2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ja, azért a tavalyi első félévük zseniálisan jó volt. ezt be kell látni. amúgy remélem mi nem engedünk úgy ki mint ők tették tavalyMosquito írta:Azért nem olyan egyszerű ezt túlszárnyalni, még beállítani sem lesz könnyű.fcjoc írta: 1. Real Madrid 19 15 2 2 41-14 +27 47
Azért nem olyan egyszerű ezt túlszárnyalni, még beállítani sem lesz könnyű.fcjoc írta: 1. Real Madrid 19 15 2 2 41-14 +27 47
pelda nelkuli valoban de 2-0 3-0 4-0 2-1 = 11-121-1-es gólülönbség ha jól számolom. példa nélküli
46 pontja volt 19 fordulőt követően, éppen a Barca 2005/2006-os 44 pontos rekordját döntötte meg. De szerintem idén túlszárnyaljuk azt is.Morminho írta:Tavaly ugye féltávnál a Real rekordponttal vezetett. Mennyi volt az, azt is meg lehet még dönteni?
Nemtom hogy állhatoptt a Real de figyelembe véve h féltávnál félszáz pontunk lehet van egy olyan érzésem h ez egy kicsit jobb annál.Morminho írta:Tavaly ugye féltávnál a Real rekordponttal vezetett. Mennyi volt az, azt is meg lehet még dönteni?
Ez így van...valóban rekord a Barca 109 éves történelmében ez a 16 meccs/13 győzelmi mutató. Tegnap a meccs végén mondta is ezt Farkas Norbi és, hogy beérte a Puskás-Di Stefáno által szárnyaló '61-es Real Madridot.mindorokke_barca írta:az NSO-n a meccs utani cikkben azt irjak, hogy klubrekordot dontott a csapat a tegnapi meccsel, mert meg nem volt pelda arra, hogy 16 fordulo utan 41 pontunk legyen... ez valoban igy van, vagy megint csak nagyot akartak irni?
Na szóval:Primera Divison: A legrosszabb rajt 1973 óta 2008. Szeptember 13. 22:57
Azzal, hogy a Barcelona csak döntetlent játszott a Primera Division második fordulójában a Racing Santaner ellen, beállította az 1973-as nyitány mérlegét. Azóta ilyen rosszul még nem indult a bajnoki szezon a katalán együttesnek, mely az első fordulóban 1-0-s vereséget szenvedett a Numancia otthonában. 1973-ban, Johan Cruyff első barcelonai szezonjában a Barca 1-0-ra kapott ki az első fordulóban Elchében, majd éppen a Racing ellen játszott 0-0-s döntetlent hazai pályán. Érdekesség, hogy az akkori csapat még a harmadik fordulóban is kikapott, (a Celta ellen Vigóban), majd csak a negyedik játéknapon győzött először az Espanyol ellen. Abban az idényben a Barcelona megnyerte a bajnokságot, és többek között idegenben aratott 5-0-s diadalt a Real Madrid ellen.
igen csak az egesz varosban nem laknak 50 ezren:) igy nehezen toltenek meg:PErre a meccsre biztosan triplaanyian mentek volna ki, az tuti!
Egy ilyen szinte mindig élversenyző csapatnak már évek óta nagyobb
aréna dukálna.
Mondjuk egy Mestalla-szintű...
Csak azért nem töröltem, mert nagyon is így van.cruyff írta:Legyőztük a mumust, a saját barlangjában, vesztett állásból úgy, hogy az uccsó negyed órát emberhátrányban nyomtuk... ráadásul szép csapatjátékkal, sokszor egyérintős passzokkal hozva fel a labdát.... mi kell még?
Bocsi, melyik meccset nézted? Az első félidőben Henry hibázott 100%-os ziccerben...már a 3. percben..sokal jobbak voltunk, a villarreal veszélyesen kontrázott, de irányítottuk a játékot. A villa igazi ziccerei azok - az egy kivételével, amit értékesítettek is- a kiállítás után jöttek... itt persze a szerencse is mellénk állt, de még 10 emberrel is vezettünk veszélyes támadást...de elképesztő, hogy még miket olvasok itt a fórumon... az első félidő lagymatag játékot hozott de.... ?????????? hát ha ez az volt....Scumy írta:Nem akarom rontani a hangulatot, de szerintem erősen kritizálható a mai teljesítménye a srácoknak. Félreértés ne essék, örülök a három pontnak, nagyon pörgős meccs volt, tényleg, le a kalappal az EGÉSZ BARCA előtt, DE, szerintem ezt a meccset nem ők nyerték meg, hanem a Villa' vesztette el. Amennyi ajtó-ablak helyzetük volt, azzal simán megfordíthatták volna a játszma eredményét. Ez persze csak az én észrevételem...mindenesetre még egyszer, óriás köszönet a fiúknak az élményért, taps nekik, és Kellemes ünnepeket mindenkinek, és címekben gazdag új évet![]()
![]()
![]()
Erre a meccsre biztosan triplaanyian mentek volna ki, az tuti!Barcaforever írta:Villarreal, El Madrigal
22.000 néző
![]()
![]()
![]()
![]()
Egy akkora csapat mögött ilyen kevés ember legyen.Megérdemelnének egy nagyobb stadiont.
Sztem is háttal nézted a meccset! A barcának is legalább annyi nagy ziccere volt, sőt talán több is. A játékban és a veszélyes helyzetekben, amikből végül nem lett ziccer, pedig egyértelműen jobbak voltunk. A Villareal azt hozta mint a real, csak jobban, jobban támadtak, veszélyesebbek voltak a kontráik. Viszont a legtöbb nagy helyzetük a jogtalan kiállítás után volt, előtte a gólon kivül szinte semmi........Megérdemelt győzelem volt, ah Puhl Sanyi is mondta és nem hiányzik semmi ebből a csapatból! Eto'o és Messi jobb játéka esetén a köv meccsen fiesztázunk:D Na és visszatér végre a nagy kedvencem Ini is:)Scumy írta:Nem akarom rontani a hangulatot, de szerintem erősen kritizálható a mai teljesítménye a srácoknak. Félreértés ne essék, örülök a három pontnak, nagyon pörgős meccs volt, tényleg, le a kalappal az EGÉSZ BARCA előtt, DE, szerintem ezt a meccset nem ők nyerték meg, hanem a Villa' vesztette el. Amennyi ajtó-ablak helyzetük volt, azzal simán megfordíthatták volna a játszma eredményét. Ez persze csak az én észrevételem...mindenesetre még egyszer, óriás köszönet a fiúknak az élményért, taps nekik, és Kellemes ünnepeket mindenkinek, és címekben gazdag új évet![]()
![]()
![]()