Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt olvasva nekem úgy tűnik ,hogy ezt úgy értetted ,hogy Kaká mindenképp a Milanban akar focini és az a jelentős differencia ami a fizetésében érintené az nem is számítana neki....Sanama írta:Hát én is elsirtam volna magamat,ha van 1 aranylabdám és olyan jó vagyok mint Kaka,és olyat nyilatkoztam,hogy a Milannal akarok megöregedni,erre jön egy 100M ajánlat,és ez már nem is számít...
Én a SportTV-n hallottam a Milan Fio meccsen, hogy elsírta magát mivel a "háta mögött" döntenek róla. Sztem ez már nem kacsa.CS0ki írta:Én ezt azért nehezen tudom elhinni...Aláírt szerződése van...Ha nem akar, nem megy!Kaká meg az edzésen elsírta magát gondolom, hogy nem szeretne távozni. Bár érdekes, hogy gyakorlatilag nincs beleszólása az ügyében.
Én ezt azért nehezen tudom elhinni...Aláírt szerződése van...Ha nem akar, nem megy!Kaká meg az edzésen elsírta magát gondolom, hogy nem szeretne távozni. Bár érdekes, hogy gyakorlatilag nincs beleszólása az ügyében.
http://www.nb1.hu/popupindex.php?itemid=70568Sanama írta:1. link?Katalán88 írta:Berlusconi elfogadta a City ajánlatát.![]()
![]()
Kaká meg az edzésen elsírta magát gondolom, hogy nem szeretne távozni. Bár érdekes, hogy gyakorlatilag nincs beleszólása az ügyében.
1. link? vagy honnan van az infó???Katalán88 írta:Berlusconi elfogadta a City ajánlatát.![]()
![]()
Kaká meg az edzésen elsírta magát gondolom, hogy nem szeretne távozni. Bár érdekes, hogy gyakorlatilag nincs beleszólása az ügyében.
Ha a Milannak szüksége van erre a pénzre, akkor el fogják adni Kakát, ha akarja ha nem. Ennyi pénzből sok minőségi játékost tudnának igazolni. Ha mindezt jól teszik, akkor jobban járhatnak mint Kakával. Nem mindig csinál egy fecske nyarat. Egyszer megnyerte a BL-t a Milannak, de a senior válogatottal többet nem fogja.lionelmessi19 írta:Szerintem nem megy Kaká sehova, de aztán könnyen lehet hogy tévedek majd.
Szerintem ő az, akit nem csábít még ennyi pénz sem. Szerintem számára nem kompenzálhatja a BLt még plusz 2 millió, és még plusz 10 meg egy legdrágább játékos cím sem egy olyan visszalépést, ami a Milan (v bármelyik nagy klub aki vinni) és a ManCity közt lenne esedékes.
A madridistáról... szerintem ez tuti kamu, de jót röhögnék rajta...szombat, 14:31 - Olasz lapértesülések szerint Florentino Pérez megtorpedózhatja Kaká Manchester Citybe való igazolását, a Real Madrid ex elnöke ugyanis kész ajánlatot tenni a Milannak, ami választás elé állíthatná a brazil játékost.
Ezt meg a Milán oldaláról van...Ancelotti szerint az élet megy tovább Kaká nélkül is.
Hát ez azért elég durva lehetőség... én nagyon sajnálnám szegény srácot ha tényleg így lenne.Replay írta:Köztudott, hogy a Milan súlyos anyagi gondokkal küszködik, a pénzügyi válság ezt csak fokozza, hiszen szigorodnak a hitel feltételek, nehezebb a klub finanszirozása, a játékosok kifizetése, ráadásul jól el vannak késve a fiatalitással.
Galliani a nyáron is elismerte, Kaká eladásával lehetne egyedül friss pénzhez jutni.
Személy szerint arra tippelek, Kakának egyszerüen megmondták, lépjen le, segitsen ezzel a klubnak, hogy anyagilag helyrerázódjon, úgymond áldozza be magát.
Nem beszélve a Kakával érkező új bevételekről (reklám, nézők stb-stb.) A foci komolyabb üzletág annál (főleg angliában),h félteni kellene az ilyen dúsgazdag klubbokat ( az arabokat meg főleg nem:D)Mihu írta:Szerintem ha egy klub megengedheti magának hogy 120 millió eurót adjon egy játékosért aki magához képest, meg szerintem úgy általában sincs formában, akkor az az évi 17-18 millió nem fogja földhözvágni őket.Atlantis írta: Jézusom! Ha így folytatja a City akkor 2 éven belül tönkremennek...
évi 17-18 millió eurós fizetés??? elképesztő...
Meg szerinted nem számolták ki hogy belefér-e a költségvetésbe? Ne magyar fejjel gondolkozzunk hogy felveszem a kölcsönt mert kell egy plazmatv karácsonyra, aztán majd visszafizetem valahogy. Igaz azt nem tudom hogy hogy, de majd csak visszafizetem.
Szerintem ha egy klub megengedheti magának hogy 120 millió eurót adjon egy játékosért aki magához képest, meg szerintem úgy általában sincs formában, akkor az az évi 17-18 millió nem fogja földhözvágni őket.Atlantis írta: Jézusom! Ha így folytatja a City akkor 2 éven belül tönkremennek...
Nagyon kell nekik a Kaká gyerek!Atlantis írta:Jézusom! Ha így folytatja a City akkor 2 éven belül tönkremennek...Számszerűsítve ez annyit jelent: Kaká évi 17-18 millió eurót keresne, a 2010-es lelépési díját pedig 65 millió euróban szabnák meg, emellett pedig a reklámjogaiból sem részesedne a klub
hát ha a válására gondolsz, akkor max 50et, más egyébről én nem tudok, szóval ha más is közre játszik (válságon kívül) akkor értem a 90%ot is akár.Drigo írta:Csak ha lehet hinni a híreknek Abra a vagyonának 50-90%-át elbukta, így valamennyivel érthetőbb szerintem. Meg amúgy is a nagy költekezései után felvilágosították, hogy minden pénze rá fog erre menni, ha ezt így folytatja, aztán visszevett a tempóbol, a mostani válság után meg már nem sok választása van.ozsimiki írta:amúgy az meg már nevetséges h abra papa pár éven keresztül nevetségesen magasabb összeget adott egy egy játékosért, most meg 1et se vesz scolarinak, csak ha elad...sok esze van ennek is a focihoz, amikor kellene akkor spórol,amikor nem kellene akkor meg kiad nevetséges összegeket: Seva, Wright Phillips pl többek között...
Jézusom! Ha így folytatja a City akkor 2 éven belül tönkremennek...Számszerűsítve ez annyit jelent: Kaká évi 17-18 millió eurót keresne, a 2010-es lelépési díját pedig 65 millió euróban szabnák meg, emellett pedig a reklámjogaiból sem részesedne a klub
Ok! általánosságban igazad van, akkor azt hiszem lényegében egyetértünk! Béke!tomabence írta:Lassan OFF de azért ide kell írnom XD Értem mit mondassz de ezt most azért írtam mert ez volt a legújabb ilyen HSZ. De példát vehetünk dinhoról is akiről ugyanezt mondhattuk el miután az egész világ őt akarta és mi kihúztuk a PSG-ből. De, nem is erre a Messi dologra akartam kihegyezni a dolgot mert ez nem a legjobb példa volt ( általad említett dolgok szerint is ) hanem a rengetek ilyen dologról, amikor valaki egy sztár helyett " nyilatkozik ".