nem tudom miért de, én is így vagyok ezzel. vhogy ez a barca most annyira jó, hogy még egy Gudjohnssennek is sikerült összeszednie magát, és hasznos csapattaggá válnia, pedig őt a franciánál sokkal több kritika ért. sztem Henrynak is sikerülhet...Messa írta: Én még bízok a csodában...
Thierry Henry
- csabimo
- Capitá del Barça
1: Ez nem a Chelsea! Ne azzal nyugtasd magadat hogy más csapatnál sincsen jobb ember azon a poszton...Drukker írta:Nem tom miért szarozza le mindenki Henryt... Ha már ennyire fújoljátok meg minden lóguanó akkor mondjatok okot. Most jön majd az hogy mert nem úgy jáccik mint az Arsenalba. Erre 2 válaszom van: 1.: Ez nem az Arsenal. 2.: Ki mondta neked hogy úgy fog jáccani???
Jah és még vmi. Ha már kakiztok vkit akko vegyetek viszonyítási alapot és úgy fújóljátok... Pl a Chealseanek nem tom ki jáccik ott a balszélen csatárt de hogy biztos nem rúgott ennyi gólt és nem adott ennyi gólpasszt.:@
Go Titi
Nehéz mostanában negativumokat irni a csapatról a mutatott játékoról vagy éppen a játékosokról mert mindenki jol végzi a dolgát!
Egyedül Titi a kivétel mert ö nagyon kilog a teljesitményével és nem pozitiv irányba...Senki nem várja az arsenalos Henryt mert mi nem az arsenal vagyunk, de a ziccereket nálunk is be kell rugni!!!
- Drukker
- Jugador d'estrella
Nem tom miért szarozza le mindenki Henryt... Ha már ennyire fújoljátok meg minden lóguanó akkor mondjatok okot. Most jön majd az hogy mert nem úgy jáccik mint az Arsenalba. Erre 2 válaszom van: 1.: Ez nem az Arsenal. 2.: Ki mondta neked hogy úgy fog jáccani???
Jah és még vmi. Ha már kakiztok vkit akko vegyetek viszonyítási alapot és úgy fújóljátok... Pl a Chealseanek nem tom ki jáccik ott a balszélen csatárt de hogy biztos nem rúgott ennyi gólt és nem adott ennyi gólpasszt.:@
Go Titi
Go Titi
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Manuel!
Én ezzel az egésszel tisztában vagyok, de én akkor is szeretem, mint játékost. Talán még mindig a múltja miatt van.
És tudom, látom, hogy szenved. És tisztán látszik róla, hogy nincs önbizalma... 1-1-ben szinte képtelen gólt rúgni... Pedig ez neki afféle rutinfeladatnak kéne lennie. Nagyon nagyon remélem, hogy ez a következőkben változni fog.
Én ezzel az egésszel tisztában vagyok, de én akkor is szeretem, mint játékost. Talán még mindig a múltja miatt van.
És tudom, látom, hogy szenved. És tisztán látszik róla, hogy nincs önbizalma... 1-1-ben szinte képtelen gólt rúgni... Pedig ez neki afféle rutinfeladatnak kéne lennie. Nagyon nagyon remélem, hogy ez a következőkben változni fog.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
maximálisan egyetértek. szeretem Henryt, mindig is szerettem. bízom benne. és hiszek abban, hogy hamarosan formába lendül...Messa írta:Sokakkal ellentétben, én nem akarom, hogy távozzon. Lehet, hogy sokan meg fognak kövezni érte, de a véleményemet akkor sem fogja ez megváltoztatni. Sajnos nagyon sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok, és hogy az igazi Henryből ez lett. Már az Arsenalban is a kedvenc játékosom volt, és még mindig az egyik kedvencem.
Én még bízok a csodában...
amúgy meg biztosan borzasztó kényelmetlen lehet ez a helyzet számára, és abban is biztos vagyok, hogy a sok negatív kritika okoz neki néhány álmatlan éjszakát. most nagyon nehéz lehet neki, de épp ezért kell kitartani mellette! legalább nyárig bízzunk benne!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára d.OR 2008.11.11. 20:35:31-kor.
- danko94
- Entrenador del Barça
Emberek fogjátok már fel h senkinek nem a mutatott játékkal van a baja hanem azzal h olyan dolgokat nem képes megcsinálni amit egy magyar NB2-es játékostól elvárnak!
1. Sokan azt mondják h Henry a világ legjobb csatárai közé tartozik, lehet de akkor miért nem képes ziccerhelyzetben egy egészségeset belerúgni a labdába?? Vagy legalább begurítani a kapus mellett
2: A labda levétele/átvétele. Szegény ráctól 2-3 méterre elpattannak a labdák amit még tetéz azzal ami a 3. pont lesz...
3. Gyorsaság. Titi rengeteget vesztett gyorsaságából (nem csak futás hanem cselek gyorsasága) elpattan tőle a labda és még utol sem éri nem tud lefutni egy védőt nem tud megverni 1az1-ben senkit. Nem láttam normális jó cselt tőle 1 éve.
4. Fejelés. Az Arsenalban szögletekből sok gólt fejelt itt egy év alatt tudomásom szerint talán egy fejesgólja van...
És akkor kérdem h ezek azért vannak mert balszélsőt játszik??? Vagy azért mert más a spanyol foci(a kapusok a helyzeteknél a másik oldalra vetődnek mint Angliában???)A játéka szerintem elfogadható mert jó passzai vannak és néha még gólét is lő...
De azt nem értem h ezeket a dolgokat hogy felejthette el???
1. Sokan azt mondják h Henry a világ legjobb csatárai közé tartozik, lehet de akkor miért nem képes ziccerhelyzetben egy egészségeset belerúgni a labdába?? Vagy legalább begurítani a kapus mellett
2: A labda levétele/átvétele. Szegény ráctól 2-3 méterre elpattannak a labdák amit még tetéz azzal ami a 3. pont lesz...
3. Gyorsaság. Titi rengeteget vesztett gyorsaságából (nem csak futás hanem cselek gyorsasága) elpattan tőle a labda és még utol sem éri nem tud lefutni egy védőt nem tud megverni 1az1-ben senkit. Nem láttam normális jó cselt tőle 1 éve.
4. Fejelés. Az Arsenalban szögletekből sok gólt fejelt itt egy év alatt tudomásom szerint talán egy fejesgólja van...
És akkor kérdem h ezek azért vannak mert balszélsőt játszik??? Vagy azért mert más a spanyol foci(a kapusok a helyzeteknél a másik oldalra vetődnek mint Angliában???)A játéka szerintem elfogadható mert jó passzai vannak és néha még gólét is lő...
De azt nem értem h ezeket a dolgokat hogy felejthette el???
- Drukker
- Jugador d'estrella
Nem tom miért szarozza le mindenki Henryt... Ha már ennyire fújoljátok meg minden lóguanó akkor mondjatok okot. Most jön majd az hogy mert nem úgy jáccik mint az Arsenalba. Erre 2 válaszom van: 1.: Ez nem az Arsenal. 2.: Ki mondta neked hogy úgy fog jáccani???
Go Titi
Go Titi
Messa!!Messa írta:Sokakkal ellentétben, én nem akarom, hogy távozzon. Lehet, hogy sokan meg fognak kövezni érte, de a véleményemet akkor sem fogja ez megváltoztatni. Sajnos nagyon sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok, és hogy az igazi Henryből ez lett. Már az Arsenalban is a kedvenc játékosom volt, és még mindig az egyik kedvencem.
Varga Tamás és mégegypárran akik Henry távozását szeretnék,ők ezt nemalaptalanul teszik hiszen igazuk van!most mi a fennének tartsanak itt 1 olyan embert aki csak egyposzton képes jól játszani vágod JÓL!!! csak az a baj hogy az a poszt már foglalt mert van tőle jobb is e téren.Te is tudod és szerintem mindenki tisztában azzal hogy Henrynak szenvedés a balszél hiszen középcsatár!!!akár mennyire is szimpatikus focista de kikelmondani hogy ezzekel a problémákkal nemtud mit kezdeni.Ezért kellene távoznia mert a szenvedésétt már rossz nézzni könyörgöm!!!

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Sokakkal ellentétben, én nem akarom, hogy távozzon. Lehet, hogy sokan meg fognak kövezni érte, de a véleményemet akkor sem fogja ez megváltoztatni. Sajnos nagyon sajnálom, hogy idáig fajultak a dolgok, és hogy az igazi Henryből ez lett. Már az Arsenalban is a kedvenc játékosom volt, és még mindig az egyik kedvencem.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Az őszintétt megmondva én eleve azt semértettem hogy miért kerül ide???Varga Tamás írta:Olvasva az utóbbi hsz-ket, azt kell mondjam: LM19 oldalán van a pont. Elemzése korrekt és helytálló.
Én annyival lépek túl rajta, hogy a távozásának idejét várom. Nem ide való.

-
- Jugador d'estrella
Nézzük meg hogy Henry az Arsenálban szinte egyedüli csatár volt és tavaly eljött a Barcelonába ahol megannyi remek játékos van Henry is fontos része a csapatnak lehet hogy nem vágja úgy a gólokat mint az Arsenálban de mint már előttem is említették hogy azért a legtöbb gólban benne van mint gólpasszos!Az tény hogy bizonyítania kellene de én nem írnám le!

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Olvasva az utóbbi hsz-ket, azt kell mondjam: LM19 oldalán van a pont. Elemzése korrekt és helytálló.

- Andris
- Adminisztrátor
Na nézzük:chi omega írta:"Ezesetben Bojant a fél világ túlértékeli. Firenzében példának okáért többre tartják majdnem, mint Messit."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
1.aha, és ha többre tartják, akkor biztos úgy is van.
2. és ahogy lentebb is írták: a balszélen nem lenne jobb krkic. nem tapogatózom, amikor ezt mondom, hanem már láthattuk a szélen játszani (jobboldalon mondjuk, az igaz), és nem volt sok haszna. márpedig most szélre kell ember.
3. az a baj, hogy sokan csak egyénileg látják a focistákat, külön-külön, a csapatban elfoglalt helyüket nem. és ez még akkor is igaz, ha észreveszik, hogy mittudomén, ez egy nagy labda volt.
látni kéne, hogy henry leköti a védőket, mindig jól, okosan helyezkedik, tökéletes ütemben lép be a támadásokba, tökéletesen adja vissza a labdákat pl kényszerítőnél, és sokat küzd, jön vissza segíteni, szerez pár labdát. most legutóbb is ki szerezte meg gudjonsen gólja előtt?
"Henrynél szerintem ennyiszer nem lehet rossz passz/nap, azaz vannak hiányosságai ilyen téren. "
4.ez is egy röhejes megállapítás. ennyit tud szerinted? lol
1. Egy példát említettem arra hogy nem csak mi hanem az egész világ hatalmasra tartja a srácot. Te pedig csak kötözködsz, semmi egyébre nem volt jó ez a mondat.
2. Én azt írom hogy jobb lenne. Ez itt szimpla véleménykülönbség. Amikor én láttam ott játszani ,jobban tetszett mint Titi teljesítménye. Egyébként is nehéz az eddigiek alapján bármit mondani, mert Henry összehasonlíthatatlanul többet játszott, alig valami eredménnyel amúgy.
és nem, igazából nem szélső kell, nem szélre kell ember, ahogy Ronaldinho, Iniesta, Messi, Hleb sem szélsőjátékot csináltak és csinálnak.
3. Szeritnem meg pont te vagy az aki egyénileg szemléled a dolgot. Csak arra koncentrálsz, hogy Henry hány gólt lő. Tavaly is csak a gólszámmal dobálózott mindenki, idén is az a duma a menő, hogy ne cseszegessük már ha gólt lő. HOlott akkor is ugyanannyit tesz hozzá többnyire a játékhoz, szinte semmit.
Leköti a védőket, mondjuk, oké. Kummára nem helyezkedik sehogy, talán mostanában kezd el majd egy kicsit, megnézve a helyzeteit. Eddig sehogy sem, egyáltalán. Kényszerítőknél idén valóban meglepően jó, tavaly azért közel sem, gondolom emlékszel. Ki szerezte a labdát Guddynak? Hmm, úgy emlékszem a kapus lepasszolta Henrynek. De lehet rosszul.
4. Egyszerűen botrányos a szövegértésed, vagy tényleg csak kötekedni szándékozol. Pont hogy arról szól az a rész, hogy nyilván nem ennyit tud, csak sok hátráltató tényező van, de mégis úgy tűnik, hogy igenis vannak hiányosságai is labdakezelést illetően.
Többet nem reagálok hozzászólásodra amennyiben ennyire primitív stílusú. Amúgy is későn este leszek ma már csak. Üdv.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
"Ezesetben Bojant a fél világ túlértékeli. Firenzében példának okáért többre tartják majdnem, mint Messit."
aha, és ha többre tartják, akkor biztos úgy is van. ismétlem: bojanban óriási a potenciál, jó játékos már most, de nem hasznosabb jelenleg a pályán, mint henry. ez egy óriási önbecsapás, ezt gondolni. csak bojannal szemben kisebb az elvárás. ami egyénileg nézve helyes, de a csapatérdeket nézve nem. ezért játszik titi többet.
és ahogy lentebb is írták: a balszélen nem lenne jobb krkic. nem tapogatózom, amikor ezt mondom, hanem már láthattuk a szélen játszani (jobboldalon mondjuk, az igaz), és nem volt sok haszna. márpedig most szélre kell ember.
az a baj, hogy sokan csak egyénileg látják a focistákat, külön-külön, a csapatban elfoglalt helyüket nem. és ez még akkor is igaz, ha észreveszik, hogy mittudomén, ez egy nagy labda volt.
látni kéne, hogy henry leköti a védőket, mindig jól, okosan helyezkedik, tökéletes ütemben lép be a támadásokba, tökéletesen adja vissza a labdákat pl kényszerítőnél, és sokat küzd, jön vissza segíteni, szerez pár labdát. most legutóbb is ki szerezte meg gudjonsen gólja előtt?
a technikai hibáira no comment, érthetlen amit csinál, de ez szerintem is az idegesség miatt van, javulhat. nyárig mindenképp kapja meg az esélyt, ha addig nem javul, mehet, de addig el kéne ismerni a hasznát (jelenleg kb mindenkinek van haszna a csapatban), és nem minden meccs után beírni, hogy takarodj, meg 8 millióért ez kevés. főleg nem egy 6-0s alázás után, ahol több gólban is alaposan benne volt.
"Henrynél szerintem ennyiszer nem lehet rossz passz/nap, azaz vannak hiányosságai ilyen téren. "
ez is egy röhejes megállapítás. ennyit tud szerinted? lol
aha, és ha többre tartják, akkor biztos úgy is van. ismétlem: bojanban óriási a potenciál, jó játékos már most, de nem hasznosabb jelenleg a pályán, mint henry. ez egy óriási önbecsapás, ezt gondolni. csak bojannal szemben kisebb az elvárás. ami egyénileg nézve helyes, de a csapatérdeket nézve nem. ezért játszik titi többet.
és ahogy lentebb is írták: a balszélen nem lenne jobb krkic. nem tapogatózom, amikor ezt mondom, hanem már láthattuk a szélen játszani (jobboldalon mondjuk, az igaz), és nem volt sok haszna. márpedig most szélre kell ember.
az a baj, hogy sokan csak egyénileg látják a focistákat, külön-külön, a csapatban elfoglalt helyüket nem. és ez még akkor is igaz, ha észreveszik, hogy mittudomén, ez egy nagy labda volt.
a technikai hibáira no comment, érthetlen amit csinál, de ez szerintem is az idegesség miatt van, javulhat. nyárig mindenképp kapja meg az esélyt, ha addig nem javul, mehet, de addig el kéne ismerni a hasznát (jelenleg kb mindenkinek van haszna a csapatban), és nem minden meccs után beírni, hogy takarodj, meg 8 millióért ez kevés. főleg nem egy 6-0s alázás után, ahol több gólban is alaposan benne volt.
ez is egy röhejes megállapítás. ennyit tud szerinted? lol
- Andris
- Adminisztrátor
Ha megnézed a hozzászólásaimat alaposan, nem egyben megtalálod az önbizalom kérdést. Én biztos vagyok benne hogy a helyzetkihasználása nagyrészt ezen múlik. A labdakezelés pedig olyan dolog szerintem, ami főleg pillanatnyi állapottól függ, amennyiben alapvetően tud az ember. Henrynél szerintem ennyiszer nem lehet rossz passz/nap, azaz vannak hiányosságai ilyen téren. De persze benne lehet a dologban itt is az önbizalomhiány.G-Jay írta:Szerintetek nincs benne ebben az elpattan a labda meg nem lövöm be a ziccereket dologban, hogy kicsit be van még mindíg rezelve? Azaz önbizalomhiány.
Nemtudom, csak gondolkodom, mert kb érthetetlen h miért nem tud labdát kezelni meg ilyenek. Hisze neki soha nem volt gondja ilyesmivel, és ez független attól h van e terület előtte vagy sem.
Viszont azt sem értem h mitől lesz akkor önbizalma??
Persze lehet semmi köze ehhez a helyzetnek.
A sebessége viszont kétségtelenül kopott.
Azt gondolom egyébként, hogy Neki szokatlan a helyzet , hogy nem istenként kezelik a szurkolók, nem az egyetlen sztárként, a fenoménként, megmentőként, sőt nyugodtan mondhatjuk hogy a megérkezése utáni első pár meccs utántól egyre inkább kiegészítő ember, most meg aztán már végképp.
Amúgy pedig azt gondolom hogy ennyi lehetőséget senki más nem kapna ilyen játék után, Pep pont azért játszathatja ennyit, hogy jól sikerült megmozdulásai legyenek. Aztán egyenlőre nem látszik úgy, hogy beválna a módszer.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Szerintem ebben rejlik a probléma. 1éve elég ratyi volt és sztem berezelt,hogy nem megy neki a liga.G-Jay írta:Szerintetek nincs benne ebben az elpattan a labda meg nem lövöm be a ziccereket dologban, hogy kicsit be van még mindíg rezelve? Azaz önbizalomhiány.
Nemtudom, csak gondolkodom, mert kb érthetetlen h miért nem tud labdát kezelni meg ilyenek. Hisze neki soha nem volt gondja ilyesmivel, és ez független attól h van e terület előtte vagy sem.
De ezaz,hogy nemtudom mi hozhatja meg az önbizalmát.
Talán egy mesterhármas vagy vmi,de az is rajta múlik. Nemtudom,de remélem valami változás jön a dologban
Szerintetek nincs benne ebben az elpattan a labda meg nem lövöm be a ziccereket dologban, hogy kicsit be van még mindíg rezelve? Azaz önbizalomhiány.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Én is ezt mondom.lionelmessi19 írta:Iván cikkéhez: Egyrészt nagyon tetszik, másrészt mindenki ismeri a véleményem, Ivánnal is beszélünk erről eleget. Harmadrészt viszont nem gondolom, hogy eddig túl sok kritikát kapott a tavaly miatt, bár lehet már rosszul emlékszem. Ugyanakkor idén izzik a topic, a sajtó, és én is rengeteget kritizálom, ami pedig véleményem szerint megalapozott, teljes mértékben, mert idén egy nulla a srác ahhoz képest hogy elv. már teljesen egészséges, és hogy közel ugyanannyit játszik középcsatárt, mint balszélsőt.
Éppenséggel fel lehet fogni, csak hülyeség. Valóban kopott a sebessége is sajnos.boixosnoisbarca írta:Henry nem lett gyengébb, egyszerűen csak más a szerepe,mért nem lehet felfogni???1 dolog aggaszt,a sebessége...abból vesztett,de hát öregszik az ember.
Hogy tessék mi ?Balinho írta:Henry legalább letett annyit mint Dinho.
És én úgy gondolom,hogy nem a gólók száma miatt vagyok dühös rá,hanem arra,hogy egyszerűen elpattan tőle majdnem minden labda, a ziccereket nem tudja kihasználni és lassab lett jóval.
Ezek a dolgok,pedig posztól függetlenek!
- Andris
- Adminisztrátor
Henry nyilatkozatához: Szimpatikus ahogy elismeri Samu és Messi tudását, de remélem hogy valóságban nem naív annyira, hogy egyáltalán ne gondoljon a távozásra. Ahogy Iván is írta, ha így marad, neki is jobb ha távozik.
Iván cikkéhez: Egyrészt nagyon tetszik, másrészt mindenki ismeri a véleményem, Ivánnal is beszélünk erről eleget. Harmadrészt viszont nem gondolom, hogy eddig túl sok kritikát kapott a tavaly miatt, bár lehet már rosszul emlékszem. Ugyanakkor idén izzik a topic, a sajtó, és én is rengeteget kritizálom, ami pedig véleményem szerint megalapozott, teljes mértékben, mert idén egy nulla a srác ahhoz képest hogy elv. már teljesen egészséges, és hogy közel ugyanannyit játszik középcsatárt, mint balszélsőt.
Ha Bojan csak feleannyi lehetőséget kapna mint Henry...
Amúgy pedig az a 'nevetséges'(hogy a te szóhasználatoddal éljek) idézet, amit még odakörmöltél, abszólút példája annak, hogy mindenki magából indul ki. Engem és sokakat másokat sem érdekel továbbra sem az, hogy Henry kevesebb gólt szerez, amennyiben jól játszik. Ez rá nem igaz, Bojanra viszont abszolút. Arról nem is beszélve hogy ennyi játékperccel ez nem is kevés gól, de arányaiban legalábbis felúlmúlja a franciát.
Iván cikkéhez: Egyrészt nagyon tetszik, másrészt mindenki ismeri a véleményem, Ivánnal is beszélünk erről eleget. Harmadrészt viszont nem gondolom, hogy eddig túl sok kritikát kapott a tavaly miatt, bár lehet már rosszul emlékszem. Ugyanakkor idén izzik a topic, a sajtó, és én is rengeteget kritizálom, ami pedig véleményem szerint megalapozott, teljes mértékben, mert idén egy nulla a srác ahhoz képest hogy elv. már teljesen egészséges, és hogy közel ugyanannyit játszik középcsatárt, mint balszélsőt.
Éppenséggel fel lehet fogni, csak hülyeség. Valóban kopott a sebessége is sajnos.boixosnoisbarca írta:Henry nem lett gyengébb, egyszerűen csak más a szerepe,mért nem lehet felfogni???1 dolog aggaszt,a sebessége...abból vesztett,de hát öregszik az ember.
Hogy tessék mi ?Balinho írta:Henry legalább letett annyit mint Dinho.
Ezesetben Bojant a fél világ túlértékeli. Firenzében példának okáért többre tartják majdnem, mint Messit. De bárhol igaz szerintem, hogy hatalmas focistát látnak benne, és most is mutatja már rengeteg jelét.chi omega írta:túl van értékelve bojan. hangsúlyozom: jó játékos, még jobb lesz belőle, 18 évesen ahol tart, az kiváló, de pl nincs azon a szinten, ahol messi ennyi idősen.
ha henry annyit csinált volna idén, mint bojan, még jobban utálnátok.
"egyszer duplázott a basel ellen, húha, nehéz ellenfél! bezzeg itthon, amikor kezdő lehetett, már nem csinált semmit. a kupában meg betalált egyszer, dehát egész meccsen elszúrta a helyzeteket, egy harmadosztályú ellenfél ellen ez a minimum!"
akármibe lefogadom, hogy ez lenne.
Ha Bojan csak feleannyi lehetőséget kapna mint Henry...
Amúgy pedig az a 'nevetséges'(hogy a te szóhasználatoddal éljek) idézet, amit még odakörmöltél, abszólút példája annak, hogy mindenki magából indul ki. Engem és sokakat másokat sem érdekel továbbra sem az, hogy Henry kevesebb gólt szerez, amennyiben jól játszik. Ez rá nem igaz, Bojanra viszont abszolút. Arról nem is beszélve hogy ennyi játékperccel ez nem is kevés gól, de arányaiban legalábbis felúlmúlja a franciát.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2008.11.11. 19:33:33-kor.
- József Attila
- József Attila
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Nem értek egyet azokkal, akik szidják Henry-t.
1. Fel kéne fogni egyrészt, hogy a bal szélről nem lehet annyi gólt rúgni, mint középről.
2. A csapat hasznára van, a tavalyihoz képest sokkal jobb a játéka.
Mi az hogy egy helyből indul a védőkkel szemben? Persze, betonvédelem ellen így lehet csak. Messi is úgy indul, mi ezzel a baj? Henry is szokott meccsenként több kényszerítőt összehozni a társakkal, több jó támadás tőle indul. Ha nem róla lenne szó, nem tudnánk, hogy ő előtte - KÖZÉPCSATÁRKÉNT - gólkirály volt többször is a Premier League-ben, akkor most arról beszélne mindenki, hogy van egy nagyon jó bal oldali szélsőnk, aki még gólokat is rúg...
3. Guardiola sem őt játszatná, ha nem látná hogy a mostanában szenzációs támadójátékhoz ő is nagyon kell...
1. Fel kéne fogni egyrészt, hogy a bal szélről nem lehet annyi gólt rúgni, mint középről.
2. A csapat hasznára van, a tavalyihoz képest sokkal jobb a játéka.
Mi az hogy egy helyből indul a védőkkel szemben? Persze, betonvédelem ellen így lehet csak. Messi is úgy indul, mi ezzel a baj? Henry is szokott meccsenként több kényszerítőt összehozni a társakkal, több jó támadás tőle indul. Ha nem róla lenne szó, nem tudnánk, hogy ő előtte - KÖZÉPCSATÁRKÉNT - gólkirály volt többször is a Premier League-ben, akkor most arról beszélne mindenki, hogy van egy nagyon jó bal oldali szélsőnk, aki még gólokat is rúg...
3. Guardiola sem őt játszatná, ha nem látná hogy a mostanában szenzációs támadójátékhoz ő is nagyon kell...
Előre a TITOlusokért!
Balinho írta:Henry legalább letett annyit mint Dinho.
Henryval már nyertünk BL-t? nem is tudtam. hogy is felejthettem el, h Henry húzóembere volt a csapatnak, amikor két bajnokságot nyertünk.
elmondanám, h Dinhon és Decon is látszott az akarás, amíg meg nem ynertük a BL-t. azután már tényleg fostak az egészbe.Balinho írta:Mindenesetre annyiban különbözik Dinhotól és Decotól, hogy rajta legalább látszik az akarás, és hogy igenis bizonyítani akar.
szerk.: hogy félre ne értsél hozzáteszem, h szvsz is látszik Titin az akarás. annyi, h Dinhoéknak összejött, meg nekik ez a stílusuk.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
ha nem hozzád címeztem a mondanivalómat, akkor miért veszed magadra?
amúgy meg én ETO'O-ra szavazok
nem kell újabb középcsatár. ha Henryt kell pótlni, amire szvsz nincs is szükség, mert van Iniesta, Hleb, Bojan, akkor miért nem balszélsőt veszünk?

amúgy meg én ETO'O-ra szavazok

H a t t r i c k
Érdekes tavaly Rijkaardnál is vágtad a centit, pedig legalább letett annyit mint Dinho. Amúgy az FCB szempontjából az is teljesen mindegy, hogy ki mit tett le a Barca asztalára, ilyen erővel még Patje is itt lehetne még és várhatnánk a feltámadását. Ez az összevetés kissé sántít...Varga Tamás írta: Az 24 millióért és évi 8-t kevés, nagyon kevés.
Az FCB szempontjából nézve pedig Henry és R10 nem említhető egy lapon.
Mindenesetre annyiban különbözik Dinhotól és Decotól, hogy rajta legalább látszik az akarás, és hogy igenis bizonyítani akar. Ez tavaly nem volt elmondható a fenti kettőről, szóval úgy gondoom Henry emiatt ugyanúgy megérdemli, hogy esélyt kapjon. Remélem élni fog vele.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Továbbra sem értem a kritizálókat. Henry teljesítménye nem klasszis, de én nem látom annyira rossznak, mint itt sokan. Gólpasszokat oszt, gólokat lő-ha nem is annyit mint Eto'o-, és az óriási rutinja még sokat érhet a szezon hátralévő részében.
És mégegyszer: Bojan, Henry helyén, a SZÉLEN, közel sem biztos hogy tudná pótolni a franciát.
És mégegyszer: Bojan, Henry helyén, a SZÉLEN, közel sem biztos hogy tudná pótolni a franciát.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- kennyke04
- Entrenador del Barça
egyáltalán nem, sőt ha tudnád miket irok, és nem csak levegőbe vagdalkoznál, akkor tudnád h adebayort elleneztem egész nyáron, és sztem benzema se akkora játékos, csak a francia bajnokságban virgonckodik! ellenben lavezzi szimpatikus, aki a seria a-ban virgonckodik és azért erős a különbség a színvonalban! annyiban igazat adok az előttem szóloknak, hogy a januári eladása Henrynak csak a sérülés miatt veszélyes, de nyáron mindenképp nyélbe kell ütni a dolgot!
edit: látom nem engem idéztél, de én vetettem fel a dolgot szóval magamra is vettem kicsit
edit: látom nem engem idéztél, de én vetettem fel a dolgot szóval magamra is vettem kicsit