Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megy,köszi szépen!Morminho írta:Remélem menni fogEnrique21 írta:Nem tudtok nekem linkelni valami cimet a tegnapi ARGENTIN meccs goljai v összefogija kéne!
Köszi!
Remélem menni fogEnrique21 írta:Nem tudtok nekem linkelni valami cimet a tegnapi ARGENTIN meccs goljai v összefogija kéne!
Köszi!
Egyébként a Hannover 96 ban játszik és egy észak-szász játékos 20 éves védekező középpályás, és tavaly lett válogatott mit akarsz még tudni Pen Mertesackerről?Charlie írta:Kösssz,kicsit bővebben?De hagyd, rá keresek,csak azt hittem valaki tud vmit róla.Barcelonafan írta:Egy német válogatott játékos aki gólt lőtt AusztráliánakCharlie írta:Ki az a Mertesacker?
C.
C.
Kösssz,kicsit bővebben?De hagyd, rá keresek,csak azt hittem valaki tud vmit róla.Barcelonafan írta:Egy német válogatott játékos aki gólt lőtt AusztráliánakCharlie írta:Ki az a Mertesacker?
C.
Egy német válogatott játékos aki gólt lőtt AusztráliánakCharlie írta:Ki az a Mertesacker?
C.
Én nekem mind1 ki nyer csak látványos legyen a meccs és ne áljanak be a görögök védekezni mert az EB-n is szinte csak kontrából lőttek góltEl Payaso írta:Igen, én speciel görög győzelmet várokBarcelonafan írta:Én szerintem fantasztikus meccs lesz este a Brazil-Görög senki ne hagyja ki
Bernardi szűrő, helyette biztosan nem. Ő egyébként most Mascherano posztján játszik. Maxi is kicsit hátrébb játszik, Pablito meg mostanában már majdnem csatárnak mondható. Szerintem ezért nem játszik. De hangsúlyozom, hogy én is jobban örülnék, ha ő játszana mondjuk Maxi Rodriguez vagy Galletti helyett.El Payaso írta:Bernardi v Maxi Rodriguez helyett nem lehetett volna? Főleg az utóbbi helyett gondolnám...
Bernardi v Maxi Rodriguez helyett nem lehetett volna? Főleg az utóbbi helyett gondolnám...antiimperialista írta:Ez szerintem is furcsa. Lehet, hogy Pekerman Riquelme cseréjeként számít rá. A jó öreg Román viszont kirobbanthatatlan.El Payaso írta:Remélem megnyerjük a tornát. Csak azt nem értem hogy mért van az hogy Aimar még ebbe a B csapatba sem fér be?
Ez szerintem is furcsa. Lehet, hogy Pekerman Riquelme cseréjeként számít rá. A jó öreg Román viszont kirobbanthatatlan.El Payaso írta:Remélem megnyerjük a tornát. Csak azt nem értem hogy mért van az hogy Aimar még ebbe a B csapatba sem fér be?
én is (mondjuk látok rá kb. 5% esélyt)El Payaso írta:Igen, én speciel görög győzelmet várokBarcelonafan írta:Én szerintem fantasztikus meccs lesz este a Brazil-Görög senki ne hagyja ki
na ilyen nem lesz!El Payaso írta:Igen, én speciel görög győzelmet várokBarcelonafan írta:Én szerintem fantasztikus meccs lesz este a Brazil-Görög senki ne hagyja ki