Komolyabb mint a Barátok közt.

Nem valószínű. Az ultrák azt mondták felgyújtják a házát ha eladják Kakat.Varga Tamás írta:Ezek után vajon Galliani be meri tenni a lábát a Milan B-közepének tagjai közé katonai kíséret nélkül?
HAHALM10 írta:Az AS és a Cadena SER módosította az álláspontját: a Real Madrid és a Milan már nagyon közel voltak a megállapodáshoz, ami 64,5 millió eurót jelentett, ám az utolsó pillanatban befutott egy komolyabb ajánlat a Chelsea-től, melynek hatására Bosco Leite leállította a tárgyalásokat.
LOL![]()
![]()
![]()
Ha mást nem is, de azt remélem eléri Abra papa, hogy jól feltornázza Kaká árát. És akkor egy frusztrált brazil osztogatná jövőre a lasztit Madridban.gekkodan írta:Kedd, 21:10 - Az AS némileg módosította az álláspontját: a Real Madrid és a Milan már nagyon közel voltak a megállapodáshoz, ami 64,5 millió eurót jelentett, ám az utolsó pillanatban befutott egy komolyabb ajánlat a Chelsea-től, melynek hatására Bosco Leite leállította a tárgyalásokat.
Na ugye?![]()
![]()
![]()
![]()
Nem kell!Top 5 playa-ban 3 Barca-s(Messi,Ini és Xavi)Az előbb említett 3 személy közül,egy ember itt fog kikötni az biztos.Azt gondolom Ribery, és két év múlva Cesc(Ő mégis katalán)Egy biztos nagyon felborította az átigazolási piacot ezzel a Madrid.Nagy jövés menés lesz!Talán ezzel a lendülettel át is röpülnek Barcelona-ba Gallaniék Eto'o-ért.Nem támogatom,de valszeg így lesz.Samu elmegy!manuel írta:Ha ez tényleg igaz akkor lépni kell Txikiéknek is gondolom.Jöjjön:Cesc,Ribéry és Silva.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hát, a hvg-nek se lehet ám nagyon hinni ilyen kérdésekben egyébként...
Pontosan!!! Nekünk nem a Madriddal kell versenyezni, hanem meg kell vizsgálnunk, a mi csapatunk hol szorul erősitésre. Nehéz kérdés, mert kiváló csapatunk van. Talán a balhátvéd posztra kell vki, + a padot megerősiteni, másra igazából nincs szükség. Nagy igazolásnak talán jöhet vki balszélre, de nem szükséges, én bizok Henryben.Tim írta:Ugyan miért kellene lépniük? Ez valami verseny szerinted?manuel írta:Ha ez tényleg igaz akkor lépni kell Txikiéknek is gondolom.Jöjjön:Cesc,Ribéry és Silva.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Azt értem, hogy a Citybe nem menne soha. De most Galliani oldalát nézve. A Madrid is ki tudna fizetni 100 környékét. Gond nélkül. Miért engedik el 65ért? A Madridnak jelenlegi helyzetében nagyobb szüksége van Kakára, mint a Milannak arra a pénzre. Tehát ha már egyszer van egy 100 milliós ajánlat, amit biztosan tudom, hogy ki tud fizetni a Madrid is, akkor miért kezdenék el én engedni? Ha tudna tárgyalni a kiskopasz nem kelt volna el 85-90 alatt. Elvégre a Chelsea meg a MC is ugrásra készen állt. Erre a piaci ár alatt 30-35 millióval eladom a klub ikonját. A Milan részéről nem értem az egészet. Bőven lett volna idejük cívódni, hagyni, hogy a Chelsea vagy a City verje felfelé a licitet, erre gondolkodás nélkül, mint a leprást elzavarják... Mindegy ez legyen a Milan dolga. Kevés antipatikusabb csapat van náluk, meg is érdemlik Silvióstul, Gallianistul...CS0ki írta:Azért nem ugyanaz...kaká ha el kell hagynia a Milánt, akkor azért nem megy egy citybe. A madridról korábban is volt szó, mindig elismerően nyilatkozott rólunk, persze valszeg jobban preferálta volna, hogy a mostani csapatában marad, de ha mindenképpen váltani kell, akkor inkább RM. Még csak az kéne a milántól, hogy nem csak azt mondja meg, hogy el kell mennie, hanem azt is, hogy hova!Mondjuk jó ostoba a Milan ha ez tényleg igaz.
Egyrészt a City 100körül kínált érte. Másrészt a Madridnál hattalmas csinnadrattával bejelentették, hogy 250M Euro van igazolni.
Az a baj hogy ezektől minden kitelik és elhalászhatják előlünk a lehetőségeket mert nagy ajánlatokat tesznek.Ezektől simán kitelik hogy Riberyért vagy Silváért és Fábrégasért is olyan ajánlatott tesznek amivel Txikiéksem tudnak versenyezni,ezért kellen előbb lépnünk szerintem.Ugyan nem verseny de ez nagyon már........Tim írta:Ugyan miért kellene lépniük? Ez valami verseny szerinted?manuel írta:Ha ez tényleg igaz akkor lépni kell Txikiéknek is gondolom.Jöjjön:Cesc,Ribéry és Silva.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a milan hivatalos oldala szintén ezt írja, a gazzetta dettó.„A strandos történet egy vicc volt. Tényleg Madridban vagyok, mégpedig azért, hogy részt vegyek Florentino barátom választási győzelmének megünneplésén"
Ugyan miért kellene lépniük? Ez valami verseny szerinted?manuel írta:Ha ez tényleg igaz akkor lépni kell Txikiéknek is gondolom.Jöjjön:Cesc,Ribéry és Silva.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()