Póker
1. Ozsi
2. Kiki
3. Morminho
4. VIII.Henrik
5. Oleguer
6. Badi
7. Titinho
8. fcjoc
jövök én is.. bár pár "felvilágosító" hsz.-t olvasok a versenyről
2. Kiki
3. Morminho
4. VIII.Henrik
5. Oleguer
6. Badi
7. Titinho
8. fcjoc
jövök én is.. bár pár "felvilágosító" hsz.-t olvasok a versenyről
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Mormi!
Kicsit olvass vissza,már írtam párszor,több reklámot nem bír el a gépem
Benga!
Így van,megkapom,és 3-4nap elteltével már rajt is van a bankszámlámon (terem--->mooneybokers--->bankom), persze csak ha vissza akarom igényelni
Kicsit olvass vissza,már írtam párszor,több reklámot nem bír el a gépem

Benga!
Így van,megkapom,és 3-4nap elteltével már rajt is van a bankszámlámon (terem--->mooneybokers--->bankom), persze csak ha vissza akarom igényelni

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
És ezeket egy az egybe megkapod? Az nem gyengeozsimiki írta:Múlt héten szintén freen, 2000ből 4.lettem,nyertem 81eurot,az a hét jó volt,mivel 3euros nevezésű tornát 2őt is nyertem,mind1en 100-100 euro volt a nyereményem...Ezen a héten nem igen volt még időm,spórólók a th-s versenyünkre![]()

Melyik pokeren? Én hétvégén a bwin-re neveztem az 500 és a 300 dollárosra is, de egyik se jött össze. A két verseny alatt a legjobb leosztásom a sor volt 9-től K-ig, szal nagyon jöttek a lapok.ozsimiki írta:Múlt héten szintén freen, 2000ből 4.lettem,nyertem 81eurot,az a hét jó volt,mivel 3euros nevezésű tornát 2őt is nyertem,mind1en 100-100 euro volt a nyereményem...Ezen a héten nem igen volt még időm,spórólók a th-s versenyünkre![]()

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Múlt héten szintén freen, 2000ből 4.lettem,nyertem 81eurot,az a hét jó volt,mivel 3euros nevezésű tornát 2őt is nyertem,mind1en 100-100 euro volt a nyereményem...Ezen a héten nem igen volt még időm,spórólók a th-s versenyünkre

687-ből 7. lettem freerollon. Nyertem 12 dollárt.
- Titinho
- Director del Fútbol
1. Ozsi
2. Kiki
3. Morminho
4. VIII.Henrik
5. Oleguer
6. Badi
7. Titinho
Jövök én is.
2. Kiki
3. Morminho
4. VIII.Henrik
5. Oleguer
6. Badi
7. Titinho
Jövök én is.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Engem kihagysz?Drigo írta:Nem azért mondtam, h tegyétek át, nekem egyik hétvége sem jó, vagyis az időpontok nem, de írtam már korábban is, bele nem halok.ozsimiki írta:U.i.: Dani! Akik eddig rendszeresen pókeroztak,közülök még mennyi embert érint a szurkolói torna?
Remélem tornára minél többen összejövünk. Perrero, Én biztosan ott leszünk, de remélem jön Ordog, Badi, Ákos, Tim, illetve bárki aki akar(nem pókeresek közül ott lesz: Ati, meg Vito). Legyünk minél többen! Ha kevesen leszünk, akkor nem hinném h sokáig leszünk, de ha összejön egy jó banda este biztos beülünk valahova, és akkor a többieknek nem nagyon lesz selejtező...

Elvileg én is..asszonnyal[elvileg..

,,Azt hitted, hogy mi történt."
- elprat
- Capitá del Barça
Ez a halálom,a vendéglátásDrigo írta:, de ha összejön egy jó banda este biztos beülünk valahova, és akkor a többieknek nem nagyon lesz selejtező...

Ha valami miatt,emiatt nagyon útálom a szakmámat,hétvégét,ünnepeket nem kímél...
Szóval a szombatot még meg tudtam oldani szabadként,de a vasárnapot már nem...ebből következik, hogy ha mentek pendülni este -foci után- én biztos nem tudok......korán kell kelnem...bár ha szerencsém van kolléganőm megy korán,én meg kb 9-10re.....ezt még nem tudni,grrrrrrrrrrrrrrhhhhhhh

Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
-
- Eurobarca Staff
Nem azért mondtam, h tegyétek át, nekem egyik hétvége sem jó, vagyis az időpontok nem, de írtam már korábban is, bele nem halok.ozsimiki írta:U.i.: Dani! Akik eddig rendszeresen pókeroztak,közülök még mennyi embert érint a szurkolói torna?
Remélem tornára minél többen összejövünk. Perrero, Én biztosan ott leszünk, de remélem jön Ordog, Badi, Ákos, Tim, illetve bárki aki akar(nem pókeresek közül ott lesz: Ati, meg Vito). Legyünk minél többen! Ha kevesen leszünk, akkor nem hinném h sokáig leszünk, de ha összejön egy jó banda este biztos beülünk valahova, és akkor a többieknek nem nagyon lesz selejtező...

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Nekem meg a jövő hét szombat nem jó, mert Békéscsabán lesz bajnkonink és már Péntek este elutazunk, és majd csak Szombat késő este vagy Vasárnap hajnalban érünk haza. Viszont tudom h egy ember miatt nem lesz elhalasztva a verseny, szóval ha jövő hét lesz az időpont akkor én kihúzom magam.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Felőlem lehet jöv 7végén is,ha addig lesz azért 18-24es létszám....szóval írja fel magát az akinek a jövő 7vége is jó lenne,ha összegyűlűnk elegen,akkor meglehet tartani ugyanolyan időpontban amit már leírtunk! Szurkolói tornáról nem tudtamDrigo írta:Köszi, hogy gondoltatok rám, de egyrészt nem jó az időpont, másrészt kicsit igazságtalannak tartom, hogy ezáltal mi/Ti kiemeltté váljatok, nemhinném, hogy 15-20nál többen jelentkeznek, akkor meg -nagy valószínűség szerint - úgyis lesz minden asztalnál legalább egy olyan játékos, aki csinált már asztalt.ozsimiki írta:Rájuk gondoltunk: Slither, Drigo, Kiki, Ozsi, Tim
Még annyi észevétel, hogy 22-én szúrkolói torna lesz, és azon gondolom jópáran kint leszünk, szal nemtom, hogy a többieknek hogyan fér majd bele. De ők majd jönnek nyilatkozni.

Más: ez a kiemelés nem jár szntem előnnyel,nem garantálja,h döntősők leszünk,meg semmit se, emlékszem olyan selejtezőre,ahol az 5 felsorolt közül 3is egyasztalnál volt...de nekem is mind1,épp azért vetettük fel,h leírjátok a véleményeteket...
U.i.: Dani! Akik eddig rendszeresen pókeroztak,közülök még mennyi embert érint a szurkolói torna?

1. Ozsi
2. Kiki
3. Morminho
4. VIII.Henrik
5. Oleguer
6. Badi
22.én szurkolói torna?
zsír jövök

-
- Eurobarca Staff
Köszi, hogy gondoltatok rám, de egyrészt nem jó az időpont, másrészt kicsit igazságtalannak tartom, hogy ezáltal mi/Ti kiemeltté váljatok, nemhinném, hogy 15-20nál többen jelentkeznek, akkor meg -nagy valószínűség szerint - úgyis lesz minden asztalnál legalább egy olyan játékos, aki csinált már asztalt.ozsimiki írta:Rájuk gondoltunk: Slither, Drigo, Kiki, Ozsi, Tim
Még annyi észevétel, hogy 22-én szúrkolói torna lesz, és azon gondolom jópáran kint leszünk, szal nemtom, hogy a többieknek hogyan fér majd bele. De ők majd jönnek nyilatkozni.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Emlékeztetnék mindenkit, hogy kötelező gyülekező van a cseten!VIII.Henrik írta:1. Ozsi
2. Kiki
3. Morminho
4. VIII.Henrik
5. Oleguer (ha nem tudok, eljönni ezvan de azért nevezek)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Oleguer 2008.03.09. 17:14:48-kor.
-
- Entrenador del Barça
1. Ozsi
2. Kiki
3. Morminho
4. VIII.Henrik
2. Kiki
3. Morminho
4. VIII.Henrik
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

1. Ozsi
2. Kiki
3. Morminho
4...
2. Kiki
3. Morminho
4...
-
- Entrenador del Barça
És akkor a pontozás. Soket beszéltünk erröl, szavazás is volt, de ugy döntöttünk végül hogy az a szisztéma alapján lesz hogy 21 fő alatt a játékosok 30 %-a kap pontot, de ha ez a szám olyan mint pl. most hogy 5.4 jött ki a 18 emberre akkor lefele kerekítünk és természetesen ha 5.5 akkor már felfele igy most az első 5 ember kap pontot a továbbiakban ha 21 vagy annál több versenyző van akkor az első 7 helyezett azaz a döntő asztalosok kapnak pontot ilyen arányban: 10-8-6-4-3-2-1.
Ezenkívül a fix időpont elleni hsz-eket hanyagoljátok légyszives nem a mi hanem a TÖBBSÉG akarata volt ez.Köszönjük:)
Jöhetnek a jelentkezők:
1. Ozsi (a mélyen tisztelt szervező
)
2. Kiki(én)
3...
4...
Ezenkívül a fix időpont elleni hsz-eket hanyagoljátok légyszives nem a mi hanem a TÖBBSÉG akarata volt ez.Köszönjük:)
Jöhetnek a jelentkezők:
1. Ozsi (a mélyen tisztelt szervező

2. Kiki(én)
3...
4...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Üdvözlet everííbádi!
Kiki-vel alias 'taktika'
sikeresen befejeztük az összegzést.
Most beírom azokat a tényeket amelyek 100%osak:
A következő verseny időpontjai:
Selejtezők: március 22., szombat
Ezen a nap le KELL játszani az összes selejtezőt, tehát ez egy átmentei megoldás a fix időpont,és a megbeszélések között. Ajánlott,hogy még szombat előtt kezdjék el a kisorsolt asztalok egyeztetni a végső SZOMBATI időpontot majd.
Vígaszág: ez viszont fix időpont lesz, ahogy a DÖNTŐ is, méghozzá március 23.án Vasárnap! (vagy BARCA meccs előtt 3órával,vagy utána egyből (ha akkor játszik a BARCA,ezzel kapcsban még én nemtudok infót,ha vki igen,akkor please írja be) Ha nem vasárnap lesz a meccs,akkor viszont este 18 óra vígaszág. Este 20 óra döntő!
1500as kezdő zseton minden asztalnál!
8 percenkénti vakemelkedés minden asztalnál!
Kisvakok egymást követően:
10, 15, 25, 50, 75, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800, 850, 900, 950, 1000
Kikivel arra gondoltunk,mivel nem mindenki vágja,hogy kell asztalt csinálni+beállítgatni ezeket, ezért lenne 4-5 (létszámtól függően) állandó ember,aki az asztalt csinálná,így hozzájuk sorsolnánk a többieket. Természetesen ha ezzel nem értetek egyet,akkor jelezzétek bátran!
Rájuk gondoltunk: Slither, Drigo, Kiki, Ozsi, Tim (természetesen ha nem lesz 5 asztalra való létszám,akkor értelemszerűen kevesebb asztalfelelős kell ,ezt sorsolással könnyen meg lehet majd szabni)
Tehát a verseny két hét múlva lesz, nevezni lehet már ma estétől,még várjátok meg Kiki hszét,mert az örökös vitaalap pontozással kapcsban van egy észrevételünk,amit mindjárt felvázol.
Nevezni március 19. (szerda) éjfélig lehet, mivel utána egyből kisorsoljuk az asztal társaságokat,így lesz 2.5 nap egyeztetni a szombati selejtezők idejét!
Kiki mindjárt folytatja....
Kiki-vel alias 'taktika'

Most beírom azokat a tényeket amelyek 100%osak:
A következő verseny időpontjai:
Selejtezők: március 22., szombat

Vígaszág: ez viszont fix időpont lesz, ahogy a DÖNTŐ is, méghozzá március 23.án Vasárnap! (vagy BARCA meccs előtt 3órával,vagy utána egyből (ha akkor játszik a BARCA,ezzel kapcsban még én nemtudok infót,ha vki igen,akkor please írja be) Ha nem vasárnap lesz a meccs,akkor viszont este 18 óra vígaszág. Este 20 óra döntő!
1500as kezdő zseton minden asztalnál!
8 percenkénti vakemelkedés minden asztalnál!
Kisvakok egymást követően:
10, 15, 25, 50, 75, 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800, 850, 900, 950, 1000
Kikivel arra gondoltunk,mivel nem mindenki vágja,hogy kell asztalt csinálni+beállítgatni ezeket, ezért lenne 4-5 (létszámtól függően) állandó ember,aki az asztalt csinálná,így hozzájuk sorsolnánk a többieket. Természetesen ha ezzel nem értetek egyet,akkor jelezzétek bátran!
Rájuk gondoltunk: Slither, Drigo, Kiki, Ozsi, Tim (természetesen ha nem lesz 5 asztalra való létszám,akkor értelemszerűen kevesebb asztalfelelős kell ,ezt sorsolással könnyen meg lehet majd szabni)
Tehát a verseny két hét múlva lesz, nevezni lehet már ma estétől,még várjátok meg Kiki hszét,mert az örökös vitaalap pontozással kapcsban van egy észrevételünk,amit mindjárt felvázol.
Nevezni március 19. (szerda) éjfélig lehet, mivel utána egyből kisorsoljuk az asztal társaságokat,így lesz 2.5 nap egyeztetni a szombati selejtezők idejét!
Kiki mindjárt folytatja....

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Így van!
Az már biztos,hogy két hét múlva 7végén lesz (hogy legyen elég idő nevezni,eldönteni,h nevezni akarok e,stb
),ahogy Kiki feljön Msnre
,és letisztázzuk vele a szavazások végeredményének tükrében a dolgokat,végre ide is beírjuk akkor az egész cuccost.
Jó esély van rá,hogy még ma sor kerül erre
Az már biztos,hogy két hét múlva 7végén lesz (hogy legyen elég idő nevezni,eldönteni,h nevezni akarok e,stb

Jó esély van rá,hogy még ma sor kerül erre

-
- Entrenador del Barça
Kövi bajnoki forduló hó végén?
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát ha már az 50dolláros jónak számítMorminho írta:Tud vki olyan poker klienst ahol jól fizető freerollok vannak? Vagy akármilyen jó versenyek? Nekem egy rakás pokerprogram fel van téve a gépemre de egyik sem az igazi. Az i4poker talán a legjobb, bár ha jól tudom akkor most ott is megszüntették az 50$-os freerollt.
Szóval pokerkliens ajánlásokat várom

Bwinen van napi 300as dollcsis,és 500as...sportingbeten péntekenként 300as magyaroknak....
amúgy meg t6pokeren elég jó,szerzek pár riválist ezzel az infóval,de nem zavar

Nekem most küldtek egy "Draculaholdem" nevű programot, az állítólag ilyen. Nem igazán értek a pókerhez...
de ebben van olyan, hogy nem fizetsz, de te kaphatsz egy pénzt ha nyersz. Persze (ha jól informáltak) van benne ingyenes, és fizetős cucc is.
Azért keress rá gugliba, hülyeséget nem akarok mondani.

Azért keress rá gugliba, hülyeséget nem akarok mondani.

Tud vki olyan poker klienst ahol jól fizető freerollok vannak? Vagy akármilyen jó versenyek? Nekem egy rakás pokerprogram fel van téve a gépemre de egyik sem az igazi. Az i4poker talán a legjobb, bár ha jól tudom akkor most ott is megszüntették az 50$-os freerollt.

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."