Attika 25 írta:A levél nem ér semmit,közel sincs olyan hatása mint a szemtől szembeni beszédnek.
én mindent értek, de azért én bele gondolok Fabre helyzetébe is... persze szeretne jönni, mert ismer szinte mindenkit, a korosztályos csapatból pl messit és piquét...
szemtől szembe szerintem elmondta már wengernek, hogy mit szeretne, wenger meg tudja, hogy ha most elengedi és nem tudnak semmit nyerni, akkor bizony ő alatta is olyan szinten mozdul meg a kispad, hogy nem valószínű, hogy maradni tud... márpedig Fabre kulcs fontosságú neki, legalább egy kis kupasikerhez...
szerintem egyértelmű a helyzet: Wenger akkor tud megmaradni a lábán, ha olyan összeget kasszíroz Cesc-en amivel tud majd villogni, hogy lám-lám mit neveltem egy "ingyen tehetségből"... profit a klubnak és megmaradhat a tekintélye... halászhat kedvére a francia korosztályos csapatok és a spanyol korosztályos csapatok között megint... Egy megoldás lenne, ha mi letennénk egy olyan összeget, amire lehet is bólintani, az meg szerintem 60 körül van, s szerintem azt nem fizetjük ki...
Cesc profi, tudja, hogy nem nagyon ugrálhat, mert neki játszania kell, s bizony ha pattog kispadon is lehet nevelési célzattal...
Rosselnek kell eldöntenie, hogy a hangzatos szónoklatok mellett mennyit áldoz ténylegesen az üzletre, és wengernek, hogy bevon e bárkit az esetleges üzletbe... erre pedig szerintem cesc nincs hatással...
Más: Cácerest vinné a Bayern is...