Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ibra csak valamilyen kemény, fizikális futballban állná meg a helyét, mondjuk ha a Barca valamilyen angol csapatttal mecsselne, de amúgy az ő stílusa nem a Barcához illősocio66 írta:Talán így akarja ellensúlyozni lassúságát,mert amúgy nem nagyon futja le a védőit.istyke6 írta:Engem csak az zavar Zlatan jatekaban, hogy rengetegszer offsideban van, csinalhatna azt is, hogy 2 lepessel hatrabrol indul szvsz.
Talán így akarja ellensúlyozni lassúságát,mert amúgy nem nagyon futja le a védőit.istyke6 írta:Engem csak az zavar Zlatan jatekaban, hogy rengetegszer offsideban van, csinalhatna azt is, hogy 2 lepessel hatrabrol indul szvsz.
Hidd el nekem, hogy ő nem fog távozni a nyáron. Ha Gudjohnsen, Zambrotta és még sok játékos megkapta a több év lehetőséget, akkor ő mért ne kapná? És ő még benne lazán több van ennél.Egyébként pedig nem halnék bele ha a nagy szomorúsága miatt esetleg távozna a nyáron. Smile
Szerintem Ibra még nem is volt nálunk igazán formában, az kell neki, hogy lendületbe jöjjön, visszatérjen az önbizalma. Padról beugorva nem hiszem, hogy gyorsan visszatér majd. Nehéz személyiség, remélem fel tudja dolgozni ami vele és körülötte történik. Szurkolok, hogy Pep inspiráló küldetése sikeres legyen.LM10 írta:Ha Ibra még nem szokta volna meg a bajnokságot,akkor én is ezt mondanám, hogy minél többet játszon, DE mivel már ezen túlvan, viszont most "csak" formahanyatlása van, ezért ilyenkor az egyik legjobb tény szvsz, ha tudja melóznia kell, hogy kezdő legyen, nem pedig "Úgyis kezdő leszek, tehát mindegy hogy játszok". Ha Pep megcsinálja vele, mint Henryval, akkor dicsérni fogom ebben is Pepet, és remélem ezzel Ibra újra a régi leszmadmushroom írta:Nem lesz ez így jó, adni kell neki bőven játékidőt, butaság megint amit Pep csinál. Nem látom megint a logikáját ennek a dolognak. Mostanában kicsit forgatom a szememet a rotációs megoldásain.
Ha Ibra még nem szokta volna meg a bajnokságot,akkor én is ezt mondanám, hogy minél többet játszon, DE mivel már ezen túlvan, viszont most "csak" formahanyatlása van, ezért ilyenkor az egyik legjobb tény szvsz, ha tudja melóznia kell, hogy kezdő legyen, nem pedig "Úgyis kezdő leszek, tehát mindegy hogy játszok". Ha Pep megcsinálja vele, mint Henryval, akkor dicsérni fogom ebben is Pepet, és remélem ezzel Ibra újra a régi leszmadmushroom írta:Nem lesz ez így jó, adni kell neki bőven játékidőt, butaság megint amit Pep csinál. Nem látom megint a logikáját ennek a dolognak. Mostanában kicsit forgatom a szememet a rotációs megoldásain.
Hát mit lehet erre mondani.Itt mindenki örül, hogy Ibra csere, hátha jobban fog ezentúl teljesíteni, ellenben Ibra ügynöke: "Ibra nagyon rossz, nagyon szomorú, és nagyon csalódott."-mondta ezt a Stuttgart elleni meccs után ,miután védence csak csereként kezdett a meccsen.
Az ügynökök sokszor egészen mást állítanak mint amit a "védenceik" gondolnak!LM10 írta:Itt mindenki örül, hogy Ibra csere, hátha jobban fog ezentúl teljesíteni, ellenben Ibra ügynöke: "Ibra nagyon rossz, nagyon szomorú, és nagyon csalódott."-mondta ezt a Stuttgart elleni meccs után ,miután védence csak csereként kezdett a meccsen.
Semmiféle ilyen kommentet nem olvastam , megdicsértük a szép kötényes ütem-gólpassz után semmit több, erre te ugrottál szokásod szerint gyerekes és nevetséges módon, hogy mit ajnározzuk Ibrát. Ez történt.balazsfoci írta:
Figyelj. pozitív dologra nem reagálok negatívval, de az nagyon igazságtalan és elfogult, ha valaki egy ilyen gólpasszra azt mondja h húú mekkora klasszis és kezdi visszanyerni a formáját.
balazsfoci írta: Egyszerűen azt nem fogadom el h megérte azt a kiadást és áldozatot amit őérte vállalt a klub.
Figyelj. pozitív dologra nem reagálok negatívval, de az nagyon igazságtalan és elfogult, ha valaki egy ilyen gólpasszra azt mondja h húú mekkora klasszis és kezdi visszanyerni a formáját. A vak is látja h Ibra nem jó lassan 4 hónapja. Az oké hogy a Tavaszt "jól" lehozta, de így mondani h "tavaszt", nagyobb időintervallumnak tűnik, mint ha azt mondanánk hogy szeptembertől december közepéig játszott "jól". Ez 3-3,5 hónap. Na most azóta a telet rosszul játszotta, vagyis szintén 3-3,5 hónapot. Ebben az esetben nem olyan fényes a karrierje nálunk. Hozzáteszen én tavasszal is egy minden tekintetben sziporkázó, a pályát felszántó Ibrát vártam. Ehhez képest nem sokkal futott többet mint az elmúlt hónapokban. Egyszerűen azt nem fogadom el h megérte azt a kiadást és áldozatot amit őérte vállalt a klub.ozsimiki írta:Te tényleg nem veszed észre magad? egész fórumos jelenléted annyiból áll,hogy Ibrát szidod,vagy az egész idényben tré Eto'ot emlegeted Ibra kárára. úgy ahogy anno R10el kapcsolatban is.
én személy szerint nem bírom az ilyeneket, mindig ott vagy amikor lehet szidni az általad kiszemeltet,de sosem amikor dicsérni. grt hozzá. fel ne tűnjön,h már Ő is BARCA játékos, és vmikor jól vmikor kevésbé végzi a dolgát a saját csapatodért,ettől függetlenül te késztetést érzel,h MINDEN! pozitívra reagálj vmi negatívat, vagy ha egyik sincs,kreálj.
Te tényleg nem veszed észre magad? egész fórumos jelenléted annyiból áll,hogy Ibrát szidod,vagy az egész idényben tré Eto'ot emlegeted Ibra kárára. úgy ahogy anno R10el kapcsolatban is.balazsfoci írta:Na ezaz!!! 25 perc alatt NEM volt helyzete. Bojannak elég volt 3 perc h gólt lőjön. Azokkal a baromságokkal meg h nem adnak neki labdát, nem értek egyet. Ez olyan szöveg h mindenki hibás csak én nem. PFFF...matyi02 írta:Igen, de Ibranak nem volt ilyen helyzete.
Én nem mondanák nagyon Ibráról véleményeket, vak is látja, hogy mostanában nem ment neki, se Titinek, és sok másnak a csapatban, de úgynézki kezdünk visszatérni a helyes útra, Ibra, Titi is visszanyeri a formáját, nekem az is jó, ha Zlatan újra csak a Classicón lő egy gólt ami eldönti![]()
Bojannak most elég volt 3 perc...pár meccse pedig 90 sem volt elég 1 gólra. Ilyen a foci.balazsfoci írta:Na ezaz!!! 25 perc alatt NEM volt helyzete. Bojannak elég volt 3 perc h gólt lőjön. Azokkal a baromságokkal meg h nem adnak neki labdát, nem értek egyet. Ez olyan szöveg h mindenki hibás csak én nem. PFFF...
Na ezaz!!! 25 perc alatt NEM volt helyzete. Bojannak elég volt 3 perc h gólt lőjön. Azokkal a baromságokkal meg h nem adnak neki labdát, nem értek egyet. Ez olyan szöveg h mindenki hibás csak én nem. PFFF...matyi02 írta:Igen, de Ibranak nem volt ilyen helyzete.
Én nem mondanák nagyon Ibráról véleményeket, vak is látja, hogy mostanában nem ment neki, se Titinek, és sok másnak a csapatban, de úgynézki kezdünk visszatérni a helyes útra, Ibra, Titi is visszanyeri a formáját, nekem az is jó, ha Zlatan újra csak a Classicón lő egy gólt ami eldönti![]()
Igen, de Ibranak nem volt ilyen helyzete.balazsfoci írta:Az azért sztem már jelent vmit ha egy gólpassznak is örülnünk kell. Véleményem szerint 10-ből 10 Barca játékos gólpasszt adott volna. Viszont meg kell említeni hogy Bojan kevesebbet játszott és gólt rúgott. Az a nem mind1.Gali írta:Az a szoknyás gólpassz azért nem volt semmi!!!
Legközelebb a gól is meg lesz.
Csak így tovább Zlatan.
Az azért sztem már jelent vmit ha egy gólpassznak is örülnünk kell. Véleményem szerint 10-ből 10 Barca játékos gólpasszt adott volna. Viszont meg kell említeni hogy Bojan kevesebbet játszott és gólt rúgott. Az a nem mind1.Gali írta:Az a szoknyás gólpassz azért nem volt semmi!!!
Legközelebb a gól is meg lesz.
Csak így tovább Zlatan.