Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az a "foghíjas" szerintem Ovecskin volt!Fernando írta:Reggel volt a Szlovák-Orosz jéghoki meccs. Volt egy tag, egy orosz tag nemtudom valami nagy sztár lehetett, mert ki volt írva, hogy On Ice Is Nice egy nagy transparensre. És pont akkor vágták őt be közelibe. Hét a srác kissé foghíjas volt.Erre megszólal a kommentátor: "Igen. Hát őt nem a szikrázó mosolyáért szeretik".
Nah de ezt még tetézte is. Kiköpött az első 3-4 foga helyén.: "És még a jeget is utántölti". Én pusztultam.
ezen az estén olyan jókat nevetek itt a fórumonbarcaME55i írta:Átkapcsolok digire. Xabi Alonso futott a legtöbbet a madrid-ban stat szerint. Megkérdezi a srác a szakértőt:
-Ez az angol futball hagyatéka is lehet, hogy ilyen sokat fut?
-A játékvezető?
Ez így sem lehetséges, mivel az Espanyol a 14. helyen áll, a Getafe pedig 7. a tabellán.istyke6 írta:El fanático írta:Tegnap - vasárnap - a Getafe - ATMA meccsen: Ha a Getafe megnyeri a meccset, akkor megelőzi a Barcelonát, melynek 23 pontja van...- nem emlékszem, melyik volt ez a hül.e
Talan az Espanyol Barcelona-ra gondolt a kommentator...
El fanático írta:Tegnap - vasárnap - a Getafe - ATMA meccsen: Ha a Getafe megnyeri a meccset, akkor megelőzi a Barcelonát, melynek 23 pontja van...- nem emlékszem, melyik volt ez a hül.e
Itt a pont, Farkas Norbi egyetemet végzett spanyoltanár, ráadásul a portugálban is otthon van, ezért a brazil meg portugál neveket is jól ejti. Szóval ez a sportklubos baromságokat felejtsük el. Nem értenek hozzá, valakitől hallották és fel akarnak vágni:)Fecooo írta:a spanyol(katalán) meccseknél nálam Farkas Norbi kiejtése a mérvadó, mert ő beszéli a spanyolt, sokszor volt már Barcelonában, táncsak tudja, h kell ejteni BOJAN nevét!
Úgy tudtam, hogy vasárnap indul a 2010.évi Clausura, de már holnap lesznek meccsek:bali 15 írta:Srácok valaki megtudná mondani hogy mikor kezdődik az Argentín clausura?
Nem bírom már ki lassan a Horti és a Ganxta nélkül.
A két eszement tökéletesen kiegészíti egymást.
A múltkor meghívták a G. Zoli egyik Argentin haverját a stúdióba., az állam leesett amikor a Zoli spanyolul beszélt.
A múltkor egy Boca meccsen a ganxta felállva üvöltött és ordibálta hogy MARTIN PALERMOOOOOOOO!!!!!!!!!!
Én is várom már. Martínnak hívják a srácot és argentin, a Racing Clubnak szurkol. Zolee pár szót tud spanyolul, kicsit beszél is, de szerintem még nem anyanyelvi. Én is akarok tanulni spanyolt a foci miatt. Egyébként én a Riverrel szimpatizálokbali 15 írta:Srácok valaki megtudná mondani hogy mikor kezdődik az Argentín clausura?
Nem bírom már ki lassan a Horti és a Ganxta nélkül.
A két eszement tökéletesen kiegészíti egymást.
A múltkor meghívták a G. Zoli egyik Argentin haverját a stúdióba., az állam leesett amikor a Zoli spanyolul beszélt.
A múltkor egy Boca meccsen a ganxta felállva üvöltött és ordibálta hogy MARTIN PALERMOOOOOOOO!!!!!!!!!!
így van, egyetértek! komoly meccseknél a "szakmához értő", felkészült embereket akarok hallgatni, nem bohócokat, akik kicsúfolnak mindent és mindenkit...kíváncsi lennék, h őt kiskorában milyen trauma érte, h így éli ki a magát...(biztos halálra cikizték, mikor "kisgömbőc" voltlui1698 írta:
Én meg még mindig tartom, hogy német sokadosztályban, meg brazil bajnokságban ok, hogy bohóckodnak de normális meccseket, hagyjuk meg a normális kommentátoroknak.
Én meg még mindig tartom, hogy német sokadosztályban, meg brazil bajnokságban ok, hogy bohóckodnak de normális meccseket, hagyjuk meg a normális kommentátoroknak.Fecooo írta:és még őt tartják sokan műveltnek...miihii írta:Ejj-ejj,Horti:
FCB-Villarreal meccsen mutatják Danny Glovert.
"Ha jól látom akkor,Sydney Poitier van a képen.....Öööööö,vagy esetleg a Williams lányok édesapja.De inkább az elsőre szavazok."
Később azért rászóltak a fülére,h ki is ő.
már az élő meccsen felismertük többen Roger Murtaugh-t(alias Danny Glovert
{meg is említettem az élő közvetítésnél...})
sokan bírják az idiotizmusát, nah én nem...
és még őt tartják sokan műveltnek...miihii írta:Ejj-ejj,Horti:
FCB-Villarreal meccsen mutatják Danny Glovert.
"Ha jól látom akkor,Sydney Poitier van a képen.....Öööööö,vagy esetleg a Williams lányok édesapja.De inkább az elsőre szavazok."
Később azért rászóltak a fülére,h ki is ő.
Poénból visszaolvasgattam, ezen röhögök 5 percesub_bass írta:Léderer a Leverkusen-Schale meccsen: "Mintha az első percekben az öltözőben maradtak volna a gyógyszertáriak!"
Nagyon lemaradtál.Fernando írta:Hát erről lemaradtamlui1698 írta:Már Boca szurkoló.Fernando írta:Érdekes lehetett Boca meccsen őt hallaniős Riveres az arc.
Nem is tom, hogy hol nyilatkozta, hogy még ő sem érti hogy hogy szurkolhatott annak a csapatnak amelyik az isteni Diego csapatának legnagyobb riválisa.![]()
![]()
Mindig hangoztatta mekkora River párti.