Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem lennék a helyedbengrecki írta:Sikerüüüüüüüüüült a beugróm, úgyhogy hétfőn szigorlat!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Ugyanakkor![]()
![]()
, mert végig tanulnom kell a 7végét...
Kit kell elpicsázni?Game90 írta:Miki![]()
Van egy rossz híremLetöröltelek msn-ről
Szóval ne próbálkozz több zaklató üzenetet küldeni
Különben rádküldöm greckit
![]()
![]()
![]()
![]()
Na jó! Huginak még 1 név le lett advaSaviola írta:Nincs is huga,magát fogja ráduszítani.![]()
![]()
Úúú, hogy baszódnál meg, akkor rejtettből elfoglaltra kell váltanomozsimiki írta:MSN-en elárúlom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MSN-en elárúlomGame90 írta:Jajjajozsimiki írta:Amúgy akkor én meg ráduszítom a Hugom![]()
![]()
![]()
Mennyi idős?
Jajjajozsimiki írta:Amúgy akkor én meg ráduszítom a Hugom![]()
![]()
Ügyes vagy Te,észrevetted végre,hogy vagy 2hónapja letiltottalakGame90 írta:Miki![]()
Van egy rossz híremLetöröltelek msn-ről
Szóval ne próbálkozz több zaklató üzenetet küldeni
Különben rádküldöm greckit
![]()
![]()
![]()
![]()
Elmész Te a ........én meg vehetek fel jövő fél évben 3 tárgyat megintSlither írta:Amúgy most semmi feszültség nincs bennem. Déután sikerült a fizika vizsgámat bukásról 3-ra tolnom.
Na, csak azért is! Hogy a ********* @@@@@@@@, $$$$$$$$ meg!ozsimiki írta:Köszi Enrique![]()
![]()
Na nekem nem illik itt beszólni,mivel nekem köszönhető ez a topicés most mégnagyobb lett a pofám...
![]()
Amúgy mindenkit bírok,és szeretek..kivéve akit nem,és azok ************+//////******* , magukat
Akkor ezt a dalt neked találták kilionelmessi19 írta:Csak hogy dobjak a hangulaton: Game, elmehetsz a ~3,14csába.![]()
![]()