Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Igen, vmikor mindenképpen meg kell néznem Rékát, egy éves... nagyon durva... biztos tök sokat nőtt, mert már elég rég láttamTim írta:Köszönöm szépen a jó kívánságokat srácok,Réka nevében is! Bár írni még nem tud de ha nem figyelek rá akkor ide settenkedik a számítógép asztal mellé,és lekesen püföli a billenyűket![]()
Szandi!Bocs hogy elrontottam a meglepetésed,de jövő héten itthon vagyok,ha van időd/kedved felugorhatsz felköszönteni.Biztos jól kijönnétek nagyon barátkozós,és szereti a vendégeket.
Atikám,fogadd meg Krojf koma tanácsát(akinek gratulálok a címvédéséhez!)legyen apás szülés! Eleinte én is ódzkodtam tőle,de hatalmas élmény,és Andinak is sokat jelentene,ha ott vagy mellette.
Végül gratulálok az év cikkíróinak,forumozóinak remélem még sokáig fogtok minket "boldogítani"!
A személyiséged varázsa kedves Grecki komám!grecki írta:Ati, valahogy sejtettem.Ragaszd vissza a bili fülét...
Hatalmas grat.
Tim, még szerencse, hogy az anyukájára hasonlít...
A szavazáson meg brutálisan meglepődtem. Mindenkinek köszönöm, hogy rám szavazott, de nem lehet, hogy itt valami tévedés van? Az utóbbi időben igencsak kérészéletű voltam a fórumon.
Ja, és mindenkinek boldog szombatot és jó pihenést!
neked most konkrétan mi a bajod?Perrero írta:
Nem lehetne IQ szinthez kötni a regisztrációt
Gratula Ati!Sajnálom,hogy nem az általad hőn áhított fiú lesz,de majd jön az is.A lányzóhoz gratula,Andika biztos nagyon boldog!Remélem továbbra is minden rendben lesz,Timi is gratulál!antiimperialista írta:Tegnap voltunk ultrahangon, és végre megtudtuk, hogy... kislányunk lesz.
Most ez kicsit letört, én fiút szerettem volna... De eddig minden rendben megy, és ez a legfontosabb!
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz és Gratulálok Atinak és Timnek!antiimperialista írta:Tegnap voltunk ultrahangon, és végre megtudtuk, hogy... kislányunk lesz.
Most ez kicsit letört, én fiút szerettem volna... De eddig minden rendben megy, és ez a legfontosabb!
...még valamit: aztán apás szülés legyen!Krojf írta:Keresd a nőt!!!antiimperialista írta:Tegnap voltunk ultrahangon, és végre megtudtuk, hogy... kislányunk lesz.
Visca el Antiimperialista!!!
K.
Atesz, nehogy már letörjön, a legnagyobb rajongód lesz a kiscsaj!!!antiimperialista írta:Tegnap voltunk ultrahangon, és végre megtudtuk, hogy... kislányunk lesz.