Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Egyetértek! Különben sem szeretem az olasz focit! A Valencia is befürdőtt velük...Enrique írta:Cassano...
Meg 1általán. Ki akarna a romából igazolni???? Mocskos színész-gárda az egész tottival és pont cassanoval az élen!Nem kell...
radiradar írta:Hello mindenkinek először is engem lenyűgöz a csapat játéka és eredményei.
Hallottam hogy kirúgták cassanot..,........................
Hát szerintem lekéne rá csapni saviolat meg el lehetne adni......![]()
![]()
![]()
addig is hajrá barca
Lentebbről jött!Enrique írta: Akkor meg hogy lehet tehetségesebb? Talán ha fiatalabb lenne... Sztem nem lex nagy karrierje Valdes mögött, bár azért sok sikert kivánok neki!
Akkor meg hogy lehet tehetségesebb? Talán ha fiatalabb lenne... Sztem nem lex nagy karrierje Valdes mögött, bár azért sok sikert kivánok neki!redlions írta:O.K.! De ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül. Állítólag nagyon- nagyot fejlődött! Öregebb VV-nél.Enrique írta:És ha mondjuk neki kellett volna védeni tavasszal a bernabeuban? Amikor VV megnyerte nekünk a meccset... Asszem akkor nem 1-2 lett volna a meccs...
Albert Jorquera Fortia
Bescanó (Girona - Spain)
3 March 1979
183 cm
77 kg
Debut 17 January 2004
O.K.! De ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül. Állítólag nagyon- nagyot fejlődött! Öregebb VV-nél.Enrique írta:És ha mondjuk neki kellett volna védeni tavasszal a bernabeuban? Amikor VV megnyerte nekünk a meccset... Asszem akkor nem 1-2 lett volna a meccs...
És ha mondjuk neki kellett volna védeni tavasszal a bernabeuban? Amikor VV megnyerte nekünk a meccset... Asszem akkor nem 1-2 lett volna a meccs...redlions írta:Tavaly mikor helyettesítette Valdez-t, k*rva nagyokat védett!Enrique írta: Sztem meg nem jobb! Nem lehet jobb!
Hány éves?
Sztem meg nem jobb! Nem lehet jobb!redlions írta:Azt várom, mikor épül fel Albert Jorquera Fortia. Szvsz jobb kapus, mint Victor Valdes Arribas. Jó lenne, ha kapus poszton is verseny lenne végre.
Hát...Charlie írta:Enrique írta:Nem nem nem nem..... Hogy mondhatsz ilyet Charlie?!Charlie írta:A hosszú menetelés végén a végállomás ISZTANBUL!
Barca!
C.![]()
A menetelésnek évekig nem lex vége!![]()
![]()
![]()
Hát csak azért merészeltem ilyet mondani mert megállunk Májusban Isztanbulban lejátszuk a BL döntőt(nyerünk),azt menetelünk tovább....Jó így nem?![]()
![]()
C.
Enrique írta:Nem nem nem nem..... Hogy mondhatsz ilyet Charlie?!Charlie írta:A hosszú menetelés végén a végállomás ISZTANBUL!
Barca!
C.![]()
A menetelésnek évekig nem lex vége!![]()
![]()
![]()