barcafan0911 írta:Nem egy olyan hozzászólsás volt, hogy mennyira jó, hogy itt van Smile De mind1... Az természetes, ha valaki jól teljesít, de ha van pár rossz meccse az már világvége... Ezt sose értettem.
Amúgy meg nem az a dolga egy csatárnak, hogy a beadásokból gólt rúgjon?
Én egyszer sem éreztem hogy itt neki valaha is volt igazán jó meccse. Gólt lőni egy dolog, Barca szinten jól játszani egy másik dolog.

Az a baj, hogy mindenki elvárja, hogy az első évben azonnal beilleszkedjen, és beolvadjon a Barca gépezetébe. Erre külföldi játékos nem képes azonnal, sőt egy év alatt. Hiába gondolkozok, nem nagyon tudok olyan külföldről igazolt játékost az elmúlt, mondjuk 3-4 évben, aki valamilyen más ligából jött volna át a Blaugranahoz, a La Ligaba. Henry, Abidal, Hleb, Ibra... Henrynak az első év pocsékabb volt mint Ibra mostanija, Abidalnak is kellett néhány év, hogy valami értékelhetőt mutasson, Hlebről nem szólnék, hiszen ő lehetőséget sem kapott mondhatni, Ibra pedig kb fél éve van a csapatnál, ehhez képest 14 (?) gólnál jár. Ráadásul Ibra mégis csak egy gyengébb ligából jött, ahol nincs ekkor pörgés stb.
Viszont én, pontosabban többen azt vettük észre, hogy ugyebár kevesebbet fut labdákért, lassú, stb. Olyan mintha, megunta volna, hogy mindig ellene fújnak, ha test a test elleni harcba keveredik, vagy csak én gondolom így?