Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
varga tamás írta: Gondolom idegességedben eltévesztetted, de a Valenciával játszunk, nem a Villarreallal. Bár, lehet, hogy a vége ugyanez lesz.
Itt nem arról van szó hogy nyerünk-e vagy sem. Lehet hogy így is nyerünk, mert ez a Valencia nem az a Valencia akik ellen zakóztunk néhányszor. Itt R10-ről és Yaya-ról van szó. Egy játékos akit akkor nem padoztat amikor hullaxar formában van, és mikor kezd belelendülni akkor meg nem játszatja, pedig hasznára lenne a csapatnak, és egy másik játékos, aki nagyon sokat segít a csapatnak védekezésben, és ezzel kockában van az idény egyik legfontosabb meccse. Erről van itt szóBoixos írta:emberek, békesség!
legalább várjuk ki a végét!
nem kell előre leszedni a keresztvizet arról a szerencsétlen lámáról.
mi van ha nyerünk?
Gondolom idegességedben eltévesztetted, de a Valenciával játszunk, nem a Villarreallal. Bár, lehet, hogy a vége ugyanez lesz.Ilúvatar írta:nemár baxxameg RIJKAARDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!! te megvagy huzatva vagy mi a retkes k**** f*** van????
Ronnie, deco cserepadon?! VILLAREAL ELLEN? Uramisten...
ezt az elcseszett kezdősort....... áááhhhhhh.....
az igaz h villareal nem jó jelenleg, de azért NE BECSÜLJÜNK LE AZ ELLENFELET!!!!
ha kikapunk, komolyan mondom itt akkora rijkaard ellenes balhét csapok, hogy lefagy az eurobarca.hu
akkor minek edző, manager v mifene?!varga tamás írta:..Mert az nem neki tulajdonítható, hanem a játékosok önbecsülésének, tisztességes hozzáállásának.
Semmi, a véleményem nem fog változni. Mert az nem neki tulajdonítható, hanem a játékosok önbecsülésének, tisztességes hozzáállásának.Boixos írta:emberek, békesség!
legalább várjuk ki a végét!
nem kell előre leszedni a keresztvizet arról a szerencsétlen lámáról.
mi van ha nyerünk?
eddig is a játékosok érdeme volt minden (a jó játék, és a penetráns is), mert az edző nem sokat tett hozzá a bugihoz.Danka00792 írta:Deco helyett Guddy?? Ezt hogy sikerül véghez vinnie? Ezt egyszerüen nem lehet megérteni. Huzzon a ........-ba. Az ö lelkén szárad ha kikapunk. Ha nyerünk akkor meg a játékosok érdeme![]()
Nekem is pontosan ez ugrott be először. Tényleg nem tudok mit írni. Mert az emberi ész képességeit meghaladó döntésre nem lehet normális magyarázatot találni. Egyáltalán nem értem hogy miért kell leültetni a padra R10-et, mikor az utóbbi meccseken egyre jobb és jobb. Ha a Madrid ellen is Iniesta kezd akkor viszont visszavonom amit a blogról írtam. Igenis van valóságalapja annak hogy a télen de legkésőbb nyáron elmegy. De ha a Madrid ellen is kimarad akkor 80% hogy még a télen eladják. Yaya-t sem értem hogy miért kell játszatni. De persze a fantasztikus szakemberünk parádés magyarázatot adna rá.varga tamás írta:Nem, Uraim és Hölgyeim!
Ilyen nincs, ez már nem a fegyelmezésről szól. Az elmúlt hónapban rendszeresen csere volt, vagy lecserélte. Ez üzenetértékű: fiam, rád már nincs szükségem, elmehetsz ahova akarsz, nincs dolgom Veled. De ha kettejük közül valakinek mennie kellene, az nem Ronaldinho.
Ilyet még sosem írtam, nem is gondoltam: de bízom a buktában, vagy abban, hogy R10 beállva megmenti a csapat becsületét.
Az az érzésem, hogy a csaptot nem frankie állítja össze, hanem Johan I.
Roniee, válaszoltam!Roniee21 írta:Jó meccsnézést!![]()
Rijkaardot Isten oltalmazza a haragtól!
![]()
Nézd, én nem tartzom magam hülyegyereknek, de ezt megérteni nem tudom. Ebben nincs semmi következetesség, semmi ráció. Ez egy elmebeteg ember, elmebeteg hazárdírozása. De ne a kedvenc csapatommal hazárdírozzon, hanem magával. Hülye barom.fcjoc írta:pont ezt akartam mondani.. nem hiszem hogy hasára csapott és legyen gudy a kezdő. értsük meg őt is néha, csak néha srácokEnrique írta:Biztos megvan Rijkaard oka arra, hogy kihagyta. Biztos nem csak viccelődni akar vele. Az ő döntése, az ő felelőssége.
pont ezt akartam mondani.. nem hiszem hogy hasára csapott és legyen gudy a kezdő. értsük meg őt is néha, csak néha srácokEnrique írta:Biztos megvan Rijkaard oka arra, hogy kihagyta. Biztos nem csak viccelődni akar vele. Az ő döntése, az ő felelőssége.