Remélem hosszabbítani fog a srác, én nagyon nem szeretném, ha elmenne!

Hajrá Eto'o!! Még több gólt a publikumnak!

Los Banditos írta:Madrid bzdmeg, tisztelegj a bajnoknak - egy Boixos Nois rigmus. Egyébként nem csak Eto'o üzente ezt, hanem Gabri, Edmílson, Gerard és még páran. Csak éppen Samu kezében volt a mikrofon.FCBarca88 írta:Ezt üzente:
http://www.youtube.com/watch?v=4fjfGsA0Ank
Nem tudom hogy leszabad-e írni ide a fordítást, de ha jól emlékszem valahogy így szólt:
madrid Te "csúnyaszó", tisztelegj a bajnoknak.
Ha tévednék akkor előre is ezer bocsánat!
Kommentátor nem igen jutott szóhoz
Igazi klasszis csatárok( van Nistelrooy/del Piero) nem égnek ki olyan korán, szal sztem Samu se fog.CFirpo3 írta:Az lenne a legjobb, ha maradna még 2-3 évet, kb. 29-30 éves koráig. A legtöbb csatár ebben a korban kezd el kiégni. És mire kiégne, már ott lesz Bojan. Nem kell foglalkozni itt más csatárokkal. Samu leéli fénykorát a következő pár évben és utána már simán alap kezdő lehet Bojanból.
szerk.: Azzal meg nem kell foglalkozni, hogy ha nem nyerünk semmit akkor elmegy... Ha folytatjuk ezt a jó játékot, akkor biztos, hogy nyerni fogunk valamit.
Madrid bzdmeg, tisztelegj a bajnoknak - egy Boixos Nois rigmus. Egyébként nem csak Eto'o üzente ezt, hanem Gabri, Edmílson, Gerard és még páran. Csak éppen Samu kezében volt a mikrofon.FCBarca88 írta:Ezt üzente:
http://www.youtube.com/watch?v=4fjfGsA0Ank
Nem tudom hogy leszabad-e írni ide a fordítást, de ha jól emlékszem valahogy így szólt:
madrid Te "csúnyaszó", tisztelegj a bajnoknak.
Ha tévednék akkor előre is ezer bocsánat!
Ezt üzente:ab1daL írta:hali! azt szeretném kérdezni h amikor Eto'o bajnok lett azthiszem elöszőr lett bajnok a Barcaval akkor mit üzent a Realosoknak?mert ha jol tom vmi üzenetet küldött nekik. ha vki emléxik vagy tudja irja le pls.
"Madrid, cabron, saluda al campeon"ab1daL írta:hali! azt szeretném kérdezni h amikor Eto'o bajnok lett azthiszem elöszőr lett bajnok a Barcaval akkor mit üzent a Realosoknak?mert ha jol tom vmi üzenetet küldött nekik. ha vki emléxik vagy tudja irja le pls.
Szerintem meg érdekeljen mert ha nincs Eto'o akkor ki lövöldözi a gólokat? Jó most nem azt mondom h csak Ő a nagy gólvágó de nagyban hozzájárult a sikerekhez ez a 12 gól..MQuC írta:Engem nem érdekel, hogy ha nem lesz az, de egy jó teljesítménnyel bajnokságot nyerünk.
Benga írta:Teljesen ugyanígy vagyok ezzel. De, nem tudni, hogy jelenleg milyen a viszony a vezetőség és Eto'o között. Szerintem, rajta múlik, hogy marad-e vagy nem.gekkodan írta:Annyira okafogyott a vita. Nézzük meg a statisztikáit Eto'o-nak, nála hatékonyabb támadó kb nincs a ligában, de még európában sem sok. Ráadásul a Barcában érte el ezeket a számokat.
Minek keressünk új támagót, ha itt van az egyik legjobb a keretben? Gondolkozzunk már. Oda kell tenni neki 9-10 millát egy évre és a kecske is jóllakik, meg káposzta is marad.
Egyszerű képlet ez, még Budapestről is.
Teljesen ugyanígy vagyok ezzel. De, nem tudni, hogy jelenleg milyen a viszony a vezetőség és Eto'o között. Szerintem, rajta múlik, hogy marad-e vagy nem.gekkodan írta:Annyira okafogyott a vita. Nézzük meg a statisztikáit Eto'o-nak, nála hatékonyabb támadó kb nincs a ligában, de még európában sem sok. Ráadásul a Barcában érte el ezeket a számokat.
Minek keressünk új támagót, ha itt van az egyik legjobb a keretben? Gondolkozzunk már. Oda kell tenni neki 9-10 millát egy évre és a kecske is jóllakik, meg káposzta is marad.
Egyszerű képlet ez, még Budapestről is.
Ahogy mondodMessa írta:Húha, hát Eto'o-nak nem akármilyen szezonja lehet így.![]()
A 30 gól- ha elkerülik a komolyabb sérülések- aboszolút reálisnak, megvalósíthatónak tűnik.