Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nekem az is elég, ha 1-1 lesz az eredmény, mert Roliék továbbjutását tettem meg... a Samp jön, a Basel továbbjutása meg merem remélni, h nem fog veszélyben forogni!looka írta:Falnak megyek, ha az Anderlechten megy el a mix... Samp eddig sima, és valahogy éreztem, hogy a Braga továbbjutását kellett volna megjátszanom, de nem mertem... pedig 2-es szorzó volt rá...
Nah, van még egy félidő, de én nem érzem a belgákban a fordítást sajna.
Ezt adom. Ugyan így vagyok vele én is.LM10 írta:Már a tavalyi BL meccsek után megfogadtam, hogy nem fogadok, mert totógyilkos eredmények vannak.
Jó ötletfcbarca0827 írta:Mivel ott már teljesen Off lenne áthoztam ide, végleg tisztázni a dolgot: Bendtner góljával szerezté meg a vezetést.FTCSikiHun írta:2-2 vendég pályán, 4-1 hazain Még ők szereztek vezetést, ha emlékeim nem csalnak Walcott révén.
Mivel ott már teljesen OFF lenne áthoztam ide, végleg tisztázni a dolgot: Bendtner góljával szerezték meg a vezetést.FTCSikiHun a Zlatan Ibrahimovic topikban írta:2-2 vendég pályán, 4-1 hazain Még ők szereztek vezetést, ha emlékeim nem csalnak Walcott révén.
Egyikben sem.forlán10 írta:Azt szeretném kérdezni, hogy az Olympiakosz a BL-ben v az El-ben indul? Németh Krisztián miatt
Ugyan semmit nem tudok a reszletekrol de ilyenkor fizetni szoktak a stadionert tehat nem szivesegrol beszelunk hanem uzletrol.bowlinggolyo írta:Egyet nem fogok megérteni a magyarokban,hogy ha már a DVSC kérte fel az ősi ellenfél stadionját,hogy adjon helyet az ő meccsükre akkor miért kell tirpákozniukEz nekem nagyon furcsa ők kapnak szívességet,de szidják a fogadókat
eleget tettek a kérésemnek!Barcaman14 írta:Nem kéne itthon gól kapni és legalább egy 2 gólos előnyre szert kéne tenni.
SZereted a CSKA-t?messideco írta:Yeah...Hajrá!L.Messi 10 írta:CSKA belehuzott, már 2-0!
Érzésem szerint meg lesz a hazai győzelem