Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Húhúhú, mert ő aztán annyit játszikMadrid írta:Erre csak egyet mondok DE LA RED![]()
Amíg Capello az edzőtök, nem fogtok ti beépíteni a fiatalságot túlságosan a csapatba...Madrid írta:Ezt csinálta az előző vezetőség a ( tudjátok Peréz korszak) de ez az éra már teljesen más felfogásban van mint elődje
Csak egy a különbség: hogy ti ezekeknek a gyerekeknek a nagy részét eladjátok majdMadrid írta:Nálunk meg De La Red, Bueno, Mata srácok nyomják
Ige,igazoltuk elég sok jáékos és közülük sokan nemis voltak azok,mostanra viszont már igen.Nálunk bejöt nálatok...R.M.C.F írta:Calderon jól végzi a dolgát.Mintahogy ti is Laportával ugyanezt tették pár éve.Rengeteg játékos jött Barcelonába...rengeteg.Mostmár kialakult a csapat.Megvannak a megfelelő emberek.Hátradőlhettek...persze mi meg érkezünk....
Azért azt ne felejtsdd el,h ide olyanok jöttek akik már akkor nagy játékosok voltak,és itt teljesedtek ki igazán, pl Ronnie,Eto'o! Deco pedig már a Portóban is ilyen szinten játszottR.M.C.F írta:Calderon jól végzi a dolgát.Mintahogy ti is Laportával ugyanezt tették pár éve.Rengeteg játékos jött Barcelonába...rengeteg.Mostmár kialakult a csapat.Megvannak a megfelelő emberek.Hátradőlhettek...persze mi meg érkezünk....
Komám. Hát na...Krojf írta:Wakii Koma!
Köszi szépen, hogy lelőtted az eredményt!
Az Eurosport2 hétfőn este 20:00 órakor adja a meccset, így már
nincs miért izgulnom!
Neked viszont annál inkább, nehogy véletlenül megfázzatok a
Mestallában!
Sport2, 19:00 óra!
Krojfod.
Igen-igen. Ezzel tökéletesen 1et értekBlanco írta:Egyetértek ez a 2 csapat gyülöli egymást Guti nem lesz soha Puyol legjobb cimborája Laporta nem fogja elhivni golfozni Calderont a 2 szurkoltábor soha nem fogja szeretni egymást és még hogy ha messze is vagyunk tölük azért ezt a nem szeretet az itteni fanatikus barca és real szurkolok is átérzik és nem szeretik hogy ha a saját cspatukat szidják szerintem aki ezt nem birja elviselni hogy itt szidják a realt ott meg a barcát akkor ne járjon át mert ugyis csak idegbeteg lesz
hallod ennek semmi köze nem volt hozzád!ezt arra irtam hogy nem kel eljátszani hogy mennyire tiszteljük egymás csapatát(jo ha tiszteljük)de aki nem annak nem kel eljátszani!Saviola írta:Nem tudom ki nyalt..sergi1989 írta:annyiszor kilett ez má tárgyalva kár ezt így túlragozni!és abban igaza van boxios nak hogy nem kell itt nyalni egymásnak csak azért hogy...!![]()
De mind1 is.Lezárva végleg b+ .
Nem tudom ki nyalt..sergi1989 írta:annyiszor kilett ez má tárgyalva kár ezt így túlragozni!és abban igaza van boxios nak hogy nem kell itt nyalni egymásnak csak azért hogy...!