Végülis, tetszik ez az új szabálySlither írta:Hát az szívás, de le volt írva, hogy szombaton lesznek a selejtezők, vasárnap meg a döntő...Oleguer írta: Vasárnap délutánig nem leszek gépközelben

Végülis, tetszik ez az új szabálySlither írta:Hát az szívás, de le volt írva, hogy szombaton lesznek a selejtezők, vasárnap meg a döntő...Oleguer írta: Vasárnap délutánig nem leszek gépközelben
Vasárnap délutánig nem leszek gépközelbenSlither írta:2. asztal: Mivel Morminhonak csak 5 és 7 között, ezért próbáljuk meg akkor lejátszani. Megpróbálom szabaddá tenni magam.
Enrique OK
Badi
Morminho OK
Fcjoc OK
Oleguer
Slither OK
És mivel holnap le kéne játszani, javaslom, hogy aki nem ír be vmit még ma, annak a többséghez kelljen alkalmazkodnia.
Yah,de te is foglalkozz kicsit a selejtezővel, írdd be pl,h neked melyik idő lenne jó holnap,stb....múlik az idő.Morminho írta:Nevezett valaki innen a t6poker-en a 20:00-as 1000$-os freerollra?
20:30 a közép-európai időzóna (CET) szerint, a GMT a Greenwich Mean Time, Nagy-Britanniában érvényes és a miénkhez képest egy óra csúszásban van.Perrero írta:jelentkeztem sportingbeten a freerollra magyar idő szerint 20:30kor kezdődik de van ott vmi 19:30 GMT is... szal a pokerprogram fél 8at ir kezdési időre
vki megmondaná h mikor indul
A GMT = Greenwich Mean Time. Mi a CET-ben (Central European Time) vagyunk, szóval 20:30-kor kezdődik...Perrero írta:jelentkeztem sportingbeten a freerollra magyar idő szerint 20:30kor kezdődik de van ott vmi 19:30 GMT is... szal a pokerprogram fél 8at ir kezdési időre
vki megmondaná h mikor indul
És olyan nehéz kitalálni ebből hogy mikor jó?Oleguer írta:Nem az volt a kérdés hogy mikor nem, hanem hogy mikor jó?Slither írta:2. asztal:
Nekem de. nem jó, du. 5 és 8 között sem annyira.
Nyugi most játszani is fogok nem úgy mint legutóbbVictorValdes19 írta:Kiki de jó h megint 1 asztalnál vunk így mégnagyobb az esélyem h döntős legyek jó ómen vagy
Aztán most csak sportszerűen tisztelt moderátor úr.Chris0527 írta:Nah akkor itt vannak az asztalok:
1.asztal:
Ozsi
Titihno
Mypeter
VV19
VIII.Henrik
Kiki
2.asztal
Enrique
Badi
Morminho
Fcjoc