gygerike írta:Hát én se vok megelgédve vele, a zaragoza elleni gólt is ugy láttam hogy megint rosszul vette le a labdát vagy nem tudta elrugni már nem tudom ,de ugy emléxek hogy az ő hibája volt, most is hibázott, de hát benne van kell neki még 1 pár meccs, én szoritok neki, mert az csak a mi hasznunk hogy ha minél előbb formába jön.
Go Rafa:D
Picit légyszi változtass már, úgy emlékszem kértelek rá korábban. Ezek a négy soros mondatok olvashatatlanok, picit tagold már a mondandód jobban! Köszi
Semmi probléma nincs Rafával, a tegnapi dolog mindenkivel előfordul. Ha jól emlékszem botlott, vagy csúszott. Puyoltól hatezerszer láttunk már ilyet. Főleg hogy ez az eset még kívül a 16oson volt kb, és az alapvonalon... ilyenből a legkevsébé sem következik egyenesen a gól. Piquének legalább annyira szerepe volt benne, sőt lehet Valdesnek is, mert ez kapus munka lett volna, nemtudom akart-e jönni a beadásra, és csak Piqué nem hallotta hogy kiabált.
Mindemellett pedig 9 bajnokin kaptunk asszem 5 gólt, most ezutóbbin is csak ezt az egyet, nem a védelemben kell keresni a hibát. Nekünk még a védőink is inkább a támadáshoz értenek, ha valamelyik csapatrészt ki kéne emelni a tegnapi játékból, hogy ki miatt is vesztettünk pontot, utolsó lenne a háromból a védelem. Egy rakás trágya volt a támadójátékunk legalább 80 percen keresztül, kisebb megszakításokkal.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila