Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem tetszene, csak az a gond, hogy a fény magára vonja a figyelmet. Szevasz jobb az első..MessiFan írta:De az utóbbi időben mindenhez csak azt írod hogy 10/10. Csak jeleztem hogy mást is lehetne írni.Messithebest írta:Bocsánat hogy próbáltam dicsérni egy szép munkát...Nem szoktam odaírni minden képhez,csak ami nagyon tetszik,vagy amikor külön kér hozzá a készítő véleményt....na mind1 ON
Új sig:
V1:
V2:
De az utóbbi időben mindenhez csak azt írod hogy 10/10. Csak jeleztem hogy mást is lehetne írni.Messithebest írta:Bocsánat hogy próbáltam dicsérni egy szép munkát...Nem szoktam odaírni minden képhez,csak ami nagyon tetszik,vagy amikor külön kér hozzá a készítő véleményt....na mind1 ON
Semmit.Messithebest írta:Oké akkor 0/10.....de most mit kéne mondanom egy hibátlan munkára?MessiFan írta:Kicsit többet is írhatnál a 10/10-nél.. Neked minden munka 10/10-es.
No ki is raktam magamnak és ez jobban illik az avámhoz.
Kb 3 hónapig volt kint Poldi sigje. Már kellett a változás
Vagy ha nem akarod túlragozni, akkor: tyűha, ejha, aztaaa, király, nem semmi, állat, bejön, isteni vagy ezek tetszőleges kombinációitfanbarca írta:"Gyönyörű alkotás, úgy látom tévedhetetlen vagy. Nagyon szép összhangban van minden a képen, tényleg fergeteges alkotás. Büszke lehetsz magadra."Messithebest írta: Oké akkor 0/10.....de most mit kéne mondanom egy hibátlan munkára?
Példaául
Jó a fogalmazó készséged,de én maradnék az egyszerű,számbeli értékelésnélfanbarca írta:
"Gyönyörű alkotás, úgy látom tévedhetetlen vagy. Nagyon szép összhangban van minden a képen, tényleg fergeteges alkotás. Büszke lehetsz magadra."
Például
"Gyönyörű alkotás, úgy látom tévedhetetlen vagy. Nagyon szép összhangban van minden a képen, tényleg fergeteges alkotás. Büszke lehetsz magadra."Messithebest írta:Oké akkor 0/10.....de most mit kéne mondanom egy hibátlan munkára?MessiFan írta:Kicsit többet is írhatnál a 10/10-nél.. Neked minden munka 10/10-es.
Oké akkor 0/10.....de most mit kéne mondanom egy hibátlan munkára?MessiFan írta:Kicsit többet is írhatnál a 10/10-nél.. Neked minden munka 10/10-es.
Tocy írta:
Ja téll...Bojan má 9-esAsszem nem kéne ma már fórumoznom...
Ja téll...Bojan má 9-esMessithebest írta:Bojan? Nem inkább Jeffren?Tocy írta:
Hát Afellay-Bojan...végülis lehetnede adja ez a kép
Bojan? Nem inkább Jeffren?Tocy írta:
Hát Afellay-Bojan...végülis lehetnede adja ez a kép
Hát Afellay-Bojan...végülis lehetneBlauGranaGroc írta:remélem semmi sorsszerűség nincs benne a jövőre nézve
egy pillanatra elgondolkoztam barcasban lehetne-e egy hasonlót összedobni, de aztán rájöttem nem sok ilyen képet találnék a mi 2 játékosunkról akik ezeket a mezszámokat birtokolják
1000 köszönet érte! Jövőre be is rakom!ronaldinho89 írta:Messifan kérésére:
(majdnem beraktam amugy magamnak ^^ )
fanbarca írta:http://img841.imageshack.us/i/fcbew.png/
http://img706.imageshack.us/i/fcbew0.png/
Vélemény?
Nagyon hangulatosak.fanbarca írta:http://img841.imageshack.us/i/fcbew.png/
http://img706.imageshack.us/i/fcbew0.png/
Vélemény?
Én nem mertem beírniBányász írta:ronaldinho89 írta: (majdnem beraktam amugy magamnak ^^ )![]()
Erre mondják,h ízlések és pofonok... ?
ronaldinho89 írta: (majdnem beraktam amugy magamnak ^^ )
Építő kritika: Először is nekem az tűnt fel , vagyis szvsz nekem nem mindig jön be ha két különböző rendert használ valaki. láttam már ugy is szépet de szerintem nem. Az első Henrys sigen a háttér maga nem illik a mezhez. a renderhez. a sárga és kék/piros, nekem nem illenek össze. + a renderek színe sem egyforma.a melyik előtérben van az kissé fakóbb, a hátsó meg kissé túlexponált. azaz tul világos. kicsit az az érzésem hogy rá lettek dobva a renderek a háttére. probalj ezeken javítani. fő az összhang. a 2. ion pedig az előtérben lévő Messi render színe nem jön be. és itt meg a kék háttérhez szerintem ez nem illik. sry nem megbántani írtam csak hogy ezekt is vedd majd legközelebb figyelembe.FtcSikiHun írta: