Thierry Henry
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Henry csatár, Iniesta pedig középpályás. Ennyi. A többi csak süketelés, mellébeszélés, fényezés. Guddy jóval kevesebb játékperccel tart 3 gólnál. Köszike. 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
hát ez meglepett, akkor valóban csak azért trébb,mert sok laszti elmegy rajta,de még így is hoz olyan statot mint ini, csakhát engem is,és a legtöbb BARCA-st is a szép megoldások is mozgatnak,és érdekelnek, amit Ini jóval nagyobb arányban hoz,és ezért ragadnak meg a negatívumok Ttitvel kapcsban...Slither írta: Henry: 4 gól (30 lövésből 14 ment kapura és 1 kapufa), 3 assist 746 játékperc alatt
Iniesta: 1 gól (21 lövésből 3 ment kapura és 2 kapufa), 4 assist 999 játékpers alatt
(hivatalos oldalról van a stat és asszem ez még nem tartalmazza a tegnapi meccset)

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ez így nem s hangzik rosszul de ha belőné a ziccereit akkor már min. 15 gólnál járna...Slither írta: Henry: 4 gól (30 lövésből 14 ment kapura és 1 kapufa), 3 assist 746 játékperc alatt
Iniesta: 1 gól (21 lövésből 3 ment kapura és 2 kapufa), 4 assist 999 játékpers alatt
(hivatalos oldalról van a stat és asszem ez még nem tartalmazza a tegnapi meccset)
Henry-val kapcsolatban az az érzésem hogy amikor kellene nem passzol amikor meg nem akkor passzol.
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Henry: 4 gól (30 lövésből 14 ment kapura és 1 kapufa), 3 assist 746 játékperc alattlionelmessi19 írta:Gólpasszt tekintve valószínűleg jobban, gólokat tekintve is alig rosszabbul (bár ez rám is igaz pl), játékot tekintve pedig nem is érdemes leírni, mert könnyeket csalna a Henry imádók szemébe.depth írta:Iniesta ugyanezen a poszton, h áll gól illetve gólpassz tekintetében?
Iniestának nem jönnek össze a gólok idén, de van már vagy 10 kapufája egyébként.
ESPNsoccernet szerint gólpasszt is kevesebbet adott. Iniesta tényleg nem az utolsó passzok mestere, ő inkább megcsinálni/elkezdi a támadásokat.lionelmessi19 írta: Gólpasszt tekintve valószínűleg jobban, gólokat tekintve is alig rosszabbul (bár ez rám is igaz pl), játékot tekintve pedig nem is érdemes leírni, mert könnyeket csalna a Henry imádók szemébe.
Iniestának nem jönnek össze a gólok idén, de van már vagy 10 kapufája egyébként.
Csak arra céloztam, h azért nem kellene támadni Henryt, mert nem lő elég gólt vagy kihagy egy csomó helyzetet. (mondjuk ez tényleg borzasztó) De oda is kell kerülni valahogy, Henry ebben pedig sokkal hatékonyabb.
Játékot tekintve nem kérdés, h ki a jobb.
- noname
- Llegenda del Barça
CSak szólok h tegnap félórát középül játszott.bali 15 írta:Elismerem tényleg nem méltó régi önmagához de megváltozott a szerepköre.
Amit egyre jobban csinál szerintem. Tavaly például ő volt Messin kívül az egyetlen aki eljutott a Manchester kapujáig. A szélsőnek általában előkészítő szerepe van mint a támadó középpályásnak ezt szerintem jól csinálja. Viszont az hogy nem lő gólokat az azért van mert nem középen játszik.
Nem mintha egy szélsőnek tiltva van hogy pazar gólokat rúgjon pl: R10,CR7,Messi.
De mentségére hogy náluk már öregebb. A válogatottban pedig virágkorát éri mint a Juvéan Del Piero.(Már ha láttatok a múltkor vb selejtezőt)

A Fifa egy szégyen
- Andris
- Adminisztrátor
Gólpasszt tekintve valószínűleg jobban, gólokat tekintve is alig rosszabbul (bár ez rám is igaz pl), játékot tekintve pedig nem is érdemes leírni, mert könnyeket csalna a Henry imádók szemébe.depth írta:Iniesta ugyanezen a poszton, h áll gól illetve gólpassz tekintetében?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Fernando
- Llegenda del Barça
Szerintem Henry ebben a szezonban eddig semmit nem csinált. Nem voltam eddig a játéka ellene, bízván, hogy belelendül, de aki azt mondja, hogy helye van a kezdőben az vagy nem ugyanazt a meccset nézi vagy elfogult de nagyon.
Elismerem tényleg nem méltó régi önmagához de megváltozott a szerepköre.
Amit egyre jobban csinál szerintem. Tavaly például ő volt Messin kívül az egyetlen aki eljutott a Manchester kapujáig. A szélsőnek általában előkészítő szerepe van mint a támadó középpályásnak ezt szerintem jól csinálja. Viszont az hogy nem lő gólokat az azért van mert nem középen játszik.
Nem mintha egy szélsőnek tiltva van hogy pazar gólokat rúgjon pl: R10,CR7,Messi.
De mentségére hogy náluk már öregebb. A válogatottban pedig virágkorát éri mint a Juvéan Del Piero.(Már ha láttatok a múltkor vb selejtezőt)
Iniesta ugyanezen a poszton, h áll gól illetve gólpassz tekintetében? 

-
- Director del Fútbol
Ettől még a fizetéséhez, a múltjához és a nevéhez mérten baromi gyenge a srác.
Nem hasonlítom Eto'o-hoz, mert akkor pl már itt sem kéne lennie. Csak saját magához hasonlítom, de nálam ott is 1-esre áll eddig.
Nem hasonlítom Eto'o-hoz, mert akkor pl már itt sem kéne lennie. Csak saját magához hasonlítom, de nálam ott is 1-esre áll eddig.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
- Drukker
- Jugador d'estrella
De ahhoz hogy üres kapuba rughassa jól kell helyezkedni és akarnia is kell. És mégis ebben a szezonba lőtt legalább 5 gólt már éscsak 3 hónap telt el...gekkodan írta:Nem falábuzom én sem. Tegnap viszonylag elfogadható volt, de a helyzetek kihasználásában, a HELYZETBE KERÜLÉSBEN egyszerűen nem hozza azt a szintet, ami minimálisan elfogadható lenne tőle. Meg sem közelíti.
Mondom, tegnap javult, de ennek a gyereknek 20-25 gólt alaphangon kéne lőnie egy szezonban, ehhez képest egyellőre csak az üreskapuzáshoz ért. Az meg egy Real ellen kevés lesz.

-
- Director del Fútbol
Nem falábuzom én sem. Tegnap viszonylag elfogadható volt, de a helyzetek kihasználásában, a HELYZETBE KERÜLÉSBEN egyszerűen nem hozza azt a szintet, ami minimálisan elfogadható lenne tőle. Meg sem közelíti.
Mondom, tegnap javult, de ennek a gyereknek 20-25 gólt alaphangon kéne lőnie egy szezonban, ehhez képest egyellőre csak az üreskapuzáshoz ért. Az meg egy Real ellen kevés lesz.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- Andris
- Adminisztrátor
Mért nem kéne?Drukker írta:Tényleg nem kéne minden meccs után pocskondiázni Titit... Valakit mást is leszolhatnátok (pl: a falábú izlandit..)
Amíg érdemtelenül és kifejezetten rossz játékkal kezdő mások kárára, ezt mindig meg fogja kapni, nincs mese. Nem különösebben hat meg a helyzete így másfél év [auto_cenzúra] játék után, és az se hogy balszélen kezd, miközben meccsenként minimum fél órát játszik középen, és tegnap pl. 3 ziccert kihagy onnan.
Guddyt mért kellene leszólni? Egyrészt Henryvel kapcsolatban ez nem leszólás, hanem abszolút jogos és alapokkal rendelkező negatív kritika, másrészt az izlandi szinte nem is játszik, és amikor játszik, akkor is (bár gyenge játék után, szintúgy ahogy Henry) rúg egy olyan elegáns gólt, amire Henry idén 20-25ször ennyi hasonló helyzetből nem volt képes.
szerk.: olvasok itt olyanokat, hogy javult már valamennyit.
őszintén szólva nem tudom eldönteni, hogy minek tekintsem a játékában történt változást. Mivel ezt szvsz egyetlen téren lehet csak felfedezni, ez pedig a helyezkedés. Könnyebb már helyzetbe hozni őt, ahogy tegnap is láthattuk, ugyanakkor olyan ordító helyzeteket hagy ki, amik nagyon nagyon cikik. Jobb ha kevés helyzetből rúg egy malacgólt félcentiről, vagy sok nagy helyzetből ugyanezt. Ha majd javul a kihasználása az egyre több helyzetének, akkor lehet javulásnak nevezni ezt az egészet. Addig meg meg kell várni, melyik oldalára fordul ez az egész változás.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2008.11.09. 12:28:11-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
[auto_cenzúra] elegem van hogy mindenki fikázza Henry-t. Ő marad a szélen. Ini helyére majd Hleb kerül. A válogatottban megy a játék itt nem. Ez van középen pedig nem játszhat mert Eto csúcsformában van.
- Andris
- Adminisztrátor
Ezt mégis mire alapozod? Az eddigi trágya játékára?danko94 írta:És jelen esetben talán ő egyedül tudja (valamennyire) pótolni IniestátCsabinho91 írta:Ez tény, ez nem a legjobb meccse volt de akkoris fontos része a csapatnak szerintem!
Honnan veszed hogy Hleb nincs olyan állapotban? Mért ne lenne? A köv. meccsre már több mint kéthete lesz, hogy teljes értékű edzésmunkát végez. Egyébként pedig sokkalta ügyesebb mint Henry.
Bojan pedig nem csak középen játszott eddig, ez is marhaság, tavaly meg aztán végképp sokat játszott a bal szélen, mikor lehetőséget kapott.
És ő is lényegesen jobb még ilyen kevés játék alapján is, mint Henry.
A francia egyszerűen nem lehet kezdő komoly mérkőzésen mert nem képes teljesíteni, semmilyen szempontból mostmár lassan.
- József Attila
- József Attila
Azért igazolták le mert úgy tünt hogy ETO elmegy. Amúgy a Francia állogatottban olyan dolgokat művel hogy az hihetetlen ergó tényleg nem szélső.
Ezért is érthetetlen, hogy miért igazolták le. Ha Eto'o is és ő is a pályán van, akkor valaki nem a posztján játszik. És elég sokszor kezdők mindketten.Richi írta:Henry azért már egy jó ideje sokat van foglalkoztatva meccsenként, tömik őt labdával és sztem jó mezőnymunkát végez!az tény h a töménytelen gólmennyiség hiányzik tőle de sztem elég rendesen javul a srác!az a gond h szegény tényleg nem szélső játékos, ha Eto'o helyén játszana biztos lennék benne h istenítve lenne(csak hát ott jelenleg Sam személyében olyan ember játszik akit csak próba céljából nem fognak kicserélni)
Henry azért már egy jó ideje sokat van foglalkoztatva meccsenként, tömik őt labdával és sztem jó mezőnymunkát végez!az tény h a töménytelen gólmennyiség hiányzik tőle de sztem elég rendesen javul a srác!az a gond h szegény tényleg nem szélső játékos, ha Eto'o helyén játszana biztos lennék benne h istenítve lenne(csak hát ott jelenleg Sam személyében olyan ember játszik akit csak próba céljából nem fognak kicserélni)
Sajnos ár-érték arányban messze ő a leggyengébb. Én csak Bojant sajnálom, mert ha Henry nem itt játszana, tuti kezdő lenne. Nagy hiba volt ide hozni...
szerintem meg jo volt ma igenis. 1 gól +golpassz bárhol avilágon meccset dönt el, itt mivel vannak zsenik csak a3. legjobb teljesitmény lehetett. a mai számomra egy jó teljesitmény volt a balszélsönktöl. de azért néha énis szivesebben látnám ott bojant
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Henrynek nincs területe, ezért félkarú óriás. De azt mondom: így is hasznára van a csapatnak, és bármikor benne van egy zseniális megmozdulás. A helyzetkihasználáson javítania kell, de eddigi összteljesítménye szerintem nem rossz. Négy gólja mellett azért gólpasszokat is osztott már, jópárat.
Rivaldo-A Legnagyobb.
picit uncsi, hogy minden meccs után arról szól a forum, hogy Henry mennyire béna...
Nem játszott ma jól, és úgy írom mindezt, hogy nekem mai napig ő az egyik kedvencem. De gólpassz valamint gól szerepel a neve mellett. A beadásai is egyre jobbak. Szakadjatok már le arról a témáról, hogy mennyire gyenge...
Az is látszott a góljánál, hogy mennyire dühös volt saját magára, hogy csak ez ment be...
Mindegy, inkább azzal foglalkozzunk, hogy milyen remek gárdának drukkolunk.
Go Barca Go!!!
Hajrá Titi, lesz ez még jobb is.
Nem játszott ma jól, és úgy írom mindezt, hogy nekem mai napig ő az egyik kedvencem. De gólpassz valamint gól szerepel a neve mellett. A beadásai is egyre jobbak. Szakadjatok már le arról a témáról, hogy mennyire gyenge...
Az is látszott a góljánál, hogy mennyire dühös volt saját magára, hogy csak ez ment be...
Mindegy, inkább azzal foglalkozzunk, hogy milyen remek gárdának drukkolunk.
Go Barca Go!!!
Hajrá Titi, lesz ez még jobb is.