Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miért mit nyilatkozzon? Hogy szép volt de valószínűleg nem fog idén se sokat játszani mert Piquénél nem jobb, Mascherano és Mathieu pedig az én embereim? Amúgy tényleg szép volt tőle a mai. Én nemvagyok rákattanva ennyire a saját nevelésekre mint itt sokan, de ő tényleg van annyira jó, hogy az ő érdekében mondom, hogy igazoljon el, mert itt csak elpazarolja a tehetségét.Leon írta:Lucho nyilatkozata a meccs után: "Barta egy nagyon tehetséges játékos,ma is megmutatta.Mindig számolok vele és számítok rá."
Majd szépen újra berakja a kezdőbe... a 30. forduló környékén!
Hét közben még érthető is lenne, hogy nem játszik, direkt pihentetés volt ennek a meccsnek a célja - ez a szöveg burul természetesen, ha Masch meg kezdő lesz -, viszont ha szombaton sem lesz kezdőben, akkor valóban kalap kabát neki. Bár szerintem így is, pedig ha a 13/14-es szezonban megkapja folyamatosan a lehetőséget a gyengélkedő Masch és Piqué kárára..mahitoo írta:Én most több fronton "harcolok" () ezekben a témákban. De ha ez a teljesítmény nem elég, hogy Mascheranót, vagy a totális hülesége miatt 4 meccses eltiltást kapó Piquét (ami miatt azt az 1% esélyt is buktuk a spanyol szuperkupa megnyerésére) még kőkemény 1 meccsre kiszorítsa a kezdőből, akkor semmi. És akkor grat LE.
Masippal is ezt szokta eljátszani.Leon írta:Lucho nyilatkozata a meccs után: "Barta egy nagyon tehetséges játékos,ma is megmutatta.Mindig számolok vele és számítok rá."
Majd szépen újra berakja a kezdőbe... a 30. forduló környékén!
Igazából engem az lepne meg, ha nem így lenne.. 99%-ig biztos vagyok benne, hogy nem ő fog játszani, pár hónap múlva meg, amikor megkopik ennek a meccsnek az emléke, és játszott addig 10 meccset, jönnek a hsz-ek, hogy többet kéne mutatnia, meg kihasználni a lehetőséget, ha megkapja, stbstb.mahitoo írta:Ha ezek után nem Masch (akié minden tiszteletem, de az elmúlt pár meccse rettenetes volt), hanem Marc kerül ki Piqué kárára... Vagy jön Piqué és Matyi...
Nyilván nem - akkor Masch a lelátón találná már magát -, meg nála amúgy is szokás csak a rossz meccsekből következtetéseket levonni.ZBarca írta:Nem azért srácok, de ez csak egy Levante volt. Persze azzal én is egyetértek, hogy ma ő volt a MOM, de ebből a meccsből nem szabad sok következtetés levonni. A Levante támadási gyengék voltak, alig értek fel a kapunkig. Lehet, hogy ma jól játszott Bartra, de az ellenfél akkor is egy spanyol középcsapat volt.
Akkor is ő volt a legjobb és akkor is sokkal magabiztosabb volt, mint Masch. Most komolyan, mit kéne még mutatnia? Nem tehet róla, hogy nem teszik be nagyobb csapat ellen.ZBarca írta:Nem azért srácok, de ez csak egy Levante volt. Persze azzal én is egyetértek, hogy ma ő volt a MOM, de ebből a meccsből nem szabad sok következtetés levonni. A Levante támadási gyengék voltak, alig értek fel a kapunkig. Lehet, hogy ma jól játszott Bartra, de az ellenfél akkor is egy spanyol középcsapat volt.
Ja, spanyol középcsapat. Ehhez képest Mascht többször is befűzték.ZBarca írta:Nem azért srácok, de ez csak egy Levante volt. Persze azzal én is egyetértek, hogy ma ő volt a MOM, de ebből a meccsből nem szabad sok következtetés levonni. A Levante támadási gyengék voltak, alig értek fel a kapunkig. Lehet, hogy ma jól játszott Bartra, de az ellenfél akkor is egy spanyol középcsapat volt.
Montoya után itt az új emberünk, csak talán jobb kilátásokkal.palesz77 írta: Szokták itt mondani, hogy valami többet kéne mutatni, hogy bekerüljön a csapatba, és megelőzze Matyit, hát tessék. Ennél többet ezen a poszton fizikailag képtelenség mutatni szerintem, kíváncsi vagyok, hogy ezek után mennyi lehetőséget fog kapni..
Ez most tényleg az volt amit látni szeretne tőle meindenki szerintem. Nagyon jó lenne ha legalább Matyit meg tudná előzni a sorban. De bagy veszére ott lesz Veramaelen is aki valjuk meg szintén God módban tért vissza.Nagyon nem egyszerű a helyzete. Egy olyan posztért harcol ahol vannak rajta kívül 4-en.palesz77 írta: Szokták itt mondani, hogy valami többet kéne mutatni, hogy bekerüljön a csapatba, és megelőzze Matyit, hát tessék. Ennél többet ezen a poszton fizikailag képtelenség mutatni szerintem, kíváncsi vagyok, hogy ezek után mennyi lehetőséget fog kapni..
Nem akartam ide írni, mert már így is sokszor felhoztam a helyzetét, de ezzel 100%-ig egyetértek. Verma miatt mondjuk úgysem fog távozni, mert ki tudja, hogy mikor sérül le hónapokra, de alapjáraton még padra se fog odaférni, nem hogy a csapatba kerülni.. Kár volt ezért itt tartani - az ő szempontjából legalábbis. Sajnálom nagyon, sokkal több volt benne ennél, de hát nem építhetünk be minden tehetséges fiatalt - sajnos.Nero. írta:Azt hiszem a mai nap után realizálódott benne, hogy ő itt csak 5. számú opció. Sajnálom, mert ennél tényleg több van benne. Most már azt mondom, hogy télen adjuk el, de valami visszavásárlási opciót tegyünk bele a szerződésébe.
Viszont Montoya sosem mutatott olyat, ami miatt igazán reménykeltő lett volna, legalábbis én nem nagyon emlékszem. Igazából a Real elleni kapufája mellett egy "balhátvédes" meccs maradt meg bennem.Bob_Marley írta:Montoya példájából kiindulva, akit Pep azért próbálgatott, de nem jött össze és most az Interbe sem megy neki. Szóval ezek után erős kijelentésnek tartom ezt. Még mindig van ideje és egyszerű a helyzet, amennyi lehetőséget kap abban kell bizonyítani.palesz77 írta: ha egy 4 évvel korábban születik, és Pep lett volna az edzője, mára már alapember lenne, ebbe szinte biztos vagyok. Így meg..
Egyébként Levante jön hazai pályán, tavaly gólpasszt adott és jól tolta ellenük.
Montoya példájából kiindulva, akit Pep azért próbálgatott, de nem jött össze és most az Interbe sem megy neki. Szóval ezek után erős kijelentésnek tartom ezt. Még mindig van ideje és egyszerű a helyzet, amennyi lehetőséget kap abban kell bizonyítani.palesz77 írta: ha egy 4 évvel korábban születik, és Pep lett volna az edzője, mára már alapember lenne, ebbe szinte biztos vagyok. Így meg..
Azért azt hozzá kell tenni, hogy ott 3 védős rendszer volt, és nem kellett a szélen fel-le rohangálnia.. Ha nincs más megoldás, én is őt játszatnám ott, de nagyon lassú szélsőnek, ő igazi középhátvéd, inkább ott kéne játszatni.Chino írta:Egyáltalán nem volt rossz mikor ott játszott. Sőt a PSG ellen a meccs embere volt jobbhátvédként.
Én ezt a Messi, Ini, Xavi, Busquets, Puyol, Pique és Valdez generációt nem venném egy kalap alá. Ráadásul ott van például a a Valdes, Piqué, Busquets (de még talán Xavi is) sor. Most kinek jutna eszébe visszahozni Piquét, főleg visszavásárolni. Réges-rég el lenne könyvelve bukott játékosként, akit még a tőlünk szotyiért elvitt csapat is kölcsönadott. Busquets is amit alkotott azért már rég kivágták volna a lecsóba. Valdes meg detto. Ha olyanjátékotmtatott volna egy mezőnyjátékosunk ki szeretné a csapatban látni. Mák, hogy addig Bonano-ink meg Dutruelük, náluk volt jobb (ha kezdetben nem is sokkal). Xavit se nagyon marasztalták a szurkolók, amikor el akart menni.Feast4 írta: Bocs, leírva inkább cinikusnak tünt.Akkor hasonló ívásuak vagyunk. Megértem. Hidd el én sem szeretném ha ő is menne a levesbe. Az a baj, most nem találom a linket, volt egy cikk, pár hónapja, a rövid lényege arról szóét, hogy Messi, Ini, Xavi, Busquets, Puyol, Pique és Valdez. A Tökéletes saját nevelésű generáció amely lelakta az akadémiát ahonnan jött. Rávilágít atrra, hogy ahogy ők jöttek és ahogy beleforrtak a Barcába olyan szinten biztosították be évekre a helyük a scapatban, hogy a távozásuk, vagy a visszavonulásuk lesz az ami engedi egy újabb generáció felemelkedését. Bartra és Thiago is ennek az ádozata szerintem.
![]()
Bocs, leírva inkább cinikusnak tünt.mahitoo írta:Az ég áldjon meg Feast, komolyan gondoltam a bocsánatkérést!Értem, hogy neten nem jön át a hangsúly, de tényleg. 1000 hozzászólásom nekem talán nem is lesz. Peace!
92 óta vagyok Barca drukker, 34 vagyok, és igen, láttam a régi időket. Aztán a felemelkedésünket is. És büszke voltam rá, minden velejárójával együtt. Nem óhajtok olyan kezdőt, amit leírtál, persze, hogy középcsapat lennénk (ha kivesszük Messit is). Gondolom emlékeznél rá, ha az összes fiatal játékosunk mellett kardoskodtam volna. Nem. 2 volt, Thiago, és Bartra. Én látok a srácban olyat, amit sokan nem. Még Muniesa lett volna ilyen, de ő meg megsérült, és már soha nem lesz a régi.
Röviden reagálok. nem azt mondtam, hogy tegyük ki Bartrat a csapatból, vagy legyen ezredik helyen, de Veramalen is illene hogy lehetőséghez jusson. Matyi meg... 32 évesen hogy lehet ilyen helyzekedési hibákat elkövetni, nem is értem. A legtöbb gondja nem a posztidegenségéből jött, hanem abból, hogy teljesen szét volt esve. Nem mondom, hogy bármelyiküket kövezzük meg vagy adjuk el, de ha logikusan gondolkodunk egy ilyne után alternatív megoldásokat is nézni kéne, mert a keddi védekezésünk a Tata féle korszakot idézte. Persze ez lehet egy meccs. Szezon elei, enerváltság stb. stb. Ezt már LE dolga eldönteni.Chino írta:...