Ha katalán, akkor nem baj, hogy pénzéhes? És Alves? Ő nem katalán.
Persze én sem szeretem a pénzéhes játékosokat, de klasszis középső védő, aki a védelmünk vezére lehetne iszonyatosan kéne, azt pedig nem könnyű találni, és Silva tűnik a legjobb opciónak, hisz a világon egyik, ha nem legjobb posztján jelenleg. Idén mondjuk megértem, hogy nem jön, hisz most már tényleg nagyon sokba fájna, tavaly nyáron viszont kicsit mélyebbre kellett volna nyúlni a pénztárcába, és elhozni.
Az utóbbi évek sikereit azért Laporta bácsi szépen megalapozta a számára, Sandronak csak a szintet kellett tartania, illetve kellett volna, mert szerintem ebben a szezonban nem igazán sikerült, de ez véleményes. Szerintem igazán nagy igazolása sem volt még Rosselnek, jó kiegészítő embereket hozott, talán Mascherano, aki kicsit több is ennél, de igazán nagyon még nem tudott villantani.
Most Neymarral változtathat ezen, ha tényleg akkora zseni lesz a srác, amekkorának a média kikiáltotta, akkor ő lehet nagy dobása Rosselnek, akivel bebiztosíthatja az elnöki székét Laporta ellenében. Mondjuk egy klasszis bekket sem lenne rossz találnia. Mert ha Neymar mégsem lesz akkora ász, és a védőproblémát sem sikerül megoldani, akkor valószinűleg nem lesz sikeres a szezonunk sem, és akkor bajban lehet Sándor barátunk.
Egyébként akik azt írják, vagy gondolják, hogy azért nem volt érdeklődő, mert a kutyának se kell, azok kicsit gondolkozzanak többet, üzleti vonalon...
Adott egy szituáció: egy kapus, aki mindenképpen el akar menni, és egy klub, aki hajlandó arra, hogy a szerződése lejártáig marasztalja a játékost. Na már most ki az a hülye idióta tulajdonos, aki egy ilyen helyzetben nem várja meg a jövő nyarat? Még az arabok is úgy vannak vele, hogy ha nem muszáj, akkor nem adnak ki 10-15 millió eurót egy játékosért, akit 1 év múlva 0 eurocentért megvehetnek. Mivel egy klubnál sincs égető kapuskérdés, így hülyék lennének kidobni az ablakon 10-15 millió júrót. Nyilván ha lett volna ilyen hülye tulajdonos, akkor a többi klub is lépett volna, akiknek kell VV. De addig, amíg nincs veszélyben az, hogy valaki elviszi az orruk elől, addig of course hogy senki se fog arrébb rakni egy szalmaszálat se a transzfer érdekében.
+ eleve nagyon kevés klub van, aki megtudná adni Valdes fizetési igényeit, sőt, ha belegondolunk, a Monacon kívül más nem is nagyon jöhet szóba, vagy esetleg Oroszország, vagy vmelyik gazdag arab ország, bár annyira csak nem akarja leadni a szintet Valdes.
Mondjuk akkor pechje lenne, ha a Monaco is találna egy jó kapust, aztán jövőre nekik sem kéne.
ha van valaki akinek kell, az nem várja meg még ingyen mehet, mert akkor elvileg több klub is beszáll a buliba, és jóval több csapattal kell versengenie érte. sztem így logikus.
Igen, csak ahogy feljebb irtam, Valdes valószinűleg sok-sok pénzt akar keresni. Szóval maradnak az újgazdag csapatok, és azok közül is kiesnek, akiknek megvan a stabil elsőszámú kapusuk, tehát nem sok csapat jöhet szóba...