Barca vs. Real
Gyerekek nem kellene a Reallal foglalkozni annyit, mindig is jobb csapat volt mint a Barca! 9 BL a Realnak 2 a Barcának!! 7 év mulva ha mindig a Barca lenne a győztes akkor lehetne összehasonlítani őket!
-
- Llegenda del Barça
utoljára:R.M.C.F írta:Na ez is egy válasz volt az ellenfelünk ledagradálására...itt ment a milyen sz**r a Ukrán brigád meg hogy a legsz***bb stb...csak azt nem veszitek észre hogy aSzófia is legalább ilyen gyenge volt de még gyengébb sztem jóval.
Nem veszitek észre hogy csak akkor irok hasonlókat ha előtte megy a túlzott utálat és a nem reális leminősítés?Mert a csapból is .....
ez a Barcelona magyar szurkolói portálja. itt Barça szurkolók írnak nagytöbbségben. nálatok ez pont fordítva van.
és olvass már vissza légyszíves, hogy milyen jelzőkkel illettétek a Szófiát a Barça meccs után.
Nem tudom mit kell vitatkozni egy ilyen 0 meccs után?
Real Madrid-Dinamo Kijev 5-1
Barcelona-Levszki 5-0
Melyik meccsnek van jelentősége? Szerintem egyiknek sem, hozták a kötelezőt, jelentősége akkor lett volna ha pontot veszít valamelyikünk. Az hogy nagy arányúak lettek ezek a győzelmek egyértelműen örömet okoz a csapatuk szurkolóinak, nincs mit ezen meglepődni. Az arcoskodáson viszont van mit csodálkozni. Szánalmasak egyes hozzászólások. Valamilyen semleges focirajongó feljön ide az jókat nevethet, azon ami itt folyik.
Egyébként ha csak az eredményeket nézzük az eddigi szezonban, akkor igen is van okunk tartani a Realtól
. Lehet, hogy nem fognak szépen és szimpatikusan játszani, de részükről jelen pillanatban az eredményesség a lényeg, nem becsülném le őket. Viszont láttam egy Lyon - Real meccset, azon jókat mosolyogtam. Gondolom így volt ez Real szurkolóknál is, amikor Sevilla-Barcelona volt. Ez a világ rendje.
Ma Bremen - Barca! Nyerni kell szép játékkal, hogy csend legyen végre ebben a topicban.

Real Madrid-Dinamo Kijev 5-1
Barcelona-Levszki 5-0
Melyik meccsnek van jelentősége? Szerintem egyiknek sem, hozták a kötelezőt, jelentősége akkor lett volna ha pontot veszít valamelyikünk. Az hogy nagy arányúak lettek ezek a győzelmek egyértelműen örömet okoz a csapatuk szurkolóinak, nincs mit ezen meglepődni. Az arcoskodáson viszont van mit csodálkozni. Szánalmasak egyes hozzászólások. Valamilyen semleges focirajongó feljön ide az jókat nevethet, azon ami itt folyik.
Egyébként ha csak az eredményeket nézzük az eddigi szezonban, akkor igen is van okunk tartani a Realtól

Ma Bremen - Barca! Nyerni kell szép játékkal, hogy csend legyen végre ebben a topicban.
- Charlie
- Öreg Harcos
Megnyugtatlak, hogy nekem egy Szófia vagy egy hasonló kaliberű kérdés nem okoz problémát, mint nálad. De itt, egyikünknek sem.
Ha vmelyik szót nem érted, akkor mindenképp jelezd. Látod milyen jó ide átjárni, szívsz magadba egy kis kultúrát.
Na én le is zárnám.
C.
Majd ha a pitiáner indokaidat és statisztikáidat befejezed, akkor nem lesz sértő fogalmazás.R.M.C.F írta:Miért kell ennyire sértően fogalmazni?
De még milyen nagyokR.M.C.F írta:Ettől vagytok nagy gyerekek ?

Elhiheted, Mi tiszteljük az összes ellenfelünket, nincs szükségünk a te térítésedre. Ahogy nem csak Mi, de a vezetőség is így tesz, olvasható a cikkekben folyamatosan.R.M.C.F írta:Ha azt elérem fáradságos munkával hogy néha egy-egy Barcás tisztelje a az ellenfeleit már akkor megérte "koptatnom az ujjaimat" itt.
Ha vmelyik szót nem érted, akkor mindenképp jelezd. Látod milyen jó ide átjárni, szívsz magadba egy kis kultúrát.
Na én le is zárnám.
C.
Az ellenfelet a pályán elért eredmény, illetve a mutatott játék alapján illeti meg a tisztelet, a mezeladások, az évenként játékosvásárlásra költött pénzek vagy a korábbi tradíciók nem feltétlenül szolgáltatnak kiváló alapot a tiszteletre, ezt a pályán kell (nem feltétlenül alattomoskodással, vagy könyökléssel) kivívni.
Nyilván a madrid is megmutatja majd a pályán, hogy mit tud (bár már eddig is láttuk mind a Lyon mind a Kijev ellen, vagyis ebből lemérhető, hogy hol tart a csapat) és év végén meglátjuk, hogy mi sikerült és mi nem. Jelenleg mind az elmúlt évek eredményei, mind a mutatott játék tekintetében a Barca előttük jár, ez tény. Van hová fejlődni legalább. Nekünk meg a csúcson kell maradni, ami szintén nem lesz könnyű, de más szempontok miatt.
Nyilván a madrid is megmutatja majd a pályán, hogy mit tud (bár már eddig is láttuk mind a Lyon mind a Kijev ellen, vagyis ebből lemérhető, hogy hol tart a csapat) és év végén meglátjuk, hogy mi sikerült és mi nem. Jelenleg mind az elmúlt évek eredményei, mind a mutatott játék tekintetében a Barca előttük jár, ez tény. Van hová fejlődni legalább. Nekünk meg a csúcson kell maradni, ami szintén nem lesz könnyű, de más szempontok miatt.
Na ez is egy válasz volt az ellenfelünk ledagradálására...itt ment a milyen sz**r a Ukrán brigád meg hogy a legsz***bb stb...csak azt nem veszitek észre hogy aSzófia is legalább ilyen gyenge volt de még gyengébb sztem jóval.ecsém!
Te panaszkodsz, hogy a tegnapi ellenfeletek érdemeit degradáljuk, amikor Te ilyet írsz:
Idézet:
Többet mint a Szófia,Klasszisokkal jobb mancsaft.Szerintem időnként bátran támadtak,jól kontráztak.
Ugyhogy van náluk gyengébb.....Szófia...
ráadásul itt.
tényleg nem értelek...
Nem veszitek észre hogy csak akkor irok hasonlókat ha előtte megy a túlzott utálat és a nem reális leminősítés?Mert a csapból is .....
Ne legyél te abban olyan biztos hogy sötét vagyok.....ez most nem ugrott be,de talán már nálad is volt ilyen nem?Tudod ez alapkultúra. Illik tudni. De Te…
Lehetőleg egy ilyen sötét ne koptassa az ujját többé itt.
A kisebbítés általános itt.Bármit csinál a Real azt ti kisebbítitek.Ez egy rossz szemlélet.
Ebből a topicból a "Bemutatkozás" óta dől a Real gyűlölet.Miért kell ennyire sértően fogalmazni?
Ettől vagytok nagy gyerekek ?
Ha azt elérem fáradságos munkával hogy néha egy-egy Barcás tisztelje a az ellenfeleit már akkor megérte "koptatnom az ujjaimat" itt.
-
- Llegenda del Barça
ecsém!
Te panaszkodsz, hogy a tegnapi ellenfeletek érdemeit degradáljuk, amikor Te ilyet írsz:
tényleg nem értelek...
ráadásul itt.Többet mint a Szófia,Klasszisokkal jobb mancsaft.Szerintem időnként bátran támadtak,jól kontráztak.
tényleg nem értelek...
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
Örülök, hogy ma is segíthettünk neked, látod már érdemes volt ezért is felkelned!R.M.C.F írta:Hol van? Földrajzból nem voltam 5 -ös.Apám szerint még NSZK is van.
Bulgária?
Ki a fákk kisebbíti az eredményt????? 5-1 az 5-1 vazzzze!! 5-1, látod elismerem, 5-1, 5-1, 5-1!! Tessék!!!!!!
Ma már idegbeteg vagyok, hol laksz??????

http://fmhungary.hu/ - Football Manager minden mennyiségben!!
Hol van? Földrajzból nem voltam 5 -ös.Apám szerint még NSZK is van.De ugye tudod, hogy Szófia nem Lengyelországban van?! Smile
Bulgária?
Akkor az Ukránok rosszabbak voltak mint a Bolgárok?
Sztem nem.Csak azért mondjátok hogy lehessen kisebbiteni az eredményt!!!

- Charlie
- Öreg Harcos
Egy olyan ember beszél nekünk, aki szerint Szófia Lengyelországban van?!
Kijevet elverni "nagy" fegyvertény, kb. annyira, mint a Szófiát két ilyen csapatnak. Előttem leírták, majd ha a Lyont (amely csapat nem tartozik a világ elithez) sikerül legalább egyszer 1 góllal megverni, akkor nyitnám ki a szám.
ramoson nem lepődök meg, 5-1nél csak az ő butaarcából törhet elő ilyen...Szerencsétlen kapus nagyon komoly sérülést is szenvedhetett volna.
Ez a tizenegyes téma...RMFC barátunk kb. 2éve, figyeli a világfutballt, azóta kockásnoteszébe nagyon szépen vezeti a Barca tizenegyeseket. Mindennel tisztában van, egyszerűen mindennel...Hihetetlen.
Arra nem emlékszik persze, amikor az általa tapsikolt borjúk küldték a kórházba szándékosan az ellenfél játékosait, mert annak nem tetszett esetleg egy szerelése. Szóval volt kitől örökölnie ezt a skillt ramosnak. Bírói témához meg nem szólnék, elég annyi hogy 1 reálos szájából hallani, azt hogy a bíróval foglalkozik, több mint vicces. Csöndbe kéne maradni.
Szóval, ha megkérhetlek, ne járasd orcádat még1szer itt a statisztikáiddal, mert már rettenetesen unalmas.
C.
Kijevet elverni "nagy" fegyvertény, kb. annyira, mint a Szófiát két ilyen csapatnak. Előttem leírták, majd ha a Lyont (amely csapat nem tartozik a világ elithez) sikerül legalább egyszer 1 góllal megverni, akkor nyitnám ki a szám.
ramoson nem lepődök meg, 5-1nél csak az ő butaarcából törhet elő ilyen...Szerencsétlen kapus nagyon komoly sérülést is szenvedhetett volna.
Ez a tizenegyes téma...RMFC barátunk kb. 2éve, figyeli a világfutballt, azóta kockásnoteszébe nagyon szépen vezeti a Barca tizenegyeseket. Mindennel tisztában van, egyszerűen mindennel...Hihetetlen.
Arra nem emlékszik persze, amikor az általa tapsikolt borjúk küldték a kórházba szándékosan az ellenfél játékosait, mert annak nem tetszett esetleg egy szerelése. Szóval volt kitől örökölnie ezt a skillt ramosnak. Bírói témához meg nem szólnék, elég annyi hogy 1 reálos szájából hallani, azt hogy a bíróval foglalkozik, több mint vicces. Csöndbe kéne maradni.
Szóval, ha megkérhetlek, ne járasd orcádat még1szer itt a statisztikáiddal, mert már rettenetesen unalmas.
C.
-
- Llegenda del Barça
meg a Bréma gyengébb a románoknál, a Chelsea pedig a Lyonnál.R.M.C.F írta:
Többet mint a Szófia,Klasszisokkal jobb mancsaft.Szerintem időnként bátran támadtak,jól kontráztak.
RC gurítása? Ha neked kellett volna fognod....talán még a gipszelőben üdögelnél.
A VB-pedig szerintem tovább jutottak az Ukránok mint a Lengyelek nem![]()
![]()
![]()

én is láttam valamit ebben az ukrán gárdában. abszolút nem hiányoztak Rebrovék. mintha nem is evilági futballt játszottak volna.
a vadkelet futballfenoménjai.
hihetetlenül pontosan játszottak, bátran mertek támadni, csakhát a kapu előtt NEM VOLT SZERENCSÉJÜK! az egyik elrúgott a labda felett, a mások elesett előtte. csupán pech.
persze ez mitsem von le az érdemükből, egy kis szerencsével...
én már évek óta szajkózom, hogy remek ez az ukrán csapat! -és RMCF eurobarcas szerepvállalásának köszönhetően végre nem csak süket fülekre találok.
köszönöm barátom.

- gentdelbarca
- Capitá del Barça
8:5 reálisabb lett volna és mindenkinek jobb! Az mégiscsak 13 gól!R.M.C.F írta:Akkor mennyi a reális eredmény Barcássan számolva?
5:5
Gratulálok!!!

Még csak véletlenűl sem nehéz "benyelni"..mintahogy mindig is elismertem.RMCF, nézd meg, h a barcelona-közeli statisztikusok hogyan számolják a 11eseket. de akármennyit kaptunk, SOKKAL JOBBAK VOLTUNK A TÖBBIEKNÉL, akármilyen nehéz benyelni, de MÉG A MADRIDNÁL IS.
ezért nyertük meg a bajnokságot.
Csak itt azt észre sem veszik.Miért lenne nehéz benyelni,ilyen a foci,nem mindig mi nyerünk.
Arról pedig furcsa lenne veletek vitázni melyik volt jogos vagy nem ha igy számoltok:
Real-Kijevi Sojuz 5:1
Kijevi nagy ziccer: 4
Margit nagy ziccer : 4 egy nem megadott 11 es.
Akkor mennyi a reális eredmény Barcássan számolva?
5:5
Gratulálok!!!
- gentdelbarca
- Capitá del Barça
De ugye tudod, hogy Szófia nem Lengyelországban van?!R.M.C.F írta:A VB-pedig szerintem tovább jutottak az Ukránok mint a Lengyelek nem![]()
![]()
![]()

Csak mert nem értem az összefüggést!
Többet mint a Szófia,Klasszisokkal jobb mancsaft.Szerintem időnként bátran támadtak,jól kontráztak.Sziasztok,
Én nem tudom, hogy ezek az ukrán zenebohócok mi a francot keresnek a BL-ben, és úgy általában mit gondoltak az egész sorozatról, de vmi isonyú gyámoltalan, balfék módon játszottak.... Már az első gólnál könnyesre röhögtem magam, amikor a szerencsétlen kapus rc gurítását kipöccintette a kaputól 1 méterre álló lófej elé.... Teljesen egyetértek azzal, hogy a kijevi Dinamo talán a leggyengébb csapat az összes közül. Mondjuk már a VB-n is megmutatták az ukránok, hogy milyen szép és eredményes focit játszan
RC gurítása? Ha neked kellett volna fognod....talán még a gipszelőben üdögelnél.
A VB-pedig szerintem tovább jutottak az Ukránok mint a Lengyelek nem

-
- Director del Fútbol
Boixos írta:- nyiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaahhaaaaahhaaaaaahaaaaaa!!!!!!!!
- én is nagyon örülök, ruud!

Vazz, sírtam a röhögéstől...
-
- Llegenda del Barça
mindegy milyenek az ukránok (egy kalap [auto_cenzúra], nem viccből kaptak azoktól a románoktól sem egy négyest, akiknek esélyük sem volt tegnap a lion ellen), az 5-1es győzelmet nem annyira kell magyarázni.
bár, ahogy nekünk sem ér túrót sem a levszki elleni bugink (az érte kapott 3 ponton kívűl), úgy a madrid meccsét sem kell túlértékelni, de azt elhiszem, h örülnek, h végre ilyen támadójátékot és ilyen gólarányú győzelmet láttak.
majd ha a liont is ennyire ütik meg, akkor el lehet kezdeni átértékelni a dolgokat velük kapcsolatban.
bár, ahogy nekünk sem ér túrót sem a levszki elleni bugink (az érte kapott 3 ponton kívűl), úgy a madrid meccsét sem kell túlértékelni, de azt elhiszem, h örülnek, h végre ilyen támadójátékot és ilyen gólarányú győzelmet láttak.
majd ha a liont is ennyire ütik meg, akkor el lehet kezdeni átértékelni a dolgokat velük kapcsolatban.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Sziasztok,
Én nem tudom, hogy ezek az ukrán zenebohócok mi a francot keresnek a BL-ben, és úgy általában mit gondoltak az egész sorozatról, de vmi isonyú gyámoltalan, [auto_cenzúra] módon játszottak.... Már az első gólnál könnyesre röhögtem magam, amikor a szerencsétlen kapus rc gurítását kipöccintette a kaputól 1 méterre álló lófej elé.... Teljesen egyetértek azzal, hogy a kijevi Dinamo talán a leggyengébb csapat az összes közül. Mondjuk már a VB-n is megmutatták az ukránok, hogy milyen szép és eredményes focit játszanak
(...a szép emlékű Svájc-Ukrajna villan be, mint a VB alulmúlhatatlanul legszarabb meccse)
Szóval megfelelő partnernek bizonyultak az ukrán focisták a gálázáshoz, de nem mindenki lesz (és volt
) ennyire segítőkész a Bajnokok Ligája sorozatban.
Én nem tudom, hogy ezek az ukrán zenebohócok mi a francot keresnek a BL-ben, és úgy általában mit gondoltak az egész sorozatról, de vmi isonyú gyámoltalan, [auto_cenzúra] módon játszottak.... Már az első gólnál könnyesre röhögtem magam, amikor a szerencsétlen kapus rc gurítását kipöccintette a kaputól 1 méterre álló lófej elé.... Teljesen egyetértek azzal, hogy a kijevi Dinamo talán a leggyengébb csapat az összes közül. Mondjuk már a VB-n is megmutatták az ukránok, hogy milyen szép és eredményes focit játszanak

Szóval megfelelő partnernek bizonyultak az ukrán focisták a gálázáshoz, de nem mindenki lesz (és volt

- gentdelbarca
- Capitá del Barça
R.M.C.F. nagyon fárasztó vagy! Ez a "ki hány 11-est kapott jogosan vagy sem" is nagyon megnyerő! De mivel nagyon precízen leírtad, gondolom magad is számoltad meg ezen helyzeteket, légyszíves támaszd alá képi anyaggal, így talán mé el is hisszük állításaid!
(nekem az elmúlt 3 év összes Barca meccse megvan és ez idő alatt nem volt összesen 5 kamu 11-es)
De, kicsit megkésve bár, de grat a győzlemetekhez, igaz szerintem sokkal többet kellett volna lőni ennek a "szovjet"
Kijevnek!!
(nekem az elmúlt 3 év összes Barca meccse megvan és ez idő alatt nem volt összesen 5 kamu 11-es)
De, kicsit megkésve bár, de grat a győzlemetekhez, igaz szerintem sokkal többet kellett volna lőni ennek a "szovjet"