Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem bántom, nem is feltétlenül emiatt, egyszerűen néha rossz nézni miket csinál, pedig 1általán nem rossz játékos.Charlie írta:Sztem ezért az esetért bántani őt,kicsit vicces.Nem tehet róla.
C.
cps46 írta:Nem mintha, hanem Oscar Serrano valóban 2 kézzel kitette Bellettit a pályáról, a bíró meg közelről végignézte. KöszBarcaforever írta:Háááááááá mintha az első gólnál ellökték volna 2 kézzel Belettit.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Az első sárga tényleg nagyon nem volt jogos. Viszont abban igazad van, hogy a másodikért lehetett volna egyből pirosat is adni. Én sem óvnék, de ha a klub meg akarja próbálni, hát az az ő dolguk. Egyébként, ha eltörölnék azt a sárgát, nem sírnék...Kluivertinho írta:Komolyan vicces amit csinálunk. Most látom csak hogy Puyol sárgáját is megóvjuk. Ezek szerint ha kiállítanak tőlünk valakit azt egyből megóvjuk? Ráadásul Puyol teljesen jogosan kapta a sárgát, sőt igazság szerint azért egyből pirosat kellett volna kapnia. Igen taktikai szabálytalanság volt, kellett, mert ha nem csinálja meg Puyol akkor valszeg kikapunk. Kár hogy Puyi volt ott.
en is nagyon csipem maxit.. meg mindenBoixos írta:maxi: ez van, ha nincs folyamatos lehetőség (még ha alkalmanként kevés is), akkor nem elvárni, h akkorát fog játszani.
Nem mintha, hanem Oscar Serrano valóban 2 kézzel kitette Bellettit a pályáról, a bíró meg közelről végignézte. KöszBarcaforever írta:Háááááááá mintha az első gólnál ellökték volna 2 kézzel Belettit.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nah ezt megkaptamvacak írta:Akkor döntsd már el végre, hogy szerinted felesleges volt-e, vagy nempuyol...hááááááát nemtom' sztem teljesen feleslegesen szorta ki magat, bár ha a 90. percben nem szedi le a santanderit, az 1-1be viszi valdesre a labdat....
Akkor döntsd már el végre, hogy szerinted felesleges volt-e, vagy nempuyol...hááááááát nemtom' sztem teljesen feleslegesen szorta ki magat, bár ha a 90. percben nem szedi le a santanderit, az 1-1be viszi valdesre a labdat....
Persze hogy láttam,a védelem mindakét oldalon valami katasztrofális volt, RODRI-nak még technikailag sokat kell fejlődnie,a saját 16-osán belül tökörészett a labdával! Valdes nem tehetett egyik gólról sem! Asszem elfogadható ez a 2-2,a látottak alapján! Puyol kicseszett a csapattal,pont a villarreal ellen nem lessz ottSubinho írta:látta vki a tegnapi meccset??? hogy-hogy megint csak döntetlen??? milyen volt Maxi???