Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
106 100%Zsolti írta:ööö tavaj is 106-volt nem?nem zázhét az??????tom,hogy 1899,de sztem tavaj 106 wót írva.
mar h igy mondod nekem is eszembe jutottBadi írta:Na erről jól megfeletkeztünk...
Ma 106 éves a klub!!
Boldog Szülinapot FCB
Köszönjük Gaspart
igy van, Xavi erinthetetlenLG írta:Nálam meg Deco a n1, es Van Bommel meg Xavi vannak 1 szinten sztem.Morminho írta:Nálam is!Bodi írta:Xavi pedig nálam érinthetetlen!
Ő egy nagyon fontos tagja a csapatnak, akit nem szabad kihagyni!
Á, én csak annyit mondtam vona, h mindneki fogja az embert, aki a legközelebb áll hozzáBodi írta:Biztosan őstehetség vagy,de azért nem úgy küldte ki Rijkaard a játékosokat,hogy gálázattok!HAnonymus írta:Frenki jó kis edző lesz, jó ötlet ez a rotáció!
Mondjuk lehet hogy ilyen kerettel még én is ütöttem volna a Madridot...![]()
A szünetben elég jól bemutatták a Barca taktikáját,bár az igaz,hogy nem volt túl bonyolult,de tökéletesen működött!
Nálam meg Deco a n1, es Van Bommel meg Xavi vannak 1 szinten sztem.Morminho írta:Nálam is!Bodi írta:Xavi pedig nálam érinthetetlen!
Ő egy nagyon fontos tagja a csapatnak, akit nem szabad kihagyni!
Biztosan őstehetség vagy,de azért nem úgy küldte ki Rijkaard a játékosokat,hogy gálázattok!HAnonymus írta:Frenki jó kis edző lesz, jó ötlet ez a rotáció!
Mondjuk lehet hogy ilyen kerettel még én is ütöttem volna a Madridot...
ja en is egybol eszrevettem h hujeseget irtam, ezert mielott lattam volna h te korrigalni akarsz mar javitottamRapika írta:Ez most azt jelenti,hogy:"nem jól értetted!" vagy hogy "nem,jól értetted!"![]()
\Morminho írta:Az elmundon van egy cikk, amiben azt írják, h se Xavit se Messit nem nevezte a Werder ellen, helyettük Ezquerro és Giuly van a keretben.
Legalábbis sztem ezt jelentiSzóljatok ha óriási baromságot írtam
Nálam is!Bodi írta:Xavi pedig nálam érinthetetlen!
Szerintem is.De szerintem Oleguer már kiszorította onnan Bellettit.mrmonster írta:Asszem, szombaton a legjobb felállásban láthattuk a Barçát. Az Oleguer-Belletti kérdésben lehet még változás.