Véleményem szerint teljesen megérdemelten nyertünk!Fura meccs volt,a Villarreal is megnyehette volna,de ennyi külnbség mindenképp volt a két csapat között!
Azt viszont nem értem, és alapvető taktikai hibának tartom,hogy Pep feltolja a védelmet Pique-vel

Hát Puyol sem gyors már,hát még Pique!Szóval,nem is értettem,ráadásban tudhatta Pep,hogy Rossi és Nihat is gyors!
Szerintem:
Valdes:Nem is volt dolga....
Alves:Robotolt,nem élete meccsét játszotta!
Pique:Hát,szvsz az eddigi leggyengébb meccse a szezonban...
Puyol:Sallagmentesen játszott,párharcai többségét megnyerte...
Abidal:Zseniális!Végre kezdi megtalálni a Lyonos formáját
Busquets:Jól játszott,összegyűjtötte,majd nagyon jól elosztogatta azokat!
Xavi:Világklasszis!A Titi gól előtt,mindenki azt hitte - köztük én is - hogy kipasszolja Alvesnek!Hát nem tette és milyen jól tette!Emellett zseniálisan osztogatott és robotolt.
Keita:A háttérben óriási munkát végzett,sokat futott.A gólnál bátor volt, ami szerintem értékelendő,és amúgy is jó helyre passzolta a labdáit,nem volt sok eladott labdája.
Henry:A támadó 3-as közül ő volt a legaktívabb,nem élete meccsét játszotta,de összeségében nem volt rossz.Ha csak a győztes gólt lőtte volna,akkor is elégedett lennék,de így,hogy még eléggé aktív is volt,így elégedett vagyok vele!
Messi:Hát,nem tudom,huzogatott,de nem nagyon ment neki!Már 3 meccse nem az igazi szerintem!De remélem,csak elfáradt és januárban újra a pihent,friss Messi lesz a pályán!
Eto'o:Szürke volt,de amikor nála volt a labda,akkor jól cselezgetett.Ha szerencséje van,lövései közül 1 beakadhatott volna
-----------------------------------------------------------------
Yaya:Sokat futott,robotolt,most nem volt olyan látványos.De írjuk ezt a kevés játékperc számlájára.
Caceres:Jó volt!Végre játszhatott is.Amikor feladata volt,azt tökéletesen elvégezte.Elégedett vagyok vele is!
Hleb:Az elején volt két eladott labdája,de aztán sikerült felvennie a meccs ritmusát és már több jó passzal jelentkezett.Viszont keveset játszott, így nem nagyon értékelhető!
10 ponttal vezetünk már,továbbra is ugyanezzel a mentalitással kell pályára lépni és akkor nem lesz gond!
Üdv.
Etooka
.