Nyári igazolások v. álmok színháza?
- visca el barca
- Presidente del Barça
szinte teljes mértékben egyet értek veled... de.gyiko írta:Szerintem most nem kellene igazolásokkal foglalkozni, a nyári időszakra a sérültjeink is visszajönnek, azért máshogy néz ki a csapat Edmilson, Motta(bár őt én nem szeretem) Gabri és Henke visszatérése után. Akkor már elég sok variációs lehetősége lesz Rijkaardnak. Meg kell várni Maxi mit produkál és nyugodtan elindulhat ez a csapat a 2005/06-os bajnokságban is.
bár szerintem oleguer kifejezetten jo teljesitményt nyujt középen, azért egy nesta elférne...

Szerintem most nem kellene igazolásokkal foglalkozni, a nyári időszakra a sérültjeink is visszajönnek, azért máshogy néz ki a csapat Edmilson, Motta(bár őt én nem szeretem) Gabri és Henke visszatérése után. Akkor már elég sok variációs lehetősége lesz Rijkaardnak. Meg kell várni Maxi mit produkál és nyugodtan elindulhat ez a csapat a 2005/06-os bajnokságban is.
Barcelooooooooooooooooooooooooona
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Ha Albertini rendesen beépül, akkor nem!LG írta:Sztem meg Marqueznek kellene hátra mennie védonek, és Gerard meg kezdhetne. Sztem sokkal jobb mint Albertini.
És amúgy is jobb sztem mint Gerard, plusz még lenne, aki szabadot lőne!
Sztem meg Marqueznek kellene hátra mennie védonek, és Gerard meg kezdhetne. Sztem sokkal jobb mint Albertini. 

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Hát nem tudom,én még a franciának adnék egy kis időt,de sztem is nagyon kilóg a csapatból,de nagyon jó játékos ő is...ezért még hagyni kell neki időt,bár sztem nem illik bele a csapat szerkzetébe...Én idővel,ha nem menne neki azt csinálnám,hogy Ronnie be középre,Giuly helyett meg Maxi Etoo mellé.....Barrientos írta:Gonzalo Rodriguezt a VillarealbólZsolti írta:Egy klasszis védőt kell hozni Oleguer helyére,és akkor lesz három kiváló védőnk.pl:Milito,vagy vmi hasonló....Coloccini esetleg,de ő most ment a Deporhoz...![]()
Na meg Giuly helyett valakit
-
- Jugador del Barça
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Jó kis vitát indítottam.

-
- Llegenda del Barça
február végén v március elején megy vissza a játszani a Romába.Szakacs írta:Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele,de en Chivu-t szivesen latnam a csapatba,Ti mit szolnatok hozza,velemenyeket kerek
PUYOL-XAVI-INIESTA
Ha Decot egyszer eladnánk, ami remélem nem mostanában lesz, mert nagyon nagy szüksége van rá a csapatnak, akkor és tutira Wesley Shneiderrel pótolnám.Szerintem ő egy nagyon jó játékos egy kicsit szerintem hasonlít a játéka Xaviéra!Ronaldinhot meg hova középre??????Ő nem tudna Xavi vagy Deco helyén játszani ez tuti, mert ugye ő szinte csak támad!C. Ronaldo meg ne is jöjjön hozzánk, én gyűlölöm, több okból is!1: megtanulhatna mégegy cselt azon a biciklisen kívűl!2: olyan önző, hogy hihetetlen, tiszta Quaresma!Oleguert meg szerintem nemnagyon kellene szídni, mert az ő érdeme is az, hogy ilyen kevés gólt kapunk és hogy az utolsó 3 meccsen gólt se kaptunk!Szerintem kezd egyre magabiztosabbá válni!Baloldalra meg nagyon várom már hogy lehetőséget kapjon Fernando Navarro!
Visca el Barca
- PetI
- Hírhozó-cikkíró
Régebben jól nyomta, de mostanában nem hallottam róla semmit. Ha felépülnek a sérültek (Motta, Ed stb) akkor Damiával, Márquezzel kiegészülve jó hátvédsorunk lesz, és szerintem nem kell védőt igazolnunk. Ettől függetlenül még jó játékosnak tartom.
Persze, ez csak egy vélemény...
Persze, ez csak egy vélemény...

- nb.nb.nb
- Jugador d'estrella
pont ezt akartam mondani.....Cooltiszo írta:Az egy dolog, de attól még télleg 1 beképzelt "alak"Szakacs írta:szerintem jo jatekos
a csúnya szavakat mellőzzük mert itt nem szeressük

Forca Barça!