Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Picit légyszi változtass már, úgy emlékszem kértelek rá korábban. Ezek a négy soros mondatok olvashatatlanok, picit tagold már a mondandód jobban! Köszigygerike írta:Hát én se vok megelgédve vele, a zaragoza elleni gólt is ugy láttam hogy megint rosszul vette le a labdát vagy nem tudta elrugni már nem tudom ,de ugy emléxek hogy az ő hibája volt, most is hibázott, de hát benne van kell neki még 1 pár meccs, én szoritok neki, mert az csak a mi hasznunk hogy ha minél előbb formába jön.
Go Rafa:D
Igazad van. Nem kell teljesen az ő nyakába varni, h nem nyertünk.senkialfonz40 írta:Hát, nehéz dolog ez, mert eddig a kapott góljainkban tevékeny szerepet "vállalt". A tegnapi szituációban már, amikor futottak a labda felé, azon gondolkoztam, hogy odacsúszhatna vagy sem és drukkoltam, hogy ne tegye, mert közel volt a tizenhatos csücske. Ezzel együtt utána lehetett volna erőszakosabb, mert a csatár taszajtása miatt kicsit túlfutott a labdán. Ebben a helyzetben egy védőnek határozottabbnak kell lennie, nem tolhatják le a labdáról. Én még így sem varrnám a nyakába a pontvesztést, sok minden közrejátszott benne, és a "fortuna" sem volt velünk tegnap.
Szerintem meg túlfutott a labdán. Volt kontakt de ha ennyitől labdátveszít akkor mit akar? Menjen tollaslabdázni. Nem értem miért erőltetik a szerződéshosszabítását is. Annyi tehetséges fiatal védőnk van (Csiga, Henrique, Fontás, Muniesa,Cáceres) sokkal többet érnének.Rivaldo11 írta:Szerintem megtaszajtották hátulról rendesen a végén, azért vesztett labdát, le kellett volna fújni.
Akkor is beállok a gyerek elé, vagy rávágok egy nagyot a lasztira, bármilyen irányba. Csiga sem lett volna gyengébb, csak az legalább felrúgja a fenébe a srácot, ha már technikailag kikapott tőle.Rivaldo11 írta:Szerintem megtaszajtották hátulról rendesen a végén, azért vesztett labdát, le kellett volna fújni.
Cooltiszo írta:Egész jó volt, aztán a 93. percben megcsinálta a szokásos hibáját, amiből kikaptunk. Grat
igen! asszem tavaly előtt volt az Usa-ban. sztem sűrűbben is végezhetné el a szabadrúgásokat a Barcában. lehet, hogy nem származna hátrányunk belőlekudu írta:Ha jól emlékszem, akkor vagy két éve ő nyerte a szabadrúgás világbajnokságot is
Jól emlékszel, 2007-ben ő lett az elsőkudu írta:Ha jól emlékszem, akkor vagy két éve ő nyerte a szabadrúgás világbajnokságot is