FC Barcelona 10/11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Hány kupát nyer idén a csapat?

Minden sorozatot elbukunk
27
7%
Bajnokság vagy BL meglesz
127
32%
Duplázni fogunk
127
32%
Sima tripla
94
24%
Hala Madrid?! :D
17
4%

Szavazatok száma: 392
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.05.20. 13:38:19

Szerintem sem kell Fabregas semmi esetben sem. Túl tehetségesek a fiatalok. Inkább Thiago és a dos Santos mint egy 45 milliós rengeteget kereső Fabregas. Laportáék teljesen elcseszték (Pep is beletartozik) mert elcseréltek egy 30 gólos Eto'ot aki mindig kitette a lelkét a pályán egy 40 milliós Ibráért aki az elején lőtt gólokat, de aztán teljesen nem illett bele a játékba, majd szintén 40-ért egy Villa aki ugyan jobban beleillik, de legtöbbsözr elég láthatatlan a pályán.
Talán, sőt biztos, hogy ez az egész cserebere azért volt, hogy Messi legyen a fő góllövő. De kérdem én, miért nem volt elég, hogy Messi és Eto'o összesen 74 gólt lőtt a 2008-2009-es szezonban?
Még mindig bosszant ez a Samueles ügy.
Jó a csapat, de kell az újítás mert így már kezdenek unalmasak lenni a meccsek.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.20. 13:05:24

Igen Tocy az utolsó mondat nagyjából a valóság!Bár hozzátenném, te is sokallod az árát :lol: Ennyit nem ér, főleg úgy, hogy adjunk 2 játékost is!Én amit szeretnék nyáron, (s a mostani vezetést képesnek is tartom erre) letisztázni a kölcsönadott játékosok sorsát, s véglegesíteni kivel mit akarunk kezdeni!Belevonni egy csereüzletbe, végleg eladni, esetleg megtartani stb!Ibrából befolyó (+ eladjuk teszem azt Hlebet pl) pénzből veszünk egy védőt, s egy középpályást!De itt is az anyagi oldalról is értelmes igazolásokat „várom”!Alapcsapatunk megvan foltozgatni kell!Nagy sztárok érkezése felesleges, szerintem, jó ez a csapat, 1-2 kiegészítő kell!
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.20. 11:57:04

Bob_Marley írta:
Tocy írta:Afellayt eszünkbe ne jusson elpasszolni, egyetlen épkézláb támadónk a padon. Lendületes, gyors, jól cselez...nem mint Bojan, akinek évente 5 értékelhető meccse van. Fabregas pedig igenis kell, Thiago még rengeteg labdát elszór, Xavit pedig egyre kevésbé kéne terhelni, Iniesta pedig elég sérülékeny, és azért ne Keita játsszon helyette egy BL-elődöntőn...
Másik topikban is gyakorlatilag az igazolásokon volt ellentétes véleményünk, s egyszerűen muszáj ide is beírnom, Fabregas minek??????????????Rendben tehermentesítsük Xavit (írtad, hogy Keita pótolja egy elődöntőn…Madridban a csapat egyik legjobbja volt!!!!!), Iniesta meg sérülékeny!Ezzel az erővel tényleg hozhatunk még 10 játékost, mert Xy- lehet leprás lesz, másik meg bárányhímlős!Ne haragudj a gúnyolódásért, de azért hozni valakit 40 millióért, mert Iniesta sérülékeny, pénzkidobás!Eddig szerencsére a vezetők is a spórolást tartják szem előtt, s remélem ez a jövőben sem változik!Emlékezzünk Villát se Rossell hozta… Ha Afellay, Adriano féle igazolásokkal feltöltjük a keretet teljesen jók vagyunk!Idén VB utáni fáradalmak ellenére is az eredmények tökéletesen jönnek!Xavi se igényel szerintem akkora tehermentesítést jövőre!Bojan kérdés más, ott egy csereüzlet elképzelhető!Mondjuk Bojan-Rossi, bár én nagyon sajnálnám a kis Bozsánt, s nehezen is válnék meg tőle, így ez még nehezebb kérdés így!”Csatárt” Iniesta is tud játszani, s Afellay is!Szóval van azért most is variációs lehetőség, más kérdés Pep ezt hogy alkalmazza!

szerk: ne haragudj nem ellened szól, csak már látom magam előtt, hogy egész nyáron megint hozzuk ide Chubakkát, s Jedi mestert is nyarunk lesz....és most olvastam a másik topikos hozzászólásodat is!
Peace :lol:
Na igen. Csak mondod, hogy csatárt Iniesta is tud játszani...oké és akkor helyette ki tolja a középpályán? Keita küzd meg bírom meg stb, de a fejjátékán kívül nem nagyon tud hozzátenni támadásban. Persze én is sokallom Cesc árát, és már rohadtul unom, hogy mindig az van, hogy a Pedofil nem engedi, mi meg erőltetjük egész nyáron...ez nem kéne. Egyszerűen nincs támadó középpályásunk, Thiago az egyetlen, akit én még nem játszatnék túl sokat, csak módjával. Persze arra nem lehet alapozni, hogy majd Iniesta lesérül és ezért kell 1 ember, nyilván nem így gondolom. Mind1, én úgy gondolom kell Fabregas, te meg úgy, hogy nem :)
visca el barca
Presidente del Barça

2011.05.20. 11:41:16

Bob_Marley írta:Chubakkát, s Jedi mestert is nyarunk lesz

Chubi kifejezetten jó lenne puyol, meg piqué mellé. jó testfelépítésű, masszív védő, a szögleteknél is jól jönne, biztos erős a fejjátéka. lehet kicsit lassú és körülményes lenne, de sztem csak jol jarnanak vele.... egy igazi jedi mesterről meg ne is beszéljünk :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2011.05.20. 11:40:50

ne haragudj nem ellened szól, csak már látom magam előtt, hogy egész nyáron megint hozzuk ide Chubakkát, s Jedi mestert is nyarunk lesz....
Ami azt illeti nekem már a tököm ki van Fabregassal. Persze szeretem tagot, de idegesítő az, hogy amikor a normális igazolásokra kellene pénzt és időt áldozni, helyette itt tökölünk egy olyan játékossal aki úgyis csak padra jönne.
Egy jó támadó kéne előre. Alexis Sanchez,Rossi, (Neymar?)
Nekem most eszembe jutott Lavezzi. A válogatottban hihetetlen, hogy néha miket csinálnak Messivel.
Szerk: Ja meg egy védőt!!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bali 15 2011.05.20. 11:44:02-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.05.20. 11:34:54

Tocy írta:Afellayt eszünkbe ne jusson elpasszolni, egyetlen épkézláb támadónk a padon. Lendületes, gyors, jól cselez...nem mint Bojan, akinek évente 5 értékelhető meccse van. Fabregas pedig igenis kell, Thiago még rengeteg labdát elszór, Xavit pedig egyre kevésbé kéne terhelni, Iniesta pedig elég sérülékeny, és azért ne Keita játsszon helyette egy BL-elődöntőn...
Másik topikban is gyakorlatilag az igazolásokon volt ellentétes véleményünk, s egyszerűen muszáj ide is beírnom, Fabregas minek??????????????Rendben tehermentesítsük Xavit (írtad, hogy Keita pótolja egy elődöntőn…Madridban a csapat egyik legjobbja volt!!!!!), Iniesta meg sérülékeny!Ezzel az erővel tényleg hozhatunk még 10 játékost, mert Xy- lehet leprás lesz, másik meg bárányhímlős!Ne haragudj a gúnyolódásért, de azért hozni valakit 40 millióért, mert Iniesta sérülékeny, pénzkidobás!Eddig szerencsére a vezetők is a spórolást tartják szem előtt, s remélem ez a jövőben sem változik!Emlékezzünk Villát se Rossell hozta… Ha Afellay, Adriano féle igazolásokkal feltöltjük a keretet teljesen jók vagyunk!Idén VB utáni fáradalmak ellenére is az eredmények tökéletesen jönnek!Xavi se igényel szerintem akkora tehermentesítést jövőre!Bojan kérdés más, ott egy csereüzlet elképzelhető!Mondjuk Bojan-Rossi, bár én nagyon sajnálnám a kis Bozsánt, s nehezen is válnék meg tőle, így ez még nehezebb kérdés így!”Csatárt” Iniesta is tud játszani, s Afellay is!Szóval van azért most is variációs lehetőség, más kérdés Pep ezt hogy alkalmazza!

szerk: ne haragudj nem ellened szól, csak már látom magam előtt, hogy egész nyáron megint hozzuk ide Chubakkát, s Jedi mestert is nyarunk lesz....és most olvastam a másik topikos hozzászólásodat is!
Peace :lol:
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.05.20. 11:17:32

Afellayt eszünkbe ne jusson elpasszolni, egyetlen épkézláb támadónk a padon. Lendületes, gyors, jól cselez...nem mint Bojan, akinek évente 5 értékelhető meccse van. Fabregas pedig igenis kell, Thiago még rengeteg labdát elszór, Xavit pedig egyre kevésbé kéne terhelni, Iniesta pedig elég sérülékeny, és azért ne Keita játsszon helyette egy BL-elődöntőn...
d
Entrenador del Barça

2011.05.20. 11:03:27

Se Afellayért, se Bojanért nem fájna annyira a szívem. A holland soha nem fog egy Barca kezdőcsapat szintjére felnőni, Bojanban pedig hiába ott a potenciál, ha nem tudja kihozni önmagából. Időt még lehet adni neki, de ha megreked a fejlődése, akkor klubszeretet ide vagy oda, de neki is az az érdeke, hogy elmenjen.
Viszont annyit meg Fabregas nem érne meg, hogy egy raklap pénz mellé még két potenciálisan elég jó játékost adjunk.
Galen
Jugador del Barça

2011.05.20. 10:50:04

tökre egyetértek Daffyval.

Hozzátenném, Ibi-t semmilyen üzletbe nem szabad bevonni, nagyon akar és tud is focizni, ha a nyáron végignyomja a felkészülést a csapattal szerintem igazán megtalálja a helyét a pályán, nagyon sokra viheti nálunk.

Akár kezdő környékén is lehet, látva Villa formán kívüli létét. Igen én többet vártam Villától.

Bojan. Na ő az a srác akiben hiszünk mert muszáj? tehetséges ez biztos, de ezt a pályán is meg kellene mutatni, márpedig a szezonban talán 1-2 megmozdulása volt igazán emlékezetes ez meg bőven kevés.

Fabregas tökre fölösleges, mikor lassan megérkezik Thiago, mint a Látószemű Hernandez utódja.
daffy
Madridista

2011.05.20. 10:35:54

OvaMind írta:
messibingyo írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... an-2078213 Fabregas nem er ennyit
Sztem teljesen felesleges lenne a megszerzése, utóbbi két játékosban nagyobb potenciált látok.
ne vedd sértésnek,de bojanban már "impotenciált" látok lassan. mindjárt 21 éves,ebben a korban már illene villantani. a nagy reménység korszak elmúlni látszik,ilyenkor mások aranylabdás szinten játszanak.
OvaMind
Jugador d'estrella

2011.05.20. 10:26:46

messibingyo írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... an-2078213 Fabregas nem er ennyit
Sztem teljesen felesleges lenne a megszerzése, utóbbi két játékosban nagyobb potenciált látok.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.05.20. 10:23:20

Inkább csak Afellay+pénz. Bojanban még érzek potenciált.
Csak kössön ki itt Cesc, de jó lenne, egy beteljesült álom :)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
albicelesteX
A Vadász

2011.05.20. 10:22:53

Remélem nem igaz.Így is elég rövid a pad nem.A másik meg inkább adjuk el mind a kettőt külön külön,bár nálam Ibrahim maradna simán.
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.05.20. 10:02:30

csak gratulálni tudnék, ha ezt komolyan gondolnák... :x

DE ez úgyis csak egy olyan szárnyas, amiből van pekingi is...
daffy
Madridista

2011.05.20. 09:57:37

meglepődnék,ha az amúgy is szűk keret birtokában 2 játékost és 2 játékosra való pénzt odaadnátok 1ért.
messibingyo
Jugador del Barça

2011.05.20. 09:53:03

bingyo
ab1daL
Director del Fútbol

2011.05.18. 22:55:30

Közeledve a katalán nagydíjhoz az F1-ben, Karthikeyan és Liuzzi is benézett a Barca edzésére. :D
Videó: http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 0869.shtml
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.05.18. 17:02:24

kurdt írta:
visca el barca írta:sztárjaink egykoron :D

http://pictuary.blog.nepsport.hu/archiv ... i_kartyak/
Szerintem Puyol ilyen hajjal született...időnként lenyírja kopaszra, de éjszaka mindig visszanő... :lol:
Nem csak a haja, de tök ugyanúgy néz ki az egész gyerek mint most. Elképesztő.

Aki legkevésbé hasonlít mostani önmagára az meg Bojan. Milyen vasgyúrónak néz ki.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kurdt
Megmentő :)

2011.05.18. 16:48:01

visca el barca írta:sztárjaink egykoron :D

http://pictuary.blog.nepsport.hu/archiv ... i_kartyak/
Szerintem Puyol ilyen hajjal született...időnként lenyírja kopaszra, de éjszaka mindig visszanő... :lol:
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.05.18. 16:09:35

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2011.05.17. 14:22:33

Fecooo írta:még 1 dolog: Rijkaard alapozta meg a családias Barca hangulatot, a végére túlzásba vitte ugyan (ugye nem maradt tekintélye...), de ettől függetlenül egy iszonyatosan szerethető társaság alakult ki :)

ezt alátámasztja az is, h Samu volt a leginkább megosztó személyiség, akibe bele tudtak "odaát" és Madridban kötni... bár Sergi és Dani is csak ennyire lenne megosztó, mint Samu volt, mert a pályán ebből nem láttunk szinte semmit anno...
Ott a pont!
Eto'o-nál egyáltalán nem érdekelt,hogy mi a konfliktusa Peppel,vagy akárkivel pályán kívűl, mert meccsen egy rossz szót nem lehetett rá szólni.

Viszont Alvesre és Busquetsra annál inkább...
d
Entrenador del Barça

2011.05.17. 14:20:55

Igazából a túlságosan elhúzódó és teljesen érthetetlenül újrakezdett Van Gaal-éra után csak felemelkedés következhetett, mind hangulatban, mind eredményekben. De akkoriban én se gondoltam volna, hogy szinte kapásból egy aranykor kezdetébe botlunk.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.05.17. 13:53:01

még 1 dolog: Rijkaard alapozta meg a családias Barca hangulatot, a végére túlzásba vitte ugyan (ugye nem maradt tekintélye...), de ettől függetlenül egy iszonyatosan szerethető társaság alakult ki :)

ezt alátámasztja az is, h Samu volt a leginkább megosztó személyiség, akibe bele tudtak "odaát" és Madridban kötni... bár Sergi és Dani is csak ennyire lenne megosztó, mint Samu volt, mert a pályán ebből nem láttunk szinte semmit anno...
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.05.17. 13:47:24

Leomessi14 írta:
Fecooo írta:LG egyetértek! 2004 tavasza volt a kezdet, attól a csapattól hihetetlen volt az a sorozat, amit véghezvittek pár hónap alatt... az a veretlenségi sorozat akkoriban még földöntúli bravúrnak számított (leszámítva az Arsenal produkcióját pont akkor...), manapság már "könnyebb" olyan szériát produkálni, pláne egy ilyen brutálisan erős csapattal és az ellenfelek gyengülésével...

mondhatnánk azt is, h Davids hozta el a kánaánt :D (inkább a Laporta-team ;) )

egyébként nem csak a mieink miatt lett örökre emlékezetes az a tavasz számomra, a Depor-Milan, az Arsenal veretlenség, a Romának a rangadókon mutatott zseniális játéka Capelloval (Juve-Inter ellen 4-4 lőtt gól), vmint Kerózs mutatványa a Madrid kispadján :D (nem tudom mikor volt olyan utoljára, h 10 bajnokiból 6-ot bukjon a Real :P )
Ujraneztem a 2004-e szezon goljait...Hat nagyon sokat lottunk tavolrol es sokkal latvanyosabb lett a jatek is.En nem bannam,ha pep egy kicsit el menne szerencset probalni mashova es majd visszaterna 2-3 ev mulva.Kivancsi vagyok,mas edzovel is ezt jatszanank?
Nem gond, ha ezt nem támogatjuk ? :) Persze látványos volt a játék, én is szerettem a Rijkaard-féle csapatot, de nekem a mai még attól is szimpatikusabb és jobban élvezem. Egyedül Roonie az, akinek a játéka még lendítene rajtunk látványban, legalábbis szerintem ( Eto'o-t azért nem írom, mert ő kevésbé a látványon lendítene és az ő klasszikus posztja meg is szűnt, persze ettől még az örök kedvencem marad ő is), de azt hiszem az már sok lenne a jóból :) A középpályások terén Deco is nagy kedvencem volt, de a mai Xavi-Ini kettős elé nem férne be nálam a legjobb Deco sem, a hátvédek meg ugye nem a látvány kategória, Alves mellé úgysem fér be egy komoly meccsen egy szélsőt játszó balbekk is :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.05.17. 13:42:30

Fecooo írta:LG egyetértek! 2004 tavasza volt a kezdet, attól a csapattól hihetetlen volt az a sorozat, amit véghezvittek pár hónap alatt... az a veretlenségi sorozat akkoriban még földöntúli bravúrnak számított (leszámítva az Arsenal produkcióját pont akkor...), manapság már "könnyebb" olyan szériát produkálni, pláne egy ilyen brutálisan erős csapattal és az ellenfelek gyengülésével...

mondhatnánk azt is, h Davids hozta el a kánaánt :D (inkább a Laporta-team ;) )

egyébként nem csak a mieink miatt lett örökre emlékezetes az a tavasz számomra, a Depor-Milan, az Arsenal veretlenség, a Romának a rangadókon mutatott zseniális játéka Capelloval (Juve-Inter ellen 4-4 lőtt gól), vmint Kerózs mutatványa a Madrid kispadján :D (nem tudom mikor volt olyan utoljára, h 10 bajnokiból 6-ot bukjon a Real :P )
A 2004-s szezont én is abszolút vízválasztónak tartom, sok minden miatt. A Barca tavaszát nem kell magyarázni, a béka segge alól jöttünk fel egy brutális sorozattal.
A Real teljesen összeomlott, a BL-ből a Monaco verte ki, a bajnokságban a végére teljesen összeomlottak.
A Milan akkor lett utoljára bajnok, ugye egészen mostanáig. Ezután jöttek a Juventus elvett címei, majd az Inter egyeduralma.
Angliában Arsenal veretetlenül lett bajnok. Azóta viszont MU és Chelsea uralom van.
A BL csupa meglepetés volt, Monaco, Depor...hol vannak most azok a csapatok? :roll: Viszont a Porto azóta is stabilan megmaradt Európa elitjében, és ugye Mourinho is. :roll:
A görögök EB győzelmét szintén nem nagyon kell magyarázni...
Szóval elmondható, h 2004 egy nagyon furcsa, és egy nagyon izgalmak volt, ami alapjában meghatározta a következő esztendőket. Sok csapatnak az volt az utolsó jó éve, mások akkor emelkedtek fel. Felejthetetlen szezon volt számra.
Lezárt