Nem tudom miben mardt a dolog, hogy milyen programmal menne a játék!
Én úgy gondolom ez a lebonyolítási rendszer, hogy 2 asztal meg 3 továbbjut nem járható út!18an kellene összejönni s akkor egyszerre mindenki fent van (látva az érdeklődést, meg a kivitelezést, hogy ez létrejöjjön egyenlőre álom

) s a gép összeültet s automatikusan a bent maradt 9en a döntő asztalon van!
A továbbjutós rendszerben meg nem tudom mennyire lehet kialakítani, hogy mondjuk vn egy 6fős asztal aki lejátssza, 3 marad továbbjut, de a zsetonmennyiségét beállítani a döntőre!Mert mivel az erősségeket nem ismerjük kialakulhat egy jóval erősebb 6os meg egy gyengébb 6os s mivel a pokerben 20-30 % szerencse, nem érzem korrektnek, hogy valaki éppen hogy továbbjut egy gyengébb asztalról, s a szerencse csillaga másnap mindenben segíti!Azért ez nem olyan egy billiárdgém, mert oké tovább kell jutni, de mivel nem teljesen tudod kontrolálni a játékot ha megküzdöttél a továbbjutásért s mondjuk meg dupláztad a zsetonmennyiségedet, másnapra ez nem biztos, hogy kijön megint a tudáskülönbség mint írtam a szerencsefaktor miatt!
Így ha meg összejövünk 18an le lehetne zavarni egyben a vakok szépen növekednek PokerStarson a standard 1500 kezdő 10\20 vak 10 perces emeléssel, s lehetne szépen játszani!
Ez csak egy felvetés részemről, illetve a még anno "pokermúltamból" sem emlékszem továbbjutós tornára, csak olyanra ahol viszed a zsetonmennyiségedet tovább, ha ezt itt is ki lehet alakítani akkor oké, de csak úgy, hogy továbbjutsz de másnap megint a 6osnak ugyanannyi zsetonja van véleményem szerint inkorrekt, illetve teljesen más taktikát igényel!
szerk. PS-on lehet belehet állítani, hogy nem kell 18 fő hanem elég 12 s akkor lehetne nyomni, de a lényeg, hogy úgy kellene csinálni, hogy egyszerre mindenki fent van, a hétfő 19 óra részemről pont nem oké

De 20 óra már jó lenne!Ha megbeszéljük megvagyunk 12en akkor lehetne kezdeni, aki nincs asztalnál sit out!De mondom nem tudom, hogy lehet-e már 12 főssel indítani!
Szokott lenni 6fős turbo holdem így van rá sansz, hogy 12 főt be lehet állítani, de a főszervező kellene ezt megnézze, vagy S. Agüero