Interjú a Showder Klub egyik sztárjávar Beliczai Balázzsal:
Balázs az utóbbi időben több helyen is nyilatkozott, minket azonban exkluzív interjúval tisztelt meg. BB előszőr vall őszintén kedvenc színéről, és kizárólag nekünk beszélt barátai legféltettebb titkairól!
Fáradtnak tűnsz. Sokat dolgozol?
Igen. De szerencsés vagyok, mert a munkám a hobbim. Nem úgy, mint egy kamikaze-pilótának. Én élvezem is, amit csinálok.
Megy a szekér, de mi segít abban, hogy a földön járj, hogy ne szállj el?
Az, hogy soha nem felejtem el, honnan jöttem. Volt úszómedencénk, de nem feszített víztükrű. Ráadásul sokszor algásodott, télen meg egyáltalán nem lehetett használni. Szóval, nem volt könnyű, de a szeretet összetartott minket.
Igaz, hogy a művészneved megegyezik az eredeti neveddel?
Igen. De csak azért, hogy a barátaim és a rokonaim ne zavarodjanak meg, ha meglátnak a tévében, vagy olvasnak rólam az újságban.
A nagy pörgésben hogyan töltődsz fel?
Érdekelnek a keleti filozófiák. Meg tablettákat szedek. Az igazi kikapcsolódás azonban az, ha zenét hallgatok, miközben négy delnő masszíroz egy tengerparti villa teraszán. De erre ritkán jut idő.
Változtatnál valamit a külsődön?
Talán. De mondjuk soha nem plasztikáztatnám a melleimet. Esetleg egy anyajegy-implantátum, igen. Meg szeretném a hátamra tetováltatni James Dean arcát. Vagy a lábamra a hátát.
Mi a kedvenc állatod?
Több is van. Főleg a gerincesek. A puhatestűek törzséből csak a kagylók és a fejlábúak. Persze a fejlábúak közül se mind, de a nagy részük igen. Meg szeretem még az újszájú állatok közül az előgerinchúrosokat.
Évek óta fiatal vagy. Mi a titkod?
Semmi különös. Odafigyelek az étkezésre, és főleg arra, hogy mit mivel eszem. Kerülöm a vattacukrot pacallal, meg a túl sok kaviárt. És igyekszem jógázni, például törökülésben nézem a tévét.
Érdekes módon sohasem beszélsz a barátaid magánéletéről. Miért?
Mert nagyon sok köztük a szomorú történet. Egyik haverom például a születéséig egyáltalán nem ismerhette az apját. Ez rányomta a bélyegét a kapcsolatukra, az első néhány év pokoli nehéz volt.
Amúgy sok barátod van?
Igen. Mondjuk olyan, akit akár az éjszaka közepén is felhívhatok csak egy, de őt is csak minden páros héten, amikor éjszakás.
Ha hinni lehet a pletykáknak, sose volt viszonyod Madonnával…
A kilencvenes évek elején történt. Nagyon szerettem néhány számát, de semmi több. Az igazság az, hogy egyikünk se tett lépéseket a másik felé. Én nem akartam ezt a kapcsolatot, ő meg nem tudott róla.
A csúcson vagy. Mit szeretnél még elérni?
A "Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztje a Csillaggal - polgári tagozat"-kitüntetést. Ez egy olyan díj, aminek ha egyszer megtanulod a nevét, utána mindig is vágyni fogsz rá, hogy megkapd.
Mit tudnál tanácsolni azoknak, akik még keresik a helyüket az életben?
Édesanyám mondta mindig: "sose add fel az álmaidat!" Gyerekkoromban ezt nem értettem, mert én csak olyanokat álmodtam, hogy beragadok egy liftbe, vagy hogy lenn vagyunk Balatonarácson, Bandi bácsiéknál, és hirtelen előugrik a farkasember, de aztán rájöttem, hogy a lényeg a kitartáson van, hogy sosem szabad feladni, legfeljebb, ha már kicsit fáradunk.
Mi a kedvenc színed?
A magenta.
Köszönöm az interjút.
Ugyan már.
Ui.:
BB-Shop