Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
noname
Llegenda del Barça

2009.06.01. 13:17:18

Cali írta:Nekem az a legnagyobb bajom a real Madriddal és a madridistákkal, hogy midnent biztosra vesznek. Ha már felreppen egy hír, egy nagyobb játékos érkezéséről, azt szinte mindenki készpénznek veszi.
Sajnos azt teljesen elfelejtik, hogy nem ők az egyetlen csapat, akik a nyáron igazolni akarnak. Ott van a MU, Inter, Milan, Juventus, Barcelona stb.
Hasonlóan vagyok én is, csak egy kicsit szókimondóbban. A madridisták közt rengeteg az idióta)bocs az erős szóért, de erre ez a helyes kifejezés), aki mindent elhisz, amit olvas, függetlenül a forrástól. Azt pedig ne mondja senki h ez itt is így van, mert itt az "öreg rókák" igenis kioktatják az újoncokat arról h mi hihető és mi nem, odaát ellenben az oldal szerkesztői csak fokozzák a hülyeséget a rövidhírek néven futó öregasszonyos pletykarovattal. :roll:
A Fifa egy szégyen
Cali
Entrenador del Barça

2009.06.01. 13:13:57

Nekem az a legnagyobb bajom a real Madriddal és a madridistákkal, hogy midnent biztosra vesznek. Ha már felreppen egy hír, egy nagyobb játékos érkezéséről, azt szinte mindenki készpénznek veszi.
Sajnos azt teljesen elfelejtik, hogy nem ők az egyetlen csapat, akik a nyáron igazolni akarnak. Ott van a MU, Inter, Milan, Juventus, Barcelona stb.
LM10
Director del Fútbol

2009.06.01. 13:13:17

Ibrahimovic, Kaká, Ribery,Cristiano Ronaldo

A 4 legnagyobb sztár akik a kalapban vannak.

Ribéry: Sztem ő maradni fog a Bayernben. van Gaal majd meggyőzi
:D
Ibra: Nem 100% hogy távozik, de ha igen akkor a Barcába akar jönni. Sztem akk nem a Real választaná a Barca helyett, ha már elmegy inkább Chelsea.

Kaká: Ő már sanszosabb lehet. Már évek óta tart a Kaká mizéria Madridban. De az is biztos, hogy ma már megszerezték volna előre akkor már bejelentették volna már.

C.R: Sztem ő a legbiztosabb a 4 playa közül. Ferguson érzi, hogy már nem olyan lendületes mint régen. Most eladható nagyon-nagy pénzért. Nem akarnak vele addig várni mint R10-el, hogy már ne érjen semmit. Szvsz CR7 ki fog égni egyszer mint Ronnie. Főleg ha Madridba megy.
bali 15
Director del Fútbol

2009.06.01. 13:06:09

House írta:
bali 15 írta:Örülök hogy Perez az új elnök. Jó elképzelései vannak. Újra Galaktikus csapatot farag a Madrid-ból. És akkor is szétverjük őket :D .
Én is nagyon örülök, semmi közöm hozzájuk. Amúgy ez szemetszúr: "Újra Galaktikus csapatot farag a Madrid-ból." ez egyáltaléán nem biztos, ráadásul nem csak abból áll egy csapat építés, hogy összeszedjük azokat a játékosokat, akiket éppen nagyra tartanak, hanem csapatépítés is kell. Ebben is különbözik a Barca a Realtól, a Barca tud várni, a Real nem. :wink:
Hoppá azt nem is akartam leírni. Szerintem csúnyán bebukik. Nekünk csupán egy név kell. Végül is van rá pénzünk.
Csupán egy név és a többi jöhet az utánpótlásból. Bár nem igazán szeretek az utánpótlásból hozatni mert mire azok beérnek. Bár mi úgyse leszünk olyan csapat mint az Arsenal :arrow: éveken keresztül vegetálunk és várjuk hogy mikor nő fel a gárda. Ez a másik dolog ami ó ebben a csapatban. Az igazolt és a nevelt játékosok jó egyensúlyban vannak.
Tudna valaki egy listát arról hogy melyik a leggazdagabb klub jelenleg?
Deus
Boixos Nois

2009.06.01. 13:04:12

ez a név lista azért nagyon erős :)
Tényleg azt hiszi Perez, hogy mindent megvehet amit csak akar? Csak próbálkozzon :)
KépKép
House
Entrenador del Barça

2009.06.01. 13:01:46

bali 15 írta:Örülök hogy Perez az új elnök. Jó elképzelései vannak. Újra Galaktikus csapatot farag a Madrid-ból. És akkor is szétverjük őket :D .
Én is nagyon örülök, semmi közöm hozzájuk. Amúgy ez szemetszúr: "Újra Galaktikus csapatot farag a Madrid-ból." ez egyáltaléán nem biztos, ráadásul nem csak abból áll egy csapat építés, hogy összeszedjük azokat a játékosokat, akiket éppen nagyra tartanak, hanem csapatépítés is kell. Ebben is különbözik a Barca a Realtól, a Barca tud várni, a Real nem. :wink:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2009.06.01. 12:56:58

Örülök hogy Perez az új elnök. Jó elképzelései vannak. Újra Galaktikus csapatot farag a Madrid-ból. És akkor is szétverjük őket :D .
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.06.01. 12:51:51

Ernesto Bronzetti: "Florentino Pereznek 250 millió eurója van a listáján szereplő játékosok igazolására. Ezek között van Ibrahimovic, Kaká, Ribery, és persze Cristiano Ronaldo, aki már alá is írta a szerződését. Természetesen nem kaphat meg mindenkit, de erről a listáról többen is érkezni fognak."

:lol: :lol: :lol:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
cruyff
Entrenador del Barça

2009.05.31. 19:45:43

Szerintem kacsa, de azért tessék: http://www.telesport.hu/Hirek/2009/05/1 ... lairt.aspx
VISCA EL BARCA!
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.05.31. 19:20:19

huh, nem hittem volna h ilyet fogok írni, de Ikernek több bakija volt idén mint Valdesnek :shock: sajnálom a srácot, EB után nem ezt érdemelte volna :?
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.05.31. 19:05:11

Rivaldo11 írta:Perez megint ugyanazt a "projektet" erőlteti. A sz *ros pénzével akarja felvásárolni a fél világot. Ezt bárki meg tudja tenni. Ha majd egy arab figura gondol egyet, és egy tekintélyes multú csapat mögé áll, akkor ott sem lesz nehéz ilyen "sportprojektet"( nevezzük így a bevásárlást) összehozni. Persze lehet mondani, hogy akkor mi mást tehetne, Persze. Csak ez így undorító. Ezért rühellik a madridot világszerte, na meg azért a gőgért, amit Perez érkezésével már tapasztalható a madrid szurkolók körében.
De sebaj. most olyan csapatunk van, ami ki fog emelkedni jövőre is a ligában. Mindegy kiket vásárol össze a megalomániás.
Madridista.hu írta:Néhány barátommal néztem és lenyűgöző volt. Nagyon tetszett Xavi, Messi és összességében a Barcelona jobb meccset játszott. Cristiano Ronaldo jó volt, a Manchester viszont nem játszott jól."

Ennek kapcsán természetesen felmerülhet a kérdés, vajon megpróbálkozik-e egy újabb "Figo-féle manőverrel", amely ezúttal egyet jelentene az elképzelhetetlen megvalósításával. "Spanyolországban jelen van a kivásárlási ár, aminek teljesítése egyet jelent a szerződés egyik pontjának teljesítésével"
ez csak az előzőeket erősíti... ez a fazon istennek képzeli magát, nem ismer sem tisztességet, se sportszerűséget....

Madridista.hu írta:Az érák összevetésébe nem szívesen ment bele Florentino Pérez, így nem tudott egyértelmű választ adni arra sem, hogy távozását követően rosszabb helyzetbe került-e a Real Madrid vagy sem. "Gazdasági szempontokban a Real Madrid továbbra is listavezető, de ezt olyan játékosokba fordították át, akik esetében nem beszélhetünk gazdasági utóhatásról"
ez megint csak azt bizonyítja, h megint csak a mezeladásokat akarja növelni...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.05.31. 18:58:51

Perez megint ugyanazt a "projektet" erőlteti. A sz *ros pénzével akarja felvásárolni a fél világot. Ezt bárki meg tudja tenni. Ha majd egy arab figura gondol egyet, és egy tekintélyes multú csapat mögé áll, akkor ott sem lesz nehéz ilyen "sportprojektet"( nevezzük így a bevásárlást) összehozni. Persze lehet mondani, hogy akkor mi mást tehetne, Persze. Csak ez így undorító. Ezért rühellik a madridot világszerte, na meg azért a gőgért, amit Perez érkezésével már tapasztalható a madrid szurkolók körében.
De sebaj. most olyan csapatunk van, ami ki fog emelkedni jövőre is a ligában. Mindegy kiket vásárol össze a megalomániás.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Boixos
Llegenda del Barça

2009.05.31. 18:31:59

LM10 írta:A brazil Kaká a Milan mai mérkőzésén egy gólt szerzett, valamint a másodiknak is tevékeny részese volt. Ezzel a hatodik és minden bizonnyal az utolsó szezonját zárta Milánóban. Összesen 193 mérkőzésen lépett pályára, melyeken 63 gólt jegyez. Kaká öt évre, 9 millió 120 ezres fizetésért ír alá a Real Madridhoz.

Madridista főhírek. Miért ilyen biztosak ebben?
már kb három éve ezt nyomják (mármint a madridi sajtó), egyszer még az is lehet, h összejön nekik.
az meg úgysem számít, h brazil lesz a milan köv edzője (leonardo), aki - szinte ezer százalékosan biztos vagyok benne, h - tutira elengedi a legjobb - szintén brazil - játékosát, aki egyébként folyamatosan azt nyilatkozza, h ancelotti távozásától függetlenül maradna a milanban.
PUYOL-XAVI-INIESTA
cruyff
Entrenador del Barça

2009.05.31. 18:15:29

Ha esetleg érdekel vkit a kampányvidije:

http://www.florentinoperez.com/video.ht ... oPerez2009

Megnéztem. Szerintem adjuk fel. Jövőre nincs esélyünk.... :lol: Egyébként egy jobb real az egész spanyol labdarúgásnak jót tenne. De ahhoz nem a bundesligában kellene legközelebb körülnézni játékosok után.... :wink:
VISCA EL BARCA!
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.05.31. 18:04:32

Még nem biztosak benne, csak az AS ezt írta meg. ott van a forrás a zárójelben.
LM10
Director del Fútbol

2009.05.31. 17:54:24

A brazil Kaká a Milan mai mérkőzésén egy gólt szerzett, valamint a másodiknak is tevékeny részese volt. Ezzel a hatodik és minden bizonnyal az utolsó szezonját zárta Milánóban. Összesen 193 mérkőzésen lépett pályára, melyeken 63 gólt jegyez. Kaká öt évre, 9 millió 120 ezres fizetésért ír alá a Real Madridhoz.

madridronie
Madridista

2009.05.29. 17:40:46

Abszolút nem volt tökéletes elnök, de VOLT TEKINTÉLYÜNK, FOCINK, na nem eredményes, de la. látványos.
Itt ezt javítanám annyival, hogy természetesen a regnálása VÉGE (második fele) nem volt már eredményes. :twisted: De, ha a projektje is csak megközelítőleg sikerül olyan jóra majd, mint a vidi, akkor azért van miért reménykedni. :D
madridronie
Madridista

2009.05.29. 16:01:34

Az a baj, h én még emlékszem, mikor Perez megbukott, h örültek a madridisták, h távozik, és mennyire utálták. Na most ugyanazok várják őt megváltónak...szégyen.
Én speciel nagyon nem utáltam és sajnáltam, amikor lemondott. Rengeteg hibát követett el (elsősorban azzal, hogy 1-személyben akart edző, sportigazgató, elnök lenni --> és amikor ezt belátta inkább félreállt), de emellett la. annyi szépet és jót is tett a Madridnak. Rendbe tette a klubot és korszakos zseniket adott a Madridnak --> a baj elsősorban a mértékkel volt, meg azzal, hogy a végén ez az egész már nem elsősorban a fociról szólt. Abszolút nem volt tökéletes elnök, de VOLT TEKINTÉLYÜNK, FOCINK, na nem eredményes, de la. látványos. Sokan szebb jövőt vártak utána, hát TUDJUK MI LETT BELŐLE. Jelenleg se tekintély, se foci, utánpótlás ugyanott, mint előtte. Tehát látjuk, hogy Perez papánál is van még sokkal-sokkal rosszabb is. Emellett nézzük meg milyen emberek akartak indulni a mostani választásokon is. Hát VICC. EZEK KÖZÜL PEREZ MESSZE KITŰNIK. Én nagyon bízok benne, hogy tanult a régi hibákból (talán Zizu és Valdano garancia lehet erre); ha igen, akkor az csak jól sűlhet el. Én elsősorban az utánpótlás megreformálását várom tőle Zizu közreműködésével. Meglátjuk, de egyelőre ő lehet a MEGVÁLTÓ.
Ha esetleg érdekel vkit a kampányvidije:

http://www.florentinoperez.com/video.ht ... oPerez2009
ancelotti. milanból uis kipakolják és amilyen pökhendi nem fog kiscsapathoz menni. egyszer már itt szóba került nálam, mikor kifele állt frankie szekere, akkor nagyon lehurrogtak, hogy 0 edző, de sztem abszolut nem. tapasztalt, jó taktikus és tud támadó focit is játszatni
Perez őt is megkörnyékezte, de ő állítólag inkább a Chelseat választaná. :D
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.05.29. 10:56:50

Mikaos írta:Nem érteném az edzőváltásukat, ha "csak" ekkora minőségi változás lenne, hogy Ramos helyett Pellegrini. Nyilván mindenki azt mondja, hogy akkor "végre, a Reál támadóbb focit fog játszani". De most őszintén, Ramosnál gondoltuk volna, hogy nem-támadó foci lesz? Azok után, amit a Sevillával játszott, és amit utána a Tottenham-mel? Szóval mi a garancia arra, hogy Pellegrini meg tudja tartani az eddigi stílusát? Vagy a keretet figyelembe véve kénytelen lesz szintén nem-támadó focit játszatni?
Másrészt a Reálnak nem ilyen csendes, nyugodt emberekre van szükség, mint Ramos, vagy Pelle. Ha lesznek sztárok a Reálban, azok simán "leordítanak" egy ilyen típusú edzőt. Hovatovább Pelle sem dolgozott még világsztárokkal, vagyis de, eggyel: Riquelmével, és mi lett a vége?!

Majdnem biztosra veszem, hogy Ancelotti lesz a jelölt (már ha Perez tényleg sztáredzőt akar). Ő neki kifelé áll a rúdja a Milanból, világsztárokkal dolgozik évek óta, a játékstílusbeli felfogása hasonlít a spanyolban elvárt szinthez: gyors passzos foci (persze ehhez kellenek Kaká-k, Seedorf-ok, Pirlo-k).

Mindenesetre alapos változásokra lesz szükségük, hogyha utol akarnak érni minket :)
Igen sztem is Ramos azért játszatott ilyen focit a csapatával, mert okosan felmérte a keret lehetőségeit, ezzel a csapattal nem érhetett el mást. Ha támadófocira épített volna, akkor lehet a második helyért is meg kellett volna küzdeni. Most biztosan nem küldeném el, egyszerűen a filozófián kell változtatni, egyrészt jó játékosokat venni, akik rövidtávon eredményt hozhatnak, másrészt egy átfogó reformot a klub utánpótlás nevelésén végre kel hajtani, mert valahogy nem működik úgy, ahogy kellene. Azért kívánom barca szurkolóként, hogy jövőre erősebb bajnokság legyen és ne kelljen olyan butaságokon vitatkoznom az angol foci szerelmeseivel, hogy mi csak a spanyolban vagyunk jók és, hogy ég és föld a különbség a két liga közt. Manchesteres barátom ezt mondta a Chelsea meccsek után, én persze kinevettem, elismerve, hogy van különbség a két bajnokság közt,de nem ennyi ( ő 3 meg 4-0-kat vizionált a Mu-nak:D).
Mikaos
Director del Fútbol

2009.05.29. 10:48:46

Nem érteném az edzőváltásukat, ha "csak" ekkora minőségi változás lenne, hogy Ramos helyett Pellegrini. Nyilván mindenki azt mondja, hogy akkor "végre, a Reál támadóbb focit fog játszani". De most őszintén, Ramosnál gondoltuk volna, hogy nem-támadó foci lesz? Azok után, amit a Sevillával játszott, és amit utána a Tottenham-mel? Szóval mi a garancia arra, hogy Pellegrini meg tudja tartani az eddigi stílusát? Vagy a keretet figyelembe véve kénytelen lesz szintén nem-támadó focit játszatni?
Másrészt a Reálnak nem ilyen csendes, nyugodt emberekre van szükség, mint Ramos, vagy Pelle. Ha lesznek sztárok a Reálban, azok simán "leordítanak" egy ilyen típusú edzőt. Hovatovább Pelle sem dolgozott még világsztárokkal, vagyis de, eggyel: Riquelmével, és mi lett a vége?!

Majdnem biztosra veszem, hogy Ancelotti lesz a jelölt (már ha Perez tényleg sztáredzőt akar). Ő neki kifelé áll a rúdja a Milanból, világsztárokkal dolgozik évek óta, a játékstílusbeli felfogása hasonlít a spanyolban elvárt szinthez: gyors passzos foci (persze ehhez kellenek Kaká-k, Seedorf-ok, Pirlo-k).

Mindenesetre alapos változásokra lesz szükségük, hogyha utol akarnak érni minket :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.05.29. 10:48:24

Az a baj, h én még emlékszem, mikor Perez megbukott, h örültek a madridisták, h távozik, és mennyire utálták. Na most ugyanazok várják őt megváltónak...szégyen.
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.05.29. 10:41:35

chi omega írta:
Szerintem a Madriddal leginkább az a baj hogy kevés az úgynevezett zongoracipelő játékos mint pl.: Xavi
ilyesmiért nem kéne bant osztani?:DDDDDDDDDDDDDDDD
Vagy örökös eltiltást a fórumról:D Hihetetlen, hogy a világ legjobb irányító középpályását zongoracipelőnek tituálja bárki is. Ember, ez a játékos a legkreatívabb playa per pill a világon, aki mindent tud a labdával és odapasszol, ahova csak akar! Emellett alázatos is, én szégyellném magam nagyon a helyedben.
visca el barca
Presidente del Barça

2009.05.29. 10:27:44

madridronie írta:
nulla tekintélye lesz. mi nt amennyi ramosnak. abszolut [auto_cenzúra] választás .
Először is gratula a tegnapi szép győzelmetekhez, meg úgy unblock az egész idényetekhez. Tényleg le a kalappal. Remélem jövőre sokkal versenyképesebbek leszünk mi is és nem lesz ekkora különbség a 2 csapat között, mint ami most van.

Másrészt a kolléga hsz-re reagálva ----> akkor mondj jobbat!!!!!! :lol: :lol: :lol: Már csak azért, mert az edzői NAGYSÁGOK már mind beintettek a Madridnak, egyszerűen nem mernek leülni a padra, ami nem gyengén érthető.
ancelotti. milanból uis kipakolják és amilyen pökhendi nem fog kiscsapathoz menni. egyszer már itt szóba került nálam, mikor kifele állt frankie szekere, akkor nagyon lehurrogtak, hogy 0 edző, de sztem abszolut nem. tapasztalt, jó taktikus és tud támadó focit is játszatni.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
chi omega
Entrenador del Barça

2009.05.29. 04:34:48

Szerintem a Madriddal leginkább az a baj hogy kevés az úgynevezett zongoracipelő játékos mint pl.: Xavi
ilyesmiért nem kéne bant osztani?:DDDDDDDDDDDDDDDD
MyStiQ
Barça B

2009.05.29. 02:26:03

Rövid leszek és tömör: Gratulálok a Barcelona BL-győzelméhez, valamint a triplázáshoz is!

Az egész évet figyelembe véve pedig annyit tudok hozzátenni, hogy az én szememben Iniesta volt a Barcelona legjobb játékosa az idényben, akit Xavi követ, majd csak utána következik a sorban Messi. Ez persze csak az én személyes véleményem, amit a szimpátiám is döntően befolyásolt. Ti kinek adnátok a szezon legjobbja címet? :)
Kép
Lezárt