2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Scumy!Scumy írta:Nem akarom rontani a hangulatot, de szerintem erősen kritizálható a mai teljesítménye a srácoknak. Félreértés ne essék, örülök a három pontnak, nagyon pörgős meccs volt, tényleg, le a kalappal az EGÉSZ BARCA előtt, DE, szerintem ezt a meccset nem ők nyerték meg, hanem a Villa' vesztette el. Amennyi ajtó-ablak helyzetük volt, azzal simán megfordíthatták volna a játszma eredményét. Ez persze csak az én észrevételem...mindenesetre még egyszer, óriás köszönet a fiúknak az élményért, taps nekik, és Kellemes ünnepeket mindenkinek, és címekben gazdag új évet![]()
![]()
![]()
AMEN!Capon írta:Ha valaki szezon előtt azt mondja, hogy Karácsonyra 10 pontos lesz az előnyünk, akkor kikerekedett szemekkel néztem volna rá és tűkön ülve vártam volna a bajnoki rajtot. Nagy meccseken vagyunk túl és olyan eredménnyel vettük ezeket az akadályokat amiket legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna. Bár nem sok de remélem ez alatt az 1 hét pihi alatt kitudják pihenni magukat a srácaink és újult erővel vetik bele magukat a folytatásba.
Az egész bajnokságot tekintve viszont még megvan a 3 gólos átlagunk.G-Jay írta:Ájj nem lett meg a 3 gólos átlag![]()
Komolyan nem hittem volna, hogy 12ből 12 pontot be tudunk húzni! Hihetetlen. Ez a csapat küzdeni is tud, gálázni is tud, védekezni is, támadni is, mit nem tudunk![]()
![]()
Eufória! Hihetetlen! Ez a csapat többre hivatott szimplán 1 kupánál, minden kell!
Na jó legyünk a földhöz ragadva, folytatnunk kell tovább a megkezdett munkát, ahogyan Frenky mester annó megosztotta velünk a futball igazi nagy titkát!
Madridista spanommal néztem.Ő mondta,h néha úgy tűnik,h nem is a Villa van otthon.A játék+szurkerekÁkocka írta:Ez így igaz! Jó volt hallgatni, vagy 10szer elénekelték a himnuszt.Enrique21 írta:A mai meccs lejobbja a BARCA tábor volt![]()
Egész meccs alat végiénekeltek!(néha odaszúrtak a madridnak is)
Nálam ez a győzelem ér a legtöbbet idén. Remek meccs volt.