Gondolom úgy , hogy duplázod a layert, átconvertálod Smart Objecté, majd Edit-Transform-Skew és ott állítgatod... És persze az eredeti mögé rakod..Messithebest írta:Ez kib*szott jó. Óriási. Grat!davidvilla77 írta:
![]()
1 kérdés még: Hogyan lehet árnyékolni egy betűtípust?
Aláírásképek, avatárok és egyéb gfx
- fanbarca
- Entrenador del Barça
més que un club
- davidvilla77
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
A ezen a renderen pl csak annyi effekt van hogy 3 különböző layeren elhelyeztem. az elsőt(ami legalul van) arra tettem egy kis homályosítást, (filter,blur,gaussian blur), a 2.-at hagytam alaphelyzetbe. és a 3.-at azaz ami legfelül van arra tettem még egy kicsit, mégpedig úgy hogy feketefehérré tettem a rendert és át állítottam soft light-ra. a rendereken ennyi van.MessiFan írta:Én arra értem amit a renderekre raksz meg úgy általában az egész képre. A sötétségre gondoltam.davidvilla77 írta:Hát ha ott a messiék melletti kis világosabb részre gondolsz az több részből is áll. eleve a hátteret úgy csinűltam meg hogy nem egyszínű hanem voltak benne világosabb részek is. és ahogy tettem rá a különböző textúrákat, meg a filtereket így ez alakult ki.
Én arra értem amit a renderekre raksz meg úgy általában az egész képre. A sötétségre gondoltam.davidvilla77 írta:Hát ha ott a messiék melletti kis világosabb részre gondolsz az több részből is áll. eleve a hátteret úgy csinűltam meg hogy nem egyszínű hanem voltak benne világosabb részek is. és ahogy tettem rá a különböző textúrákat, meg a filtereket így ez alakult ki.

- Messithebest
- Director del Fútbol
Ez kib*szott jó. Óriási. Grat!davidvilla77 írta:
![]()
1 kérdés még: Hogyan lehet árnyékolni egy betűtípust?

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- davidvilla77
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hát ha ott a messiék melletti kis világosabb részre gondolsz az több részből is áll. eleve a hátteret úgy csinűltam meg hogy nem egyszínű hanem voltak benne világosabb részek is. és ahogy tettem rá a különböző textúrákat, meg a filtereket így ez alakult ki.MessiFan írta: Kérdésem még adott. Mivel csinálod ezt a holdfény hatást? Ezen is az van. Egyébként szép lett csak szerintem élénkebb színekkel jobban nézne ki.
Tessék: 
Remélem tetszik
Majd ha nagyon akarja akkor szól

Remélem tetszik

Majd ha nagyon akarja akkor szól

- 9Dave
- Capitá del Barça
Akkor esetleg még ez is szóba jöhet.MessiFan írta:Feltétlen ebből szeretnél? Mert elég kicsi és nem annyira jó minőségű egy 130x160-as avához. Sőt 100x100-ashoz sem.

"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
Igen? És mi?:Dmessideco írta:MessiFan: van el fanatico-nak is egy igéreted
Elfelejtettem. De most megcsinálom

Kérdésem még adott. Mivel csinálod ezt a holdfény hatást? Ezen is az van. Egyébként szép lett csak szerintem élénkebb színekkel jobban nézne ki.davidvilla77 írta:
![]()
Feltétlen ebből szeretnél? Mert elég kicsi és nem annyira jó minőségű egy 130x160-as avához. Sőt 100x100-ashoz sem.9Dave írta:Üdv Mesterek!
Ebből a képből szeretnék egy ava-t.
Kérem akinek van kedve és ideje hozzá, szánjon rá egy kicsit.
Előre is köszönöm!
- 9Dave
- Capitá del Barça
Üdv Mesterek!
Előre is köszönöm!
Előre is köszönöm!

"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
- davidvilla77
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
- davidvilla77
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Attól még mindig az egyik legjobb (ha nem a legjobb) irányító... Egyébként a V1 szerintem is jobb.Kidb írta:Ilyen csúnya játék után kérsz róla siget?faithnomore írta:Ó köszönöm Messifan és Frog, nekem mindkettő nagyon bejön, szerintem sig-ből nem is kell másikat csinálni, ez így van jól

adom!davidvilla77 írta:a V1 jobb:)MessiFan írta:V2:

Abi & Tito
- davidvilla77
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
V2:

Ilyen csúnya játék után kérsz róla siget?faithnomore írta:Ó köszönöm Messifan és Frog, nekem mindkettő nagyon bejön, szerintem sig-ből nem is kell másikat csinálni, ez így van jól

- faithnomore
- Entrenador del Barça
Ó köszönöm Messifan és Frog, nekem mindkettő nagyon bejön, szerintem sig-ből nem is kell másikat csinálni, ez így van jól 

Így hullafáradtan ilyen sig jött ki

Holnap csinálok másikat

Holnap csinálok másikat
- sjay
- Entrenador del Barça
faithnomore írta:valamelyik mestert megkérhetem hogy ebből a képből csináljon nekem egy ütős avatart vagy siget?
http://www.cultofmac.com/wordpress/wp-c ... -brady.jpg

Ilyet sikerült össze hoznom.
Mivel csinálod ezt a "holdfény" hatást? Szinte minden sigeden az van.davidvilla77 írta:
Egyébként jó.
faithnomore, holnap megcsinálom a siget és az avát is