Egy legenda: Rivaldo
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Nem csináltak belőle csatárt.De olyan eszméletlen módon termelte a gólokat,hogy hiába nem játszott csatárt(Kluivert volt abban a pozicióban,előtte pedig Sonny Andreson) ő volt a legeredményesebb.Egyébként nagyjából onnan indult legtöbbször,ahol Ronaldinho. Figo-Kluivert-Rivaldo hármas volt a támadóegység.
Rivaldo-A Legnagyobb.
sztem hiba volt csatárt csinálni belőle. Irányitoként többet tudott tenni a csapatjátékhoz.Subinho írta:teljesen más tipusú játékos a 2! ronaldinho lendületből vezeti a lasztit a ellenfélre és gyors cseleivel és ütem passzaival kerget őrületbe mindenkit, míg rivaldo keresztlabdái voltak szemet gyönyörködtetők és távolról szeretett nagyon lőni! nagy hiba, h belőle csatárt csináltak, mert ő igazi középső irányító, igazi fantatista, mint pl. most deco, vagy kaká! ronaldinho inkább visszavont csatár aki lendületességével a c.ronaldo/robinho vonalat képviseli!!!
ennek ellenére amikor rivaldo csatárt játszott ugyanígy megállta a helyét és voltak neki is jó cselei. igaz, nem olyan látványos, mint rinhoé, de a visszahúzós grundcselét mindíg [auto_cenzúra]!!! tehát nem igazán lehet őket összehasonlítani, akárcsak anno kluivertet most eto'o-val. mindketten nagy playák, de más a stílusuk!!!
- Subinho
- Director del Fútbol
nekem is ő a nagy kedvencem, meg romario! nagyon sokat kell még letennie az asztalra rinhonak és samunak, hogy felérjen hozzájuk!!!!!!!!!fcbarcelonazsombi írta:minden idök legjob rudgó teknikájú játékosa. De ha cselezni kellet akkor semm ment a szomszédba lassú de biztos cselekte csinált. Mindig kedvenem marad , mert ő volt marad és lesz a legjobb
- Subinho
- Director del Fútbol
teljesen más tipusú játékos a 2! ronaldinho lendületből vezeti a lasztit a ellenfélre és gyors cseleivel és ütem passzaival kerget őrületbe mindenkit, míg rivaldo keresztlabdái voltak szemet gyönyörködtetők és távolról szeretett nagyon lőni! nagy hiba, h belőle csatárt csináltak, mert ő igazi középső irányító, igazi fantatista, mint pl. most deco, vagy kaká! ronaldinho inkább visszavont csatár aki lendületességével a c.ronaldo/robinho vonalat képviseli!!!
ennek ellenére amikor rivaldo csatárt játszott ugyanígy megállta a helyét és voltak neki is jó cselei. igaz, nem olyan látványos, mint rinhoé, de a visszahúzós grundcselét mindíg [auto_cenzúra]!!! tehát nem igazán lehet őket összehasonlítani, akárcsak anno kluivertet most eto'o-val. mindketten nagy playák, de más a stílusuk!!!
-
- Capitá del Barça
minden idök legjob rudgó teknikájú játékosa. De ha cselezni kellet akkor semm ment a szomszédba lassú de biztos cselekte csinált. Mindig kedvenem marad , mert ő volt marad és lesz a legjobb
Telljesen más tipusu a két játékos. Rivaldot inláb Zizuhoz lehetne hasonlitaniLos Barrachos írta:Ronaldinho a jobblábas Rivaldo.

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Ronaldinho a jobblábas Rivaldo.
hihetetlen!!! télleg olyan, hogy még sok év után is megunhatatlan! a futballtörténelem egyik legszebb gólja!!
és Istennek hála, hogy lett egy új R betűs brazilunk, aki ugyanilyen gólokat lő, most épp a hétvégi meccsen! szerintem akkor mindenkinek egyből rivaldo jutott akkor eszébe. nekem legalábbis igen!
és Istennek hála, hogy lett egy új R betűs brazilunk, aki ugyanilyen gólokat lő, most épp a hétvégi meccsen! szerintem akkor mindenkinek egyből rivaldo jutott akkor eszébe. nekem legalábbis igen!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Úgy tudom igen, mert ez utolsó fordulóbeli meccs volt, ekkor dőlt el, hogy mehetünk a BL-be és ezután jött van Gaal..
mármint az utolsó barca meccsén..
atom-atom
Amúgy ezt a gólt nem az utolsó meccsén rúgta?? 

atom-atom
és most hétvégén is rúgott gólt a görög bajnokságban mégpedig a larissának a 4-0 győzelem alkalmából.
-
- Entrenador del Barça
Így van! És köszönet Frank de Boer-nak is, hogy így odatette.Rivaldo11 írta:Még ma is beleborzongok,ha látom...
Erre senki sem képes...és azt se felejtsük el,hogy előtte micsoda két gólt rúgott...

CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
-
- Eurobarca Staff
Az biztos!Los Barrachos írta:Szerintem egy Barcelona-fan se fogja, amíg él...
Hányszor láttam már ezt a gólt, és még hányszor fogom megnézni, nem is tudom, de ezt akárhányszor látom sosem unom meg.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem egy Barcelona-fan se fogja, amíg él... 

ezt a gólt sosem felejtem el. 

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Óriási figura még mindig Rivaldo!
csatárt.arisz ellen 46.percben jött be és 20perc alatt lőtt két gólt

-
- Jugador del Barça
Nem tudom mit jatszik,de imadom nezni meg mindig...
Ahogy meglovi a labdakat az valami felemetes:)
Hajra Rivaldo
Ahogy meglovi a labdakat az valami felemetes:)
Hajra Rivaldo
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
És mit játszik csatárt, vagy irányítót, vagy balszélsőt? Csak mert olyan eredményes, akkor nem valahol hátul kevergethet a középpályán... 

http://olympiakos.gr/ itt egy honlap.idén két szabigólt lőtt a 8bajnoki góljából.4lövése ment még be és 2fejese.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szabikat még mindig eredményesen lövi? A mostani Barçában is rúghatná bátran és Ronaldinho sokat tanulhatna tőle... 

sztem most elég jó formába van.a góljait nézzétek meg a youtuben.
5-0 két hete történt sikernél is gyönyörű gólt lőtt.