Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Lehet hogy Frank előrelátó, és már azon gondolkodik hogy mi lesz ha Yaya elmegy az AF. kupára, vagy esetleg lesérül valaki a középpályán, eézrt próbálja Guddyt beépíteni és valljuk be öszintén SIKERESEN.cruyff írta:Én azért azt nem értem, hogy ha egy Deco, egy Dinho egy dos Santos ott ül a padon, akkor miért Gudjohnsen a kezdő??????? Most attól nem lesz jobb edző Rijkkard mert nyertünk 0-3-ra. Egy dolog miatt nyertünk : Eto'o. Az pedig, hogy R10 0-3-nál sem állt be, egy újabb, ezúttal pszichológiai, baklövés a mesteredzőnktől....
Valaki ezt gyorsan archiválja.varga tamás írta:Tévedtem
Arra, hogy FR nem a szívem csücske. De na haragudj, ezen nem kívánok Veled tovább vitatkozni, mert nem érted meg, amit írok.Vazquez írta:"ha kipenderítik, nálam boldogabb ember nem lesz a Barca-drukkerek között." - idézlek
Szerinted ez mire enged következtetni?
Én nem Frank Rijkaardnak, vagy Ronaldinhónak, vagy Joan laportának szurkolok, hanem a Barcelonának. És ettől még, nem kell mindenkit szeretnem. Attól, hogy a barca szurkolója vagyok, fenntarthatom magamnak a jogot, hogy Frank-et ne szeressem, csak elviseljem.Vazquez írta:Varga Tamás!
Ne haragudj, de látszik, hogy te inkább vagy anti-Rijkaard-os, mint Barca-drukker. Ezután én nem veszem komolyan a hozzászólásaid.
Hajrá Barcelona!
Vazquez
Gratulálok! Megint sikerül segget csinálni a szádból és ismételten lejáratnod Magad. Ha Olit és Ezqu-t is ilyen érzékkel rakja be, mint Guddy-t akkor azt mondom legyen és játszunk úgy. Puyol nagyon nagyot alkotott ma jól tolta szélen, nem beszélve a két középsővédőnkről. 1-2 kisebb hibájuk volt, mellett viszont emlékszem hatalmas mentés(ek)re.varga tamás írta:Szerintem az El Classicón Oleguer lesz a jobbhátvédünk, Ezquerro meg a csatár, a kapuban a takarítónő fog állni, irányítót pedig a gondnok fog játszani.
1. Puyolt megint kirakja a jobboldalra, ahol nem úgy megy neki a játék, mint az eredeti posztján.
2. A középpályán Deco helyén ez az izlandi szerencsétlenség kezd, nehogy a portugál játékba lendüljön, belerázódjon. Á, nem, minek, ücsörögjön a kispadon, ott jó helye van.
Remélem, kikapunk, és elküldik melegebb éghajlatra ezt a labdarúgás szégyenét.Jó szurkolást, én ezt nem nézem. Bojkottálom ezt a holland szarkeverőt.
Ez szép voltvarga tamás írta:Remélem, kikapunk