. 29.perc: Románia-Franciaország 2:0...Azt hiszem ez Domenech utolsó meccse lesz kapitányként.
szerk.: már az eb-n is lehetett sejteni
http://rojadirecta.com/MESSIás(z) írta:Hol megy az Argentin meccs??
Gratula neki!Alberto10 írta:Svájcu21-Spanyolu21 2-1! Sergio Busquets góllal debütált az u21-es válogatottban, ő szerezte meg a vezetést!!!!
már rég el kellett volna küldeni! az osztrák-francián már láttam, h ez nem fog így menni a franciáknak...Rivaldo11 írta:Hm. 29.perc: Románia-Franciaország 2:0...Azt hiszem ez Domenech utolsó meccse lesz kapitányként.