Ez két részre kell bontani ha Kaká akar elmenni(ez az amit én nem hiszek ) akkor Madrid.
Ha a Milán akarja eladni akkor az csak pénzügyi okokból lehet sztem és akkor egyértelműen a több pénzt kináló csapatnak fogja odaadni.
Főleg ugy hogy Kaká is kijelentette hogy szeretne a PL-ben focizni.
Ezt nem kell ilyen szempontból két részre osztani, kaká csak akkor megy el a Milánból, ha egyrészt el akarják adni, másrészt ha ő is el akar menni, mind a kettő feltétel kell! erre kevés esély van. Viszont ha ez lesz, akkor a Madridba fog jönni ez 99%!
Háááát nem tudom. Igazából szerintem az a bizalmatlansági indítvány Laporta ellen, meg a bajnoki 3. hely, akár hogy is nézzük, szerintem meg volt az is. De kitudtak lépni belőle hamar. Xavit és Iniestát rendesen helyre rakták fejben az EB-n(csak, hogy dicsérjem a saját neveléseket) Smile
Barcalon gondban volt, de más jellegűben, mint mi. Ott megvolt a megfelelő keret, gyakorlatilag ugyanazzal a csapattal szárnyaltak idén, amivel bénáztak tavaly.
Szerintem a Madriddal leginkább az a baj hogy kevés az úgynevezett zongoracipelő játékos mint pl.: Xavi vagy hogy ne Barcásat említsek Essien!
Hát, a Madridban jelenleg inkább az a baj, hogy nincs aki játszon a zongorán...
na, szerintem perez nagyon jól tudja, h kb mik a lehetőségei manapság, amikor minden számottevő csapat vastagon levédte a sztárjait, és józanabbakat fog lépegetni, nem biztos, h működik ma is a mindennapraegyaranylabdás c. történet.
nem véletlen, hogy nem említett még neveket, és mivel úgy néz ki, hogy nem lesz válaszutás, így nem is fog! Semmi oka rá. nem lesz ígérgetés, hanem hozza akit tud, és ők lesznek bemutatva. Ha nem lesznek elég nagy nevek igazolva, akkor jön a szöveg, hogy a saját nevelésre koncentrálunk jelenleg, visszahívjuk Grenarot, Negredot, éljenek a spanyolok, csapatépítés van most és majd később jönnek a sztárok, stb. Nem hülye az öreg...
én úgy emlékszem, h jóváhagyták az első körben megítélt 10 meccset, és azt hiszem, ezt a csomagot (vagyis a maradékát) továbbviszi a köv szezonra is.
A következő szezon első 4 meccsét érinti még a dolog.