Akkor ujra és talán érthetőben.Nem kérdőjeleztem meg soha hogy tavaly jobbak voltatok.Pont ez az amiben különbnek érzem magam sokatoknál,hogy én eltudom és elis fogom ismerni ha jobb az ellenfél.Egyszerű a válasz: A téma az volt hogy Etoo és Messi felépülésével fényéveket változik majd a PD- és a Barcelona.Na erre én /marha/ leírtam a véleményem melyszerint nem fog különösebb világra szoló változást hozni ez mert igy is nyertek és ha vissza is térnek akkor sem lesz annyival jobb mert akkor is 3 pont jár egy győzelemért.Erre fel irtam azt példának hogy tavaly tavasszal amikor nem csak a Barca hanem főleg Etoo és Messi és Ronaldinho is hiper szuper formában volt akkor sem volt ARRA az félévre olyan egyértelmű a különbség mint
ősszel amikor szerintem nagy különbség volt és akkor huzott el a Barca nagyon.Tavasszal valamelyest össze szedtük magunkat és a Barca sem volt annyira fényes ezek szerint mert ez a sz*r Real töb pontot gyüjtött mint ti.Ezzel én nem mondtam hogy a Bajnokságban jobbak voltunk...hogy mondtam volna.
A Végén majd ébredj fel,és tanulj meg veszíteni.
Már felébredtünk mind Realosok...meg is tanultunk veszíteni...mint mindenki aki játsza ezt a játékot.
Klasszisokkal jobbak voltunk nálatok.Megértem ha fáj...
Miért fájna? Csöppet sem.Nem 1-2 éve vagyok Real drukker,átéltem már ennél nagyobb blamázst is csak ti arra nem emlékeztek.Aztán ujra győztünk.Ez a foci , ezt én maximálisan elfogadom.Nem lehet mindig nyerni,nem is fogunk,ti sem fogtok.Csak ne felejtsetek el szerények maradni mert nem tart örökké ez a siker széria.