Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hú, én valamiért nagyon megutáltam nemrég, csak elfelejtettem már...zsoltman írta:Markus Merk vezeti a meccset!!!
Mi a véleményetek róla?
vica el barca
Enrique írta:Álljál már le kicsibogár! Az előzőeket biztos nem én töröltem, de úgy látszik nagyon is jogosan tette az a valaki... Nem személyeskedünk, nem trágárkodunk!![]()
Az offolás az az, mikor olyat írsz ebbe a topicba, ami nem ide való, és van rá más téma is.
Enrique
Jó csak azért irtam,hogy érzékeltessem a meccs nehézségét..vágod..Petixy írta:1-2%-al???![]()
Akkor mennyi esélyünk volt az első meccs előtt???30%???
Egyértelmű esélyes a csapat!NAGY meglepetés lenne,ha a ruszkik jutnának tovább,de mint tudjuk a fociban minden lehet!Imádkozom,hogy nevethessek muri következő nyilatkozatain!![]()
Barcafan92 írta:Tutira mi nyerünk most mit kell ezen izgulni?!semmi ok az aggodalomra!1 góllal megyünk sőt még azt a 2-őt is idegenben lőttük!tehát semmi esélyük nincs(99-1% nekünk)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hát ez mekkora ellentmondás már..Barcafan92 írta:Igazad van!!!!!!!!!!cruyff írta:Egyébként nem mondom, hogy könnyű lesz (valszeg az ájulás és a szívinfarktus közötti állapotban fogok a TV előtt ülni), de egy tipikus kontracsapatnak kellene minimum 2 gólt lőnie a Nou Campban, úgy, hogy közben nem kap a Barcától! Ezt már csak mi cs Embarassed szhetjük el!
de nem fogjuk elcseszni!!(remélem)
Akkor nézzél több BARCA meccset!!!!!!!Chelseafan írta:Mourinho néha tényleg tullő a célon,ebben igazad van. Egyébként Barcelonánban igazán látványos focit csak Ronaldinho játszik! Egyébként a Chelsea NEM FOG KISENI!!
HAJRÁ CHELSEA!!
jogos .Chelseafan írta:Mourinho néha tényleg tullő a célon,ebben igazad van. Egyébként Barcelonánban igazán látványos focit csak Ronaldinho játszik! Egyébként a Chelsea NEM FOG KISENI!!
HAJRÁ CHELSEA!!