Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megnéztem.barcelinho_5 írta:A mai délután folyamán rászántam magam és készítettem egy videót, amit meg szeretnék osztani mindenkivel:)
Frank Rijkaard 5 évi munkájának legszebb pillanatait tartalmazza:)
Bármennyire is nemszerettük és a pokolra kívántuk néhányan, az amit az asztalra letett, az az övé, és nem lehet tőle elvenni:) Ezeket a nagy momentumokat tartalmazza ez a kis vidi, és remélem sokatokban nagyon boldog pillanatokat, meccsnézzéssel eltöltött estéket idéz fel az elmúlt 5 évből:)
Fogyassza egészséggel minden jó Barca-drukker:)
http://www.youtube.com/watch?v=kTDyelQ6kgM
Ki a vigyorgó bohóc??? Nem tudom, kire gondolsz.antiimperialista írta:Ha ez igaz, akkor a vigyorgó bohóc pont akkora hülye, amilyennek gondolom...tagore írta:(Egy megjegyzés: 2006-ban, a megnyert BL-döntő után Rijkaard minden erejével távozni akart, úgy érezte, ennyi volt, kihozta magából a legtöbbet plusz magánéleti okokra hivatkozott. Akkor LAPORTA és az egész vezetőség térdenállva könyörgött neki, hogy maradjon. Maradt.......)
Ha ez igaz, akkor a vigyorgó bohóc pont akkora hülye, amilyennek gondolom...tagore írta:(Egy megjegyzés: 2006-ban, a megnyert BL-döntő után Rijkaard minden erejével távozni akart, úgy érezte, ennyi volt, kihozta magából a legtöbbet plusz magánéleti okokra hivatkozott. Akkor LAPORTA és az egész vezetőség térdenállva könyörgött neki, hogy maradjon. Maradt.......)
Los Banditos írta:Idény közben kellett volna tüntetni, mert akkor még lehet, hogy elértek volna vele valamit. Így már felesleges.
Egyébként még azokis, akik nagyon Guardiola mellett vannak, elismerik, hogy jövőre valószínűleg nem nyerünk semmit, ami ugye automatikusan azt jelentené, hogy Eto'o távozik.
Bizonyára így lesz ,de csak egy ideig,az idő múlásával majd a szép dolgok fognak csak megmaradni,ahogy ha a játékosok is visszatalálnak vhogy magukhoz,akkor elfelethetik kisebb idővel ezt a tré hozzáállást. Bár bennem sokáig megmarad azért.Varga Tamás írta:így sok szurkolóban az utolsó két év nyüglődése és eredménytelensége marad meg, és ez alapján viszonyul hozzá.
Valahogy bennem is hasonló érzések kavarognak, de meg nem utáltam, csupán örültem volna, ha tavaly nyáron levonja a konzekvenciát. Kár, hogy nem tette, így sok szurkolóban az utolsó két év nyüglődése és eredménytelensége marad meg, és ez alapján viszonyul hozzá.LG írta:Miért kellett ezt megvárniaMár jó ideje látszott, h már nem m1 vele a csapatnak, és nem volt benne annyi tisztesség, h lemondjon. Nemtudok szépen elköszönni tőle, megutáltam.
a szurkolóknak nem az fog lejönni nekik az h ebbe az évbe mi volt... pedig azért csak megnyerte nekik a 2. bl címet...a barca történelmébe...visca el barca írta:megnéztem a két videót rijkaardról. soha nem volt a szívem csücske (azt hiszem ennek adtam is hangot elégszer itt a fórumon), de most kissé "megkönnyeztem". 5 év az csak 5 év.
és tényleg csak a szépre kell emlékezni. pl. bellettire, ahogy a gólja után a földre rogyott és zokogásban tört ki...
sok sikert frankie boy bármerre is mész.....
Ezzel az a baj hogy a Katalán szurkólók nem így gondolják, és ma tüntetni fognak elvileg. És Rijkaard nak annyi fog lejönni az egészből hogy utálták. remélem nem fognak zászlót lengetni ma.visca el barca írta:megnéztem a két videót rijkaardról. soha nem volt a szívem csücske (azt hiszem ennek adtam is hangot elégszer itt a fórumon), de most kissé "megkönnyeztem". 5 év az csak 5 év.
és tényleg csak a szépre kell emlékezni. pl. bellettire, ahogy a gólja után a földre rogyott és zokogásban tört ki...
sok sikert frankie boy bármerre is mész.....
ezt ki mondta neked?Egy megjegyzés: 2006-ban, a megnyert BL-döntő után Rijkaard minden erejével távozni akart, úgy érezte, ennyi volt, kihozta magából a legtöbbet plusz magánéleti okokra hivatkozott. Akkor LAPORTA és az egész vezetőség térdenállva könyörgött neki, hogy maradjon. Maradt.......)