Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Chriss-el már beszéltük msnenmypeter írta:Miki, mikor lesz a következő verseny![]()
![]()
Mintha 7végét ígértél volna a meghírdetésre...
Igaz, nem mondtad melyik 7vége
Morminho írta:Mivel sokan nem tudtak a szavazásról, és ezért nem is szavaztak, nekem lenne egy javallatom![]()
Mi lenne ha azt mondannák, h ha 18-an, vagy annál többen vagyunk akkor jön a megszavazott, 7 fős pontozás. Ha viszont nincs meg a 18-as létszám akkor jön a 30%-os.
Vagy haggyjuk az egészet ha már végre eldöntöttük?
Én is ezt ajánlottam régebben, de még nem lett megszavazva, hogy most fix, vagy létszámfüggő (azon belül az általam javasolt 30% vagy más) legyen a ponteloszlás.VIII.Henrik írta:10-8-6-4-3-2-1 ?
Indítsunk új versenyt új néven, és csábítsuk át a játékosokat vmi nyereménnyel, és akkor nem leszünk lemaradva.Chris0527 írta:Na széép Slither fellebezünk?![]()
Badi monnyon le!![]()
természetesen elfogadom bár igy nehezebb lesz visszajönnöm
Gondoltam én is hasonlóra,mivel elég instabil sokszor ez a th poker...viszont ez már mindenkinek lent van,kiigazodtunk rajt,meg hasonlómypeter írta:Apropó.
Miért nem olyan helyet keresünk, ahol 9-10 ember is ülhet egy asztalnál?
ozsimiki írta:Döntő asztal a th pokernél max 7fős lehet, az meg kicsit érdekes lenne,ha a döntő asztalnál csak 3-4en lennének...Morminho írta:Vagy azt is lehet tőlem csinálni h azt mondjuk h mindig csak a döntősök kapnak pontot, és mindig a létszámtól tesszük függővé azt, h hányan jutnak be a döntő asztalra.
De a 30%-os rendszer is tökéletes.
Döntő asztal a th pokernél max 7fős lehet, az meg kicsit érdekes lenne,ha a döntő asztalnál csak 3-4en lennének...Morminho írta:Vagy azt is lehet tőlem csinálni h azt mondjuk h mindig csak a döntősök kapnak pontot, és mindig a létszámtól tesszük függővé azt, h hányan jutnak be a döntő asztalra.
De a 30%-os rendszer is tökéletes.
de mégis adnál linket már vagy 15 oldalnyit átnéztemozsimiki írta:Olvass vissza ebben a topicban,találsz egy progit,amit telepítesz ,és játszhatsz is..Messi-#19 írta:Helló! Tud valaki ingyen online pókert?? Megn meg szeretnék tanulni pókerezni, megoldható lenne?
De minden egyes teremnek van ingyenes,gyakorló része
Legyen az sportingbet.hu, bwin.hu, partypoker.com, t6poker.com, 888poker.com, stb,stb,stb
Regelni kell,majd telepíteni,és keresni a practice asztalokat.
Olvass vissza ebben a topicban,találsz egy progit,amit telepítesz ,és játszhatsz is..Messi-#19 írta:Helló! Tud valaki ingyen online pókert?? Megn meg szeretnék tanulni pókerezni, megoldható lenne?