Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Kumma nehéz lenne akkor legalább beírni,h holnap mikor lenne jó neked???Gaba írta:srácok nekem offos a mai 8 óra, szal ha lehet akk inkább dobjuk át holnapra a dolgot! na pííísz
Felőlem! Mivel Titinho sem adott eddig életjelet magáról, de késő de. vagy kora du. legyen.Gaba írta:srácok nekem offos a mai 8 óra, szal ha lehet akk inkább dobjuk át holnapra a dolgot! na pííísz
Jól emlékeztem akkorEnrique írta:Emigratot ki lhet húzni, bannt kapott.
Tényleg, a Public Enemy!ozsimiki írta:Emigrat nem gúdjózsi??? ha igen akkor lentebb Drigo felvetett vmit vele kapcsban...
Többieknek este 20 óra megfelelne?
Nah szóval, még Emigrat,és Titinho verzióját nem ismerjük...VIII.Henrik írta:2. asztal
Megérkeztem. Gaba, az is jó, ha 10-ig lejátszuk (a meccs vagy buli miatt) ? Amúgy már nincs programom, ma letudtam a hétvégit.
sürübben nézz ide akkor nem lesz ilyen problémaCooltiszo írta:utolsó infóim szerint fixes lett volna
Úgy voltSlither írta:Nem úgy volt hogy fix időpont lesz?![]()
Semmi kedvem megint egyeztetni egész nap...
Na mindegy: még ma játsszuk le. Kora du. kinek nem jó?
pokerTH progi kicsit visszább van link am abbol is a 0.6-os verzió szal gugli a barátod....jelentkezés péntekig itt ugy h tovább irod(ugye NunezLesy írta:Hogy lehet a játékra jelentkezni? Milyen progi kell hozzá, vagy hol megy a játék???