legalább 25 éve (csóró Drapál óta) nem volt ekkora motorversenyzőnk!!
van egy olasz gyerek, a pasini, ő meg a Totti csapatában nyomja a bugit.

Badi írta:NS írta: GYORSASÁGI MOTOR. Hatalmas csatában lett első a magyar versenyző
Talmácsi Gábor megszerezte idei második futamgyőzelmét
NSO, 2005-06-25 17:43
A gyorsasági motorosok világbajnokságának hetedik futamán, a Holland Nagydíjon a 125 kcm-es kategóriában hatalmas csatában győzedelmeskedett Talmácsi Gábor. A KTM pilótája két futammal ezelőtti, mugellói sikere után most "saját jogon" győzött: míg Olaszországban türelmes versenyzése mellett riválisainak kiesése juttatta az élre a magyar motorost, ezúttal fantasztikus vezetéssel, legnagyobb ellenfeleit sorra előzve győzedelmeskedett.
És ha még azt is hozzávesszük, h holtversenyben vezeti a világbajnokságot![]()
SZÉP VOLT TALMA!!!!!
És vezet az összetettben!!!!!
NS írta: GYORSASÁGI MOTOR. Hatalmas csatában lett első a magyar versenyző
Talmácsi Gábor megszerezte idei második futamgyőzelmét
NSO, 2005-06-25 17:43
A gyorsasági motorosok világbajnokságának hetedik futamán, a Holland Nagydíjon a 125 kcm-es kategóriában hatalmas csatában győzedelmeskedett Talmácsi Gábor. A KTM pilótája két futammal ezelőtti, mugellói sikere után most "saját jogon" győzött: míg Olaszországban türelmes versenyzése mellett riválisainak kiesése juttatta az élre a magyar motorost, ezúttal fantasztikus vezetéssel, legnagyobb ellenfeleit sorra előzve győzedelmeskedett.
A pénz nem akadály!Enrique írta:Csak mondom, hogy ugysem jutsz ki, meg nagyon drága a jegy, de azért jó xórakozást...Kitfisto írta:Apukám megigérte hogy majd kimegyünk a jövö évi el clasicora.Természetesen egy hazai meccsen.Már nagyon várom!Ti már voltatok?
Csak mondom, hogy ugysem jutsz ki, meg nagyon drága a jegy, de azért jó xórakozást...Kitfisto írta:Apukám megigérte hogy majd kimegyünk a jövö évi el clasicora.Természetesen egy hazai meccsen.Már nagyon várom!Ti már voltatok?
Én jó párszor voltam Katalóniában, Asztúriában és csak kapkodtam a fejem.Charlie írta:Én csak egyszer voltam Spanyolországban,de nem emléxem hogy annyi jó nőt láttam volnaPedig mindig stírolom őket
![]()
![]()
C.
Én is voltam Spanyolországban!Vito írta:ez gól!Maxi írta: De nekik is a fele magyar származású!hanem több!
többek közt Spanyolországban...Barcelonafan írta: A spanyolok kövérek?
Hát nem tom ezt te hol láttad?!
A spanyolok kövérek?Vito írta:cruyff írta:... ha nők, akkor ............ spanyol-görög!![]()
![]()
100-ból egy jó csaj.
A görögnek akkora az orra, mint a bazilikakilincs,
a spanyolok pedig kövérek.
Akkor néz el erre feléVito írta:nehezen képzelem, hogy bárhol a világon nagyobb dózisban vannak jó csajok, mint itthon.
Ahhh nekem nem tetxenek a mediterrán nok...oanok mint ha cigányok volnánakVito írta:cruyff írta:... ha nők, akkor ............ spanyol-görög!![]()
![]()
100-ból egy jó csaj.
A görögnek akkora az orra, mint a bazilikakilincs,
a spanyolok pedig kövérek.