Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.03.18. 21:10:54

- Lehmann megkérdezi Zlatant: Te mit játszol, ötös lottót?
- Mire Zlatan: Puttó, puttó :mrgreen:

Videó
Kép
Kép
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2010.03.18. 19:43:16

Száljunk már le Ibráról.... Majd belejön Ő is, kicsit unalmas, hogy már a fűszálak állásával is azt magyarázzák páran, hogy miért csinál így vagy úgy. Nincs formában a Classico óta, de ahogy Henry is sokat tanult a padozásból, Ibra is meg fogja tanulni. Jegyzem meg tegnap nagyot tett hozzá az összjátékhoz, és az, hogy nem lőtt gólt, most nem volt akkora probléma, mert pl. Bojan gólja előtt nem kis bőrrel szórt gólpasszt.

Ennél a klubnál mindenkinek van türelem. Ha egy béna Buszkeccet hetek óta nézhetek a kezdőben, meg egy 25 milkás ukrán gnóm ül a padon, hadd ne azon legyek már türelmetlen, hogy a világ egyik legjobb támadója hetek óta gagyi. Majd belejön, bizalom srácok. A kupán kívül eddig idén még nem ment el semmi, 6 cím után ez pedig nemhogy megsüvegelendő, hanem tiszteletet parancsol. Más csapatok egy ilyen sikeres év után nagyobb válságokat is megélnek annál, hogy Ibra "csak" 10 gól felett jár.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Sanama
Llegenda del Barça

2010.03.18. 19:25:30

Ezt a les dolgot hagyjuk már.
Meccsenként átlagban 2x van lesen.
Ez is leginkább év elejére volt jellemző,hogy 5-6x is megállították lesen...
21mecs a ligában-> 41les. Ha az első 7-8meccset nem nézzük,egyáltalán nem drasztikus
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.03.18. 19:15:11

socio66 írta:
istyke6 írta:Engem csak az zavar Zlatan jatekaban, hogy rengetegszer offsideban van, csinalhatna azt is, hogy 2 lepessel hatrabrol indul szvsz.
Talán így akarja ellensúlyozni lassúságát,mert amúgy nem nagyon futja le a védőit.
Ibra csak valamilyen kemény, fizikális futballban állná meg a helyét, mondjuk ha a Barca valamilyen angol csapatttal mecsselne, de amúgy az ő stílusa nem a Barcához illő
Kép
socio66

2010.03.18. 19:13:18

istyke6 írta:Engem csak az zavar Zlatan jatekaban, hogy rengetegszer offsideban van, csinalhatna azt is, hogy 2 lepessel hatrabrol indul szvsz.
Talán így akarja ellensúlyozni lassúságát,mert amúgy nem nagyon futja le a védőit.
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.03.18. 19:09:48

Engem csak az zavar Zlatan jatekaban, hogy rengetegszer offsideban van, csinalhatna azt is, hogy 2 lepessel hatrabrol indul szvsz.
I <3 FCB
LM10
Director del Fútbol

2010.03.18. 18:55:36

Egyébként pedig nem halnék bele ha a nagy szomorúsága miatt esetleg távozna a nyáron. Smile
Hidd el nekem, hogy ő nem fog távozni a nyáron. Ha Gudjohnsen, Zambrotta és még sok játékos megkapta a több év lehetőséget, akkor ő mért ne kapná? És ő még benne lazán több van ennél.
Dave87
Capitá del Barça

2010.03.18. 18:35:06

Ahogy egy csapat, úgy egy játékos megítélése is egészen apró nüanszokon múlhat. Guardiola is folyton ezt hangsúlyozza.
Ha tegnap a partjelző 1-2-szer továbbengedi Zlatant, és ő betalál, teljesen más vélemény lenne róla. Pedig attól még ugyanazt a teljesítményt hozta volna a mezőnyben, ugyanaz az Ibra játszott volna.
Én az elmúlt hetekhez képest már annak is örültem, hogy volt jó passza :lol: .
De a viccet félretéve, szép gólpasszt adott, és jól játszott (még ha nem is magához képest).
El fogja kapni ő is a fonalat.

Amúgy Parádé volt a tegnapi meccs!!!!!!! :D
madmushroom
Capitá del Barça

2010.03.18. 18:33:28

LM10 írta:
madmushroom írta:Nem lesz ez így jó, adni kell neki bőven játékidőt, butaság megint amit Pep csinál. Nem látom megint a logikáját ennek a dolognak. Mostanában kicsit forgatom a szememet a rotációs megoldásain.
Ha Ibra még nem szokta volna meg a bajnokságot,akkor én is ezt mondanám, hogy minél többet játszon, DE mivel már ezen túlvan, viszont most "csak" formahanyatlása van, ezért ilyenkor az egyik legjobb tény szvsz, ha tudja melóznia kell, hogy kezdő legyen, nem pedig "Úgyis kezdő leszek, tehát mindegy hogy játszok". Ha Pep megcsinálja vele, mint Henryval, akkor dicsérni fogom ebben is Pepet, és remélem ezzel Ibra újra a régi lesz :wink:
Szerintem Ibra még nem is volt nálunk igazán formában, az kell neki, hogy lendületbe jöjjön, visszatérjen az önbizalma. Padról beugorva nem hiszem, hogy gyorsan visszatér majd. Nehéz személyiség, remélem fel tudja dolgozni ami vele és körülötte történik. Szurkolok, hogy Pep inspiráló küldetése sikeres legyen.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
LM10
Director del Fútbol

2010.03.18. 18:23:46

madmushroom írta:Nem lesz ez így jó, adni kell neki bőven játékidőt, butaság megint amit Pep csinál. Nem látom megint a logikáját ennek a dolognak. Mostanában kicsit forgatom a szememet a rotációs megoldásain.
Ha Ibra még nem szokta volna meg a bajnokságot,akkor én is ezt mondanám, hogy minél többet játszon, DE mivel már ezen túlvan, viszont most "csak" formahanyatlása van, ezért ilyenkor az egyik legjobb tény szvsz, ha tudja melóznia kell, hogy kezdő legyen, nem pedig "Úgyis kezdő leszek, tehát mindegy hogy játszok". Ha Pep megcsinálja vele, mint Henryval, akkor dicsérni fogom ebben is Pepet, és remélem ezzel Ibra újra a régi lesz :wink:
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.03.18. 18:23:22

Itt mindenki örül, hogy Ibra csere, hátha jobban fog ezentúl teljesíteni, ellenben Ibra ügynöke: "Ibra nagyon rossz, nagyon szomorú, és nagyon csalódott."-mondta ezt a Stuttgart elleni meccs után ,miután védence csak csereként kezdett a meccsen.
Hát mit lehet erre mondani.

Ibra mostanában sajnos tényleg nagyon rossz.És ugyan úgy mint Ő a szurkolók nagy része szomorú és csalódott a játéka miatt.

Azért nem szeretem az ügynököket mert gondolkodás nélkül beszélnek.Jelen pillanatban sztem több szól Ibra ellen mint mellett.Szóval először a védencével kellene elbeszélgetni a dolgokról majd utána sírni a sajtónak.

Viszont még így is biztos vagyok benne,h sokkal többet lesz a pályán mint a pályán kívül.

Egyébként pedig nem halnék bele ha a nagy szomorúsága miatt esetleg távozna a nyáron. :) (de előtte rúgja be a már említett áprilisi meg májusi győztes góljait a Bernabeuban)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
madmushroom
Capitá del Barça

2010.03.18. 18:15:18

Nem lesz ez így jó, adni kell neki bőven játékidőt, butaság megint amit Pep csinál. Nem látom megint a logikáját ennek a dolognak. Mostanában kicsit forgatom a szememet a rotációs megoldásain.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.03.18. 18:09:37

LM10 írta:Itt mindenki örül, hogy Ibra csere, hátha jobban fog ezentúl teljesíteni, ellenben Ibra ügynöke: "Ibra nagyon rossz, nagyon szomorú, és nagyon csalódott."-mondta ezt a Stuttgart elleni meccs után ,miután védence csak csereként kezdett a meccsen.
Az ügynökök sokszor egészen mást állítanak mint amit a "védenceik" gondolnak! :wink:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
LM10
Director del Fútbol

2010.03.18. 18:05:42

Itt mindenki örül, hogy Ibra csere, hátha jobban fog ezentúl teljesíteni, ellenben Ibra ügynöke: "Ibra nagyon rossz, nagyon szomorú, és nagyon csalódott."-mondta ezt a Stuttgart elleni meccs után ,miután védence csak csereként kezdett a meccsen.
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.03.18. 15:30:14

Azzal, hogy tegnap Pep nem jelölte a kezdőbe Ibrat, egyértelműen keményebb munkára és jobb játékra számít tőle. És ez biztos átjön Ibranak is, úgy hogy mindent bele fog adni szvsz a jobb játék érdekében. Szép lassan mindenkinek sikerül formába lendülnie. Touré, Henry, Milito.... Akkor neki miért ne sikerülne?! :roll: 1-2 meccset adok és jönni fognak a gólok. Fontos, hogy érezze a bizalmat és akkor nem lesz gond.

Ezelőtt még én is azt írtam, hogy az érthető ha nincs formában, de hogy nem tesz meg mindent a jobb játékért az elfogadhatatlan. Nos ezzel a lépéssel Pep szerintem nagyot húzott mert ilyenkor minden játékos fejében ott motoszkál hogy: "Igenis tudok jobban játszani, majd most megmutatom mindenkinek" Ezt szokták úgy mondani hogy él benne a bizonyítási vágy! :lol: És ebben mindenképpen bízhatunk! :wink:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
gergo9
Director del Fútbol

2010.03.18. 15:22:57

balazsfoci írta:
Figyelj. pozitív dologra nem reagálok negatívval, de az nagyon igazságtalan és elfogult, ha valaki egy ilyen gólpasszra azt mondja h húú mekkora klasszis és kezdi visszanyerni a formáját.
Semmiféle ilyen kommentet nem olvastam , megdicsértük a szép kötényes ütem-gólpassz után semmit több, erre te ugrottál szokásod szerint gyerekes és nevetséges módon, hogy mit ajnározzuk Ibrát. Ez történt.
balazsfoci írta: Egyszerűen azt nem fogadom el h megérte azt a kiadást és áldozatot amit őérte vállalt a klub.

Mégis milyen áldozatot? Sok ember számára ő a bűnbak hogy elment Eto'o. Fel kellene fogni hogy Eto'o-nak mindenképpen mennie kellet(így hogy anno visszautasította a szerződést és hisztizet főleg), ezt Guardiola nyilvánvalóva tette. Szval a lényeg hogy nem Ibra miatt ment el Eto'o, hanem Eto'o miatt jött Ibra. Megpróbáltuk elsózni Eto'ot, sajnos nem kellett senkinek sem.
Ez volt a legjobb lehetőség abban a helyzetben, a pénzt lehet sokalni amit adtunk érte, Perez koma jól fel verte az árakat. 45 millió plusz Eto'o akit 25 millióra taksáltak anno. Ibra jelentős részét visszahozta , visszahozza reklámokból mivel a spanyol törvények szerint a reklámbevétel 50% a klubbé. Eto'oval maximum andaxin-t lehetett reklámozni. Az hogy mennyire válik be , az hosszabb távon válik el az ősz azt igazolta hogy nagyon, a mostani időszak pedig sajnos az ellentétét.
ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.03.18. 14:38:32

Ozsimikivel értek egyet. Felesleges rászállni valakire mert nem megy neki a legjobban. Össze fogja szedni magát, mert klasszis, és mert a MI csapatunkban játszik. ennyi. Aki meg azt nézi hogy hány labdát veszít meg passzol mellé, meg minden negatívumot az meg elmehet a sunyiba. Ha igazi Barca drukker lennél másképp látnád. (szurkolj más csapatnak)
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
Talma
Jugador d'estrella

2010.03.18. 14:29:18

Igen, ez az, vártam már mikor jön az elő, hogy "ezt 10-ből 10 Barcelona játékos berúgta volna".

Mit lehet erre felelni? És ott is lettek volna abban a pillanatban illetve passzoltak e volna? Na erre már nem lehet egyértelmű igennel válaszolni. Jókor volt jó helyen, remek passzt adott. Góljai (igen, többes számban) is lettek volna a tegnapi nap során, ha a partjelzőnek lett volna rendes szemüvege.
balazsfoci
Jugador d'estrella

2010.03.18. 14:24:23

ozsimiki írta:Te tényleg nem veszed észre magad? egész fórumos jelenléted annyiból áll,hogy Ibrát szidod,vagy az egész idényben tré Eto'ot emlegeted Ibra kárára. úgy ahogy anno R10el kapcsolatban is.

én személy szerint nem bírom az ilyeneket, mindig ott vagy amikor lehet szidni az általad kiszemeltet,de sosem amikor dicsérni. grt hozzá. fel ne tűnjön,h már Ő is BARCA játékos, és vmikor jól vmikor kevésbé végzi a dolgát a saját csapatodért,ettől függetlenül te késztetést érzel,h MINDEN! pozitívra reagálj vmi negatívat, vagy ha egyik sincs,kreálj.
Figyelj. pozitív dologra nem reagálok negatívval, de az nagyon igazságtalan és elfogult, ha valaki egy ilyen gólpasszra azt mondja h húú mekkora klasszis és kezdi visszanyerni a formáját. A vak is látja h Ibra nem jó lassan 4 hónapja. Az oké hogy a Tavaszt "jól" lehozta, de így mondani h "tavaszt", nagyobb időintervallumnak tűnik, mint ha azt mondanánk hogy szeptembertől december közepéig játszott "jól". Ez 3-3,5 hónap. Na most azóta a telet rosszul játszotta, vagyis szintén 3-3,5 hónapot. Ebben az esetben nem olyan fényes a karrierje nálunk. Hozzáteszen én tavasszal is egy minden tekintetben sziporkázó, a pályát felszántó Ibrát vártam. Ehhez képest nem sokkal futott többet mint az elmúlt hónapokban. Egyszerűen azt nem fogadom el h megérte azt a kiadást és áldozatot amit őérte vállalt a klub.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.18. 12:23:22

balazsfoci írta:
matyi02 írta:Igen, de Ibranak nem volt ilyen helyzete.

Én nem mondanák nagyon Ibráról véleményeket, vak is látja, hogy mostanában nem ment neki, se Titinek, és sok másnak a csapatban, de úgynézki kezdünk visszatérni a helyes útra, Ibra, Titi is visszanyeri a formáját, nekem az is jó, ha Zlatan újra csak a Classicón lő egy gólt ami eldönti :lol: 8)
Na ezaz!!! 25 perc alatt NEM volt helyzete. Bojannak elég volt 3 perc h gólt lőjön. Azokkal a baromságokkal meg h nem adnak neki labdát, nem értek egyet. Ez olyan szöveg h mindenki hibás csak én nem. PFFF...
Te tényleg nem veszed észre magad? egész fórumos jelenléted annyiból áll,hogy Ibrát szidod,vagy az egész idényben tré Eto'ot emlegeted Ibra kárára. úgy ahogy anno R10el kapcsolatban is.

én személy szerint nem bírom az ilyeneket, mindig ott vagy amikor lehet szidni az általad kiszemeltet,de sosem amikor dicsérni. grt hozzá. fel ne tűnjön,h már Ő is BARCA játékos, és vmikor jól vmikor kevésbé végzi a dolgát a saját csapatodért,ettől függetlenül te késztetést érzel,h MINDEN! pozitívra reagálj vmi negatívat, vagy ha egyik sincs,kreálj.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
gygerike
Entrenador del Barça

2010.03.18. 11:43:05

Én is figyeltem a mozgását. Nem 1x helyezkedet elég jol.Látszott rajta hogy nem tetszik neki ez a pad dolog. Nem rajta mulott hogy nem került helyzetbe. Gólpassza szép volt. Kiváncsi leszek kezd-e a Zaragoza ellen. Azt kell mondanom rwem nem, és a 2. félidőbe beáll. Az hátha még jobb teljesitésre kézteti
Visca El Barca
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2010.03.18. 11:16:56

balazsfoci írta:Na ezaz!!! 25 perc alatt NEM volt helyzete. Bojannak elég volt 3 perc h gólt lőjön. Azokkal a baromságokkal meg h nem adnak neki labdát, nem értek egyet. Ez olyan szöveg h mindenki hibás csak én nem. PFFF...
Bojannak most elég volt 3 perc...pár meccse pedig 90 sem volt elég 1 gólra. Ilyen a foci.
Másrészt most éppen az általad kritizált Ibra adta a gólpasszt :)
balazsfoci
Jugador d'estrella

2010.03.18. 10:12:16

matyi02 írta:Igen, de Ibranak nem volt ilyen helyzete.

Én nem mondanák nagyon Ibráról véleményeket, vak is látja, hogy mostanában nem ment neki, se Titinek, és sok másnak a csapatban, de úgynézki kezdünk visszatérni a helyes útra, Ibra, Titi is visszanyeri a formáját, nekem az is jó, ha Zlatan újra csak a Classicón lő egy gólt ami eldönti :lol: 8)
Na ezaz!!! 25 perc alatt NEM volt helyzete. Bojannak elég volt 3 perc h gólt lőjön. Azokkal a baromságokkal meg h nem adnak neki labdát, nem értek egyet. Ez olyan szöveg h mindenki hibás csak én nem. PFFF...
matyi02
Entrenador del Barça

2010.03.18. 09:36:25

balazsfoci írta:
Gali írta:Az a szoknyás gólpassz azért nem volt semmi!!!
Legközelebb a gól is meg lesz.
Csak így tovább Zlatan.
Az azért sztem már jelent vmit ha egy gólpassznak is örülnünk kell. Véleményem szerint 10-ből 10 Barca játékos gólpasszt adott volna. Viszont meg kell említeni hogy Bojan kevesebbet játszott és gólt rúgott. Az a nem mind1.
Igen, de Ibranak nem volt ilyen helyzete.

Kép
balazsfoci
Jugador d'estrella

2010.03.18. 09:29:06

Gali írta:Az a szoknyás gólpassz azért nem volt semmi!!!
Legközelebb a gól is meg lesz.
Csak így tovább Zlatan.
Az azért sztem már jelent vmit ha egy gólpassznak is örülnünk kell. Véleményem szerint 10-ből 10 Barca játékos gólpasszt adott volna. Viszont meg kell említeni hogy Bojan kevesebbet játszott és gólt rúgott. Az a nem mind1.
Lezárt