Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem pont hogy bejön az, hogy nem mindig ez a tucc-tucc zene szól. Személy szerint kedvelem a régi nagy magyar és külföldi slágereket. Az újak némelyikétől meg a hideg ráz (ilyen lola meg más szerzemények)...:Poldi:.. írta:Na ja. Azzal a Best of 90-el nagyon egyetértek. Még a danubiusban akad néha-néha legalább egy két mai sláger, de a slágerTim írta:Személy szerint egyik adóért sem hullatok könnyeket![]()
Fizikai szenvedés hallgatni bármely kereskedelmi rádiót,néha az az érzésem
hogy beruháztak 2db "best of 90'" cd-re és azt nyomatják feszt. Aztán különös módon az úgynevezett kívánság műsorokban megismétlik előről..
De elfogadom hogy sokaknak tetszik,nem vagyunk egyformák.
Az én olvasatomban úgy fest az egész,hogy ez a két rádió nem sugározhat többet az eddigi frekvencián.Ami nem jelenti azt hogy másik frekvencián nem boldogíthatják a népet. Azt pedig végképp nem értem hogy honnan jött ez a hülyeség hogy lesz két adó,ami 24/24 politikai műsorokat fog nyomatni?! A kutya nem hallgatná..![]()
![]()
Madonna új "slágerén" kívül semmi
Na ja. Azzal a Best of 90-el nagyon egyetértek. Még a danubiusban akad néha-néha legalább egy két mai sláger, de a slágerTim írta:Személy szerint egyik adóért sem hullatok könnyeket![]()
Fizikai szenvedés hallgatni bármely kereskedelmi rádiót,néha az az érzésem
hogy beruháztak 2db "best of 90'" cd-re és azt nyomatják feszt. Aztán különös módon az úgynevezett kívánság műsorokban megismétlik előről..
De elfogadom hogy sokaknak tetszik,nem vagyunk egyformák.
Az én olvasatomban úgy fest az egész,hogy ez a két rádió nem sugározhat többet az eddigi frekvencián.Ami nem jelenti azt hogy másik frekvencián nem boldogíthatják a népet. Azt pedig végképp nem értem hogy honnan jött ez a hülyeség hogy lesz két adó,ami 24/24 politikai műsorokat fog nyomatni?! A kutya nem hallgatná..
Én meg pont hogy a bumerángot szoktam. Szinte az egész ország szerette vagy egyiket vagy másikat(vagy esetleg mind2őt). Nekem ha van egy kis időm mindig hallgatom a slágert, vagy ha van valami munka itthon bedugom a fülest és azt hallgatom, mert szerintem jó zenék mennek/mentek rajt.Danka00792 írta:Elvesztette a frekvenciát a Sláger és a Danubius!
![]()
Pedig Balázs ökörködéseit szoktam néha hallgatni, jó kis müsorokat szoktak összehozni délelöttönként.
Egy talán nekünk is van, 2500 Ft. Játékoskijáróval szemben, viszont elég magasan. És ülhet mellettem.Drigo írta:Nem kell valakinek 2 jegy a holnapi Debrcene meccsre? 7000 a kettő együtt.
Ezzel nem is vitatkozombarca99 írta:Lehet, hogy X-et nem tanítja meg focizni, de mondjuk azon nem lepődök meg, ha Messi azt mondja, hogy egy F50-ben jobb játszani, mint egy 10 évvel ezelőtti modellben. Tehát lehet alapja a dolgoknak, Ronaldo futhat gyorsabban egy Mercurialban, mint másban, Fabregas érezheti jobban a labdát egy CRT360-ban, mint másban. Mondjuk egy átlag (hobbi)-focistának tényleg nem oszt, nem szoroz a cipő. Akinek viszont igen, annak van annyi pénze (ill. szponzora), hogy minden félidőben új cipőt húzzon fel.Sanama írta:Jó nem azt mondom...
Biztos sokkal jobb ezekben játszani, mert könnyűek meg jól vannak kialakítva,de azért nem leszel te egy sima cipőtől gyorsabb....
Vagy X , aki nem tud focizni, nem fog 16méterről becsavarni a ficakba egy lasztit.
Az áruk meg... brutális.
Nem szimplán egy "sport"...Cali írta:Nem tudtam, hogy melyik topicba rakjam be ezt a videot, ezért választottam az offtopicot.
http://www.youtube.com/watch?v=_4s2H9cH7Sw
Nézzétek meg! Nem kicsit tud a tag.Gondolom eltörte pár csontját, mire idáig fejlesztette ezt a "sportot" vagy mit...
Lehet, hogy X-et nem tanítja meg focizni, de mondjuk azon nem lepődök meg, ha Messi azt mondja, hogy egy F50-ben jobb játszani, mint egy 10 évvel ezelőtti modellben. Tehát lehet alapja a dolgoknak, Ronaldo futhat gyorsabban egy Mercurialban, mint másban, Fabregas érezheti jobban a labdát egy CRT360-ban, mint másban. Mondjuk egy átlag (hobbi)-focistának tényleg nem oszt, nem szoroz a cipő. Akinek viszont igen, annak van annyi pénze (ill. szponzora), hogy minden félidőben új cipőt húzzon fel.Sanama írta:Jó nem azt mondom...
Biztos sokkal jobb ezekben játszani, mert könnyűek meg jól vannak kialakítva,de azért nem leszel te egy sima cipőtől gyorsabb....
Vagy X , aki nem tud focizni, nem fog 16méterről becsavarni a ficakba egy lasztit.
Az áruk meg... brutális.
Menny már ez nagyon komoly:D Nem tom ki találta ki ezt de nem enyhén tedszikCali írta:Nem tudtam, hogy melyik topicba rakjam be ezt a videot, ezért választottam az offtopicot.
http://www.youtube.com/watch?v=_4s2H9cH7Sw
Nézzétek meg! Nem kicsit tud a tag.Gondolom eltörte pár csontját, mire idáig fejlesztette ezt a "sportot" vagy mit...