Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
igen, egyik ismerősömnek is ezt írta..Rajmó írta:Nekem ezt írja kipedig a C:\ meghajtómon több hely van, mint amit mutat, de ha megpróbálom mondjuk a D:/ meghajtómra rakni a játékot ahol legalább 30 giga szabad hely van, akkor is ugyanezt írja ki
![]()
Ha valakit tud, segítsen pls, nagyon ki szeretném már próbálni a pest
Nézd meg, hogy most hanyason van a grafika. Ezt a Pes mappán belül a settingsben teheted meg. Ha pedig ez low-on van, és így is kiírja, aakkor nincs meg a vidi kártyád.Frank Rijkaard írta: Egyébként ezt írja ki a demo elinditásakor az egyik gépemen:
The video card does not have the necessary specifications.( Vertex/Pixel Shader 1.x) Ekkor csak a videókarival van baj?
Lécci valaki, fontos lenne.Frank Rijkaard írta:Hol tudom megnézni a gépemen, hogy ezek megvannak-e?Előre is kösszKluivertinho írta:Minimum System Requirements:
Intel P4: 3 ghz or AMD Athlon 3200+ (or equivalent)
Geforce 6 series Ati X series
1024 gb ram
DirectX 9 compatible sound and video cards
Halleluja, ezzel se fogok játszani![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Igen ez így van 7 játékos alatt automatikusan az ellenfél nyer 3-0 ra...Zozzy 5 írta:Igen, mert ha egy bizonyos létszám nincs meg (nálam ugye ez nem volt meg, mivel kiállítattam 5 játékosom), akkor az ellenfél automatikusan győz 3-0rafcjoc írta:vezettél 5:0-ra a törökök ellen a brazilokkal, de ameccshez hozzátartozik hogy 3:0 kaptál ki a törököktől a végén ?Zozzy 5 írta:Most délután játszottam egy poén meccset![]()
Vezettem 5-0ra a törökök ellen a brazilokkal, és utánna már csak arra mentem, hogy minél több bűűűrt adjak a gépnek. Jó poén volt, mondjuk párszor elvesztettem a labdát hátul, de a gép szánalmas volt, semmit nem tudtak berugni. A meccshez hozzátartozik, hogy 5 emberem kiállították, így a törökök nyertek 3-0ra![]()
Jó vagy hallod
Igen, mert ha egy bizonyos létszám nincs meg (nálam ugye ez nem volt meg, mivel kiállítattam 5 játékosom), akkor az ellenfél automatikusan győz 3-0rafcjoc írta:vezettél 5:0-ra a törökök ellen a brazilokkal, de ameccshez hozzátartozik hogy 3:0 kaptál ki a törököktől a végén ?Zozzy 5 írta:Most délután játszottam egy poén meccset![]()
Vezettem 5-0ra a törökök ellen a brazilokkal, és utánna már csak arra mentem, hogy minél több bűűűrt adjak a gépnek. Jó poén volt, mondjuk párszor elvesztettem a labdát hátul, de a gép szánalmas volt, semmit nem tudtak berugni. A meccshez hozzátartozik, hogy 5 emberem kiállították, így a törökök nyertek 3-0ra![]()
Jó vagy hallod
vezettél 5:0-ra a törökök ellen a brazilokkal, de ameccshez hozzátartozik hogy 3:0 kaptál ki a törököktől a végén ?Zozzy 5 írta:Most délután játszottam egy poén meccset![]()
Vezettem 5-0ra a törökök ellen a brazilokkal, és utánna már csak arra mentem, hogy minél több bűűűrt adjak a gépnek. Jó poén volt, mondjuk párszor elvesztettem a labdát hátul, de a gép szánalmas volt, semmit nem tudtak berugni. A meccshez hozzátartozik, hogy 5 emberem kiállították, így a törökök nyertek 3-0ra
Hol tudom megnézni a gépemen, hogy ezek megvannak-e?Előre is kösszKluivertinho írta:Minimum System Requirements:
Intel P4: 3 ghz or AMD Athlon 3200+ (or equivalent)
Geforce 6 series Ati X series
1024 gb ram
DirectX 9 compatible sound and video cards
Halleluja, ezzel se fogok játszani![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nálunk az a 60 Ft, 260 Ft.barca99 írta:Ne bzd már fel az agyam, hogy nincs 60 forintod egy DVD-re...
1 giga. Két törpe vinyóval, DVD és zsebpénz hiányában igencsak meggondolandó.barca99 írta:Próba szerencse?![]()
Én meg a fifa demója után játszottam elösszőr és azt mondtam mostnatól azt veszem meg!Szerintem még csak a pes7 jön!Sharkinho írta:Tegnap játszottam életemben először a PES-sel, és hát...
...hihetetlenül tetszikNem gondoltam volna, hogy ennyivel jobb a Fifánál
![]()
Már várom a Pes2008-at