a kettős lábcsonttörésből (?) éppenhogycsak felépült robbentől azért annyira nem tartanék, ha jáccik is egyáltalán. sztem kb olyan mozgása lehet, mint a menekülő rókának. egészségesen persze más lenne a helyzet.
biztos vagyok benne, h megverjük a cselzit megint és továbbjutunk. kettős győzelemmel.
azt meg nem értem, miért kell azon versenyezni, h ki a nagyobb barca-drukker, meg ki szereti a cselzit és ki nem. pár éve csak a legelvetemültebb angolfoci ismerők csípték a londoniakat meg a knézy. most ott figyel a mágnás miska, akinek az a szórakozása, h megpróbálja az összes 40-50 mill eunál drágább zsugást begyűjteni. ilyen hozzáállással csak kirakat-csapatot lehet csinálni, aki meg ezt szereti, hát szeresse. mellesleg a cselzi kb 10 éve már ezt műveli, csak régebben kevesebb lóvéból gazdálkodhattak. azért így is sokszor volt olyan, h csak a wise volt az egyedüli angol a kezdőben, aki a csk-juk volt.
egyébként a "divatdrukkerekre" visszatérve, pont az ilyen gyerekekre számítanak a csapatok, mert nagyrészt ők veszik meg a mezeket, a különböző cuccokat, amivel igen nagy bevételeket szereznek a kluboknak. szal sztem már ezért is rossz ez a duma, mert ezzel elég szép hasznot hoznak egy csapatnak. arról meg végképp nem beszélve, h itt kis hazánkban, 100000 km-re Barcelonától nem tudom, h mi különböztetné meg a "divat" barca drukkereket, a "valódiaktól." sztem akkor lehetne az ember joggal ideges, ha monnyuk Barcelonában élnénk, és azért nem tudnánk a meccsre menni, mert ilyen 3 napja barca-szurkoló gyerekekkel lenne tele a stadion, amikor nekünk már a nagyfaterunk is pártoló tag volt.