kulcsar.l írta:Kezd zavarni ez a Henry ellenesség! Szerintem azért tűnik gyengébbnek a teljesítménye, mert mellette látunk még a pályán egy Eto'ot, Messit, Xavit, akik most bombaformában vannak. Hozzájuk képest Henry tényleg nem brillírozik, de mégiscsak lőtt már 7 meccsen 4 gólt és adott 2 gólpasszt.
Amíg így nyerjük a meccseket, nem értem, hogy miért kell mindig elővenni a meccsek után, a játéka miatt.
Ebből kellene egy kicsit visszavenni a szurkolóknak, ha elveszt egy labdát nem egyből kifütyülni, hanem bátorítani. A nyilatkozatból lehet érezni azt, hogy tudja, ennél többre lenne szükség, de ilyen szurkolói nyomás alatt ez elég nehéz. Mindenkitől csak kritikát kap, így nem lehet könnyű játszani!
azért ne kenjük a szurkolókra, ezt már ronaldinho kapcsán sem szerettem. de tény, hogy henryhoz sokan kapásból negatívan álltak hozzá, mert drága volt (egyáltalán nem volt az, ha megnézzük a mai fociban az árakat: mondjuk robben 36 millió, nála pl csak jobb, már csak azért is, mert nem sérül le), mert mindenki félt, hogy jaj, ez a galaktikus korszak kezdete.
henry azóta hajt, és közepesen játszik (néha nagyon jól, néha elég rosszul, de általában egy közepes szintet hoz). ezért nem kell megsüvegelni, lehet kritizálni, többet vár tőle mindenki, de azok a reakciók, hogy takarodjon, meg nagyon kilóg lefele, az vicc.