Hát igazatok van (valamennyire), de nekem akkor is keserű a szájízem! Mármint úgy volt, hogy Henke abbahagyja, de jött a Barcelona ajánlata (amit én akkor is elfogadnék, ha wc-t kellene pucolnom), de minek? Hogy kispadon üljön! Jó, mit mondjak nem egy nehéz munka nem kis pénzért, de azért Larsson nem olyan, aki nem szeretne megdolgozni a pénzéért! Nekem pl. nem szimpatikus az, hogy állandóan Eto'o játszik, és nem azért, mert Larssont szorítja ki vagy mást, hanem mert Eto'o-ra miért nem érvényes a rotáció vagy neki miért kel minden kiscsapat ellen játszania? Miért nem lehet az, hogy mondjuk a 12. helyezettnél rosszabbul álló csapatok ellen játszon Maxi, Ezquerro (természetesen Larsson cseréjeként:)). És nekem még nem is ez a legidegesítőbb, hanem, hogy a legnagyobb probléma, hogy jöjjön Henry! NA NE! Enrique írta, hogy senki nem verné a fejét a falba, ha jönne! Hát én most jelzem, hogy igen! És most megígérem, hogyha jön, akkor videót csinálok róla és belinkelem (ez már Jackass)! Itt van Ezquerro is! Nem tudom, hogy ha egy csatáros játékot játszunk, és állandóan Eto'o játszik (:?), akkor minek 4 csatár? És minek ötödik?
Boixos:Ha jön henry, akkor csak 'Hasta la vista, Maxi!' lesz belőle!

És én ezt nagyon szeretném! Amúgy én is iszonyatosan utálom Ibrahimovichot+meg szerintem felfújják, hogy mekkora játékos!