Bojan Krkic
nagyon jo volt Bojan sztem ,ahogy bejött jöttek vele a golok is jah meg Henryval nagyon jol megértik egymást csak igy tovább.
- Titinho
- Director del Fútbol
Gyönyörű gólt lőtt a mi kis Bojanunk! Szép csel és utána az elfekvő kapus mellett begurította! Csak betalált a Nou Camp-ban a kicsi... 

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
ja ,legyen 12es ...Sergi írta:Sztem válassza a 12-es számot...A 2-es esélytelen,a 13-as gázos,Guddy meg sztem meghajtja magát és itt telel ki
nekem is az a mezszámom

nb1huKrkic nemet mond Szerbiának
Barcelona, november 23., 13.10 A spanyol vérvonal győzött a játékosban.
Komoly dilemma elé került a 17 éves Bojan Krkic, akit állítólag megkeresett a szerb szövetség, hogy Szerbia elmaradt, és holnap lejátszandó, Kazahsztán elleni Eb-selejtezőjén valamint a 2010-es vb-selejtezőkön segítse sikerre a Javier Clemente vezette csapatot.
A Spanyolországban szerb édesapától és spanyol édesanyától született Bojanban azonban a jelek szerint az anyai vérvonal győzedelmeskedett.
- A spanyol szövetség megbízik bennem, én pedig megbízom bennük - mondta a fiatal. - Szerbia tehát nyugodtan elfelejthet engem, és ha konkrét ajánlattal keresnek meg, akkor konkrétan nemet mondok nekik.
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Eggyet értek a hsz-szelcsak annyit teszek hozzá hogy Rijkaard-nak Írja!bubi1996 írta:Üdv mindenkinek
Ebböl a gyerekböl még nagy ember lesz !
Menj el Reikaird!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
7-s az jo lenne, talán télen meg is lehet neki. Adig meg legyen 12/13-s ha nem babonás.Lionel85 írta:Új mezszámmal hálálja meg Krkic játékát a Barca
Remélem nem a 2-est választja, elég bénán nézne ki benne.Mondjuk ha Gudjohnsen elmenne, akkor lehetne akár a 7-es is az övé.
- VictorValdes19
Ja abba játszott Hrepka isFernando írta:BoulahrouzVictorValdes19 írta:Hát ha már az Arsenalba Gallas-nak 10-es a Chelsea-be Boulharouz-nak(vagy hogy irják)9-es mezszáma volt védő létükre ne csodálkozzunk ha Bojan 2-esbe fog viritani
Amugy én a 13-ast választanám

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
- Fernando
- Llegenda del Barça
BoulahrouzVictorValdes19 írta:Hát ha már az Arsenalba Gallas-nak 10-es a Chelsea-be Boulharouz-nak(vagy hogy irjákMr. Master írta:Én a helyében a kettest választanám, az illik egy vérbeli csatárhoz)9-es mezszáma volt védő létükre ne csodálkozzunk ha Bojan 2-esbe fog viritani

- VictorValdes19
Hát ha már az Arsenalba Gallas-nak 10-es a Chelsea-be Boulharouz-nak(vagy hogy irjákMr. Master írta:Én a helyében a kettest választanám, az illik egy vérbeli csatárhoz

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
PUNK'S NOT DEAD!
-
- Entrenador del Barça
én nem nagyon örülnék neki mer a 27 a kedvenc számom és örülök hogy ebben játszikPerrero írta:jaja, magyarul hivatalosan is az első csapathoz fog kerülni 1-25ig vannak a számok az első csapatban...varga tamás írta:Bojannak gratulálok a válogatottbeli kiváló teljesítményéhez![]()
Tegnap olvastam, hogy a vezetőség döntése szerint Bojan a télen új mezszámot választhat magának. Választási lehetősége elég szűkös: a 2-es, a 12-es és a 13-as mezszámok közül választhat.

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Én a helyében a kettest választanám, az illik egy vérbeli csatárhoz 

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Bojannak gratulálok a válogatottbeli kiváló teljesítményéhez
Tegnap olvastam, hogy a vezetőség döntése szerint Bojan a télen új mezszámot választhat magának. Választási lehetősége elég szűkös: a 2-es, a 12-es és a 13-as mezszámok közül választhat.

- Messinho87
- Barça B
- Kapcsolat:
Az biztos hogy van érzéke a focihoz Krkicsnek is. Meg jól cselez, például a sarkas csele is tetszett amit az Osasuna kapusa mellett csinált. Mondjuk engem nem zavar ha egy játékos önző, csak akkor menjen a csapatnak is az özönség mellett.
„Messi nagyon jó technikával rendelkezik, és nagyon jól cselez. Különlösen kedvelem azt, hogy nem fél kihívni a védőt, és szembenézni vele egy az egyben. Nem könnyű a mai futballban még egy ilyen játékost találni, mint ő.” - Luis Figo.
- Messinho87
- Barça B
- Kapcsolat:
Krkics szerintem tehetséges játékos. Csak nagyon önző. Mert ha megnéztétek a spanyolok U21-es meccseit, akkor észreveszitek hogy nagyon ritkán passzol. Legalábbis így vettem észre ezeken a meccseken, valamint az Európa U21-Afrika U21 All star emccsen ami volt még. Asszem U21-es volt az a meccs.
„Messi nagyon jó technikával rendelkezik, és nagyon jól cselez. Különlösen kedvelem azt, hogy nem fél kihívni a védőt, és szembenézni vele egy az egyben. Nem könnyű a mai futballban még egy ilyen játékost találni, mint ő.” - Luis Figo.
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Közben az U21es Spanyol csapat 3-0ra verte a Lengyeleket, Krkic volt állítólag a meccs legjobbja, az első gólban nagyon nagy szerepe volt(öngólnak adták), vmint még a 93. percben beköszönt.
Nem semmi 17 évesen az U21eseknél az ilyen teljesítmény, talán Messi tudott ilyen korban hasonlókat művelni manapság...
Nem semmi 17 évesen az U21eseknél az ilyen teljesítmény, talán Messi tudott ilyen korban hasonlókat művelni manapság...
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Új mezszámmal hálálja meg Krkic játékát a Barca
Remélem nem a 2-est választja, elég bénán nézne ki benne.
Mondjuk ha Gudjohnsen elmenne, akkor lehetne akár a 7-es is az övé. 
Remélem nem a 2-est választja, elég bénán nézne ki benne.

Amugy megint dicséretet érdemel, mégha nem is nagyon jöttek össze a dolgok neki, DE ő legelább akart, és probált előremenni, elentétben a többiekkel, aki mindig hárta gurigatták a védőknek, és ha labdátvesztett, akkor probálta visszaszerezni, ez sem volt a többiekre igazán jellemző. 1 nagy baja van: Nagyon gyenge még a fizikuma, és a párharcokban könnyen elnyomják. Mondom, olyan mint Robinyo 2 éve....De ha megerősödik, akkor iszonyat nagy player lex.
Remélem Spanyol lesz a Magyarok után mindig nekik szurkolok mindenhol.
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
-
- aka Game90
Sztem Bojan a spanyolokat válassza majd. Bár lehetnek még meglepetések, lásd Koman... 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Legyen magyar
Aztán majd Várhidi nem hivja be, mert megmondja, h többet ér a Jenaban kezdőnek lenni, mirt a Barcelonaba cserének