Nemzetközi Labdarúgás - Válogatottak, Egyéb bajnokságok

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.16. 20:34:13

Zozzy 5 írta: Az angol 1-2. helyezett, de még a 3-4. is hintene egy 10est tétmeccsen a mindneki Lokikájának, ha nagyon akarna. Ezek után szerintem joggal vannak ott lazán a BL főtábláján az angolok, vagy a spanyolok stb...A táblára kerüléshez tudás kell, nem igazságosztás. Aki megérdemli, az az eddigi rendszerben is felkerült. Egyébként a tavaly Ajaxot kiverő keleti régiót képviselő csapat (nem tudom már pontosan, hogy melyik csapat volt) lazán kiszóródott. A Loki vagy az MTK mikor lesz képes arra, hogy az Ajaxnak komoly ellenfelet jelentsen? Akkor meg miről beszélünk?
Ismerjük pl.: a Román bajnok egyeneságon nem kerül be, sztem simán megállná a helyét egy angol 4. csapat ellen.

Ajaxot + emlékeim szerint svéd csapat ejtette ki.
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
---------------Katt ide----------------
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.16. 20:31:46

Barcafeco írta:én is ezen a véleményen vagyok. Az angol bajnokságbol 4csapatnak megvan az eséje a bl-be jutásra. az 1-2. helyezett automatikusan ott van. a magyar bajnoknak bezzeg még jáccani kell a kijutásért nem egy meccset. tudom h a magyar bajnokság lényegesebben gyengébb bajnokság de ze akkor se igazságos....
Az angol 1-2. helyezett, de még a 3-4. is hintene egy 10est tétmeccsen a mindneki Lokikájának, ha nagyon akarna. Ezek után szerintem joggal vannak ott lazán a BL főtábláján az angolok, vagy a spanyolok stb...A táblára kerüléshez tudás kell, nem igazságosztás. Aki megérdemli, az az eddigi rendszerben is felkerült. Egyébként a tavaly Ajaxot kiverő keleti régiót képviselő csapat (nem tudom már pontosan, hogy melyik csapat volt) lazán kiszóródott. A Loki vagy az MTK mikor lesz képes arra, hogy az Ajaxnak komoly ellenfelet jelentsen? Akkor meg miről beszélünk?
Barcafeco
Jugador d'estrella

2008.01.16. 20:24:12

én is ezen a véleményen vagyok. Az angol bajnokságbol 4csapatnak megvan az eséje a bl-be jutásra. az 1-2. helyezett automatikusan ott van. a magyar bajnoknak bezzeg még jáccani kell a kijutásért nem egy meccset. tudom h a magyar bajnokság lényegesebben gyengébb bajnokság de ze akkor se igazságos....
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.16. 20:04:31

Drigo írta:
A BL nem 4 országból áll, bárkinek megvan az esélye bejutni, tényleg BÁRMELYIK európai cspaatnak, persze, aki hazája bajnokságában úgy teljeseít, hogy erre jogot szerezzen, hogyha annyira jók lennének ezek a csapatok, akkor a BL-ben nem lennének mindig 90%-ban ugyanazok a csapatok, vagy?
Bl fele 4országból áll, megvan az esélye de kevesebb, és ez nem fer, angol foci semmivel sem jobb mint pl a német v francia v holland mégis több csapat jut be. és igen inkább nézek meg egy Loki-Fradi vagy Loki-Ujpest és hasonlo meccseket mint egy Arsenal Mut ahol számomra két jelentéktelen csapat van.

Ennyi volt a "vitám" veled, aki nem fogad el más véleményt azzal nem lehet beszélni. Továbbikban meg ugyis kihoznád hogy én vagyok a hülye tehát.ccc felesleges.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.16. 17:40:56

Oleguer írta:Először is szögezzük le, hogy eszem ágában sincs kötekednem, csupán nem értek egyet azzal amit írsz

Gyakorlatilag összel kezdenek... szép is lenne, de maradjunk inkább a nyár közepében. Egyébként kb 4 éve a Debrecen a tavaszt élte meg az uefa kupában. Aztán ott elindult valami lett egy sokszoros magyar bajnok csapat, csak aztán egyre kevesebb esélye volt a blben (egyre később kezdett). Egyre hamarabb kellett beszálnia a küzdelmekbe. Ezért már esélye sem volt. Részben a [auto_cenzúra] magyar lebonyolitásnak köszönhetően. Ha egy magyar csapat pl.: a Bl-ben kezddene több ember probalna befektetni. (pl. a Fradinál ugy hírdettek. hogy könnyebb bejutni vele mint a west brommal) Tehát ha ez meglenne, elindulhatna egy kisebb fejlődés....

És ha hiszed ha nem, tudom értelmezni a következő szót: Bajnokok ligája
Bajnokok Ligája, mert a bajnokok játszanak benne... elvileg... :roll:

Nekem pedig az hogy a Bl fele 4 országból származik, egyáltalán nem tetszik...
Persze kezdenek az Intertotó-Kupában már július elején. Aztán jönnek az UEFA és BL selejtezői ez van nyáron, aztán ősszel indul a UEFA Kupa és a BL is. A nyári selejtezés a kiscsapatok miatt van, mert kapjanak ők is egy esélyt, na meg persze a TOP Ligák "veszteseinek". De a nemzetközi kupaküzdelmek ősszel és tavasszal vannak, mindenki így emlegeti.

4 éve...11 éve a Fradi a BL-ben volt.

De tudod, hogy miért kezdenek egyre korábban a magyar csapatok? Azért mert a szereplésük alapján rangsorolják őket, nem azért, mert ki akarnak szúrni velük. Ergó, hogyha sokáig mennének, később kellene beszállniuk. De sajnos már nem tudnak kellőképp gyenge csapattal összekerülni, nekünk még a Vaduz, Minszk stb is hatalmas problémát jelent, de a BL-t majd megnyerjük! Mert hiába kezdünk korábban ott gyengébb csapatok vannak, persze mihez képest.

Tudom, hogy hogyan akarták eladni a Fradit én is olvastam. Hiába pumpál bele ebbe az egész magyar romhalmazba bárki bármennyit a pénz nem ida jut, ahova kéne.

De gondolom, akkor BL helyett szívesebben nézel magyar bajnokikat nem?

A BL nem 4 országból áll, bárkinek megvan az esélye bejutni, tényleg BÁRMELYIK európai cspaatnak, persze, aki hazája bajnokságában úgy teljeseít, hogy erre jogot szerezzen, hogyha annyira jók lennének ezek a csapatok, akkor a BL-ben nem lennének mindig 90%-ban ugyanazok a csapatok, vagy?
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Dagoth ur
Jugador d'estrella

2008.01.16. 17:09:36

Ezt a Platini féle rakjunkablbegyengecsapatokat elképzelést én sem támogatom.A Bl így jó ahogy van,egyáltalán nem kell átalakítani.
Ha meg annyira oda van a kiscsapatokért csináljon nekik vmilyen külön európai kupát,ahol összemérhetik erejüket.
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.16. 17:07:31

Drigo írta:Jólvan a kötekedés az megy látom, sztem mindketten tudjátok, hogy mire gondoltam. De akkor majd pár év múlva lesz mire verni a lompost.

De akkor leírom, hogy mire gondoltam.

Több éve a magyar csapatok még az őszt sem élik meg a nemzetközi kupaporondon, ami nem kis teljesítmény, elnézve azt, hogy ezek gyakorlailag ősszel kezdődnek :roll:

A magyar és a hozzá hasonló színvonalas bajnokságok győzteseinek most mégis elérhető közelségba kerül a BL. Úgy érzem, hogy épeszű embernek nem kell felvázolnom, hogy ez mekkora színvonalesést vonz magával. Nem beszélve arról, hogy egy néző a Barça - Werder, vagy inkább egy Barça - Kiskunlacháza meccsre megy-e ki szívesebben, amit a klubbok is megéreznek a pénztárcájukon.

Egyébként Oleguer, ha már így sikerült megfognod a mondandóm valóban kulcsmondatát, akkor értelmezném Neked:

Számomra a Bajnok Ligája és egy magyar csapat ellentétes jelentést hordoznak.

1. Számomra: azt jelenti, hogy Nekem mit jelent, nem azt, hogy az emberiségnek.
2. Egy szóval nem mondtam, hogy senki nem nyeri meg itthon a magyar bajnokságot.

De nyugodtan kötekedj tovább, biztos találsz valamilyen helyesírási hibát, az általam leírtakban, amibe ismételten bele tudsz kötni, ha már érdemlegeset nem tudsz hozzáfűzni.
Először is szögezzük le, hogy eszem ágában sincs kötekednem, csupán nem értek egyet azzal amit írsz

Gyakorlatilag összel kezdenek... szép is lenne, de maradjunk inkább a nyár közepében. Egyébként kb 4 éve a Debrecen a tavaszt élte meg az uefa kupában. Aztán ott elindult valami lett egy sokszoros magyar bajnok csapat, csak aztán egyre kevesebb esélye volt a blben (egyre később kezdett). Egyre hamarabb kellett beszálnia a küzdelmekbe. Ezért már esélye sem volt. Részben a [auto_cenzúra] magyar lebonyolitásnak köszönhetően. Ha egy magyar csapat pl.: a Bl-ben kezddene több ember probalna befektetni. (pl. a Fradinál ugy hírdettek. hogy könnyebb bejutni vele mint a west brommal) Tehát ha ez meglenne, elindulhatna egy kisebb fejlődés....

És ha hiszed ha nem, tudom értelmezni a következő szót: Bajnokok ligája
Bajnokok Ligája, mert a bajnokok játszanak benne... elvileg... :roll:

Nekem pedig az hogy a Bl fele 4 országból származik, egyáltalán nem tetszik...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Oleguer 2008.01.16. 17:16:36-kor.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.16. 16:54:52

Jólvan a kötekedés az megy látom, sztem mindketten tudjátok, hogy mire gondoltam. De akkor majd pár év múlva lesz mire verni a lompost.

De akkor leírom, hogy mire gondoltam.

Több éve a magyar csapatok még az őszt sem élik meg a nemzetközi kupaporondon, ami nem kis teljesítmény, elnézve azt, hogy ezek gyakorlailag ősszel kezdődnek :roll:

A magyar és a hozzá hasonló színvonalas bajnokságok győzteseinek most mégis elérhető közelségba kerül a BL. Úgy érzem, hogy épeszű embernek nem kell felvázolnom, hogy ez mekkora színvonalesést vonz magával. Nem beszélve arról, hogy egy néző a Barça - Werder, vagy inkább egy Barça - Kiskunlacháza meccsre megy-e ki szívesebben, amit a klubbok is megéreznek a pénztárcájukon.

Egyébként Oleguer, ha már így sikerült megfognod a mondandóm valóban kulcsmondatát, akkor értelmezném Neked:

Számomra a Bajnok Ligája és egy magyar csapat ellentétes jelentést hordoznak.

1. Számomra: azt jelenti, hogy Nekem mit jelent, nem azt, hogy az emberiségnek.
2. Egy szóval nem mondtam, hogy senki nem nyeri meg itthon a magyar bajnokságot.

De nyugodtan kötekedj tovább, biztos találsz valamilyen helyesírási hibát, az általam leírtakban, amibe ismételten bele tudsz kötni, ha már érdemlegeset nem tudsz hozzáfűzni.
Oleguer
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.16. 16:40:40

Drigo írta:Számomra a Bajnok Ligája és egy magyar csapat ellentétes jelentést hordoznak.
Miért? Magyarországon senki nem szokta megnyerni a bajkságot? :roll: :wink:
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.16. 16:36:32

Annyi erővel most még annyira sem állja meg ez a név a helyét :roll: Hiszen nem csak bajnokok vehetnek részt benne :roll:
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.16. 11:06:09

Feloszlik a G14, az UEFA és FIFA pedig a jövőben fizet a kluboknak

Azért kivácsi vagyok, hogy hogyan sikerült rávenni Platinit, hogy ebbe belemenjen, eddig jó döntést még nem sikerült hoznia.

Amit meg a Bajnokok Ligájával művelt, az egészen felháborító, nem véletlenül nem nézek magyar, szlovák, cseh, szlovén, lengyel, bajnokságot, hanem azért, mert gyenge, ez meg ezeket akarja a BL-be? Viszont akkor egy névváltás is jól jönne, mondjuk Platini az esélyegyenlőségért Kupa, vagy a Minőség nem számít Kupa. Inkább csinált volna egy Lúzerek Ligáját, aztán oda olyan csapatokat visz, amilyet akar. Számomra a Bajnok Ligája és egy magyar csapat ellentétes jelentést hordoznak.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.08. 23:53:17

Homér írta:
LG írta:Amugy sztem már tehetnének vmit, h ne szezon közben legyen az Afrika kupa. Eddig elment, de most már 1re több afrikai játékos van a legerősebb ligákba. Aztán ugy faxa lex, ha a fél bagázs lelép januárban Afrika kupázni. Náluk is legyen nyáron, oxt kéx.
Ráadásul Afrika nagy része a déli féltekén van, ott ilyenkor van elviselhető idő.
Nekem is ez az egyik érvem. A másik meg az, hogy ezzel az erővel ők is kérhetnék, hogy legyen a VB, EB januárban. "Ha annyira nélkülözhetetlenek, akkor mutassák meg!" - modhatnák ezt is akár. Tény, hogy sok csapatnál gondot okoz az afrikai játékosok kiválása ( a Leigue1 pl szinte teljesen kihal), de ez van. De pl a skandináv, vagy orosz csapatoknak nincsenek ilyen problémáik :lol:
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2008.01.08. 21:34:47

LG írta:Amugy sztem már tehetnének vmit, h ne szezon közben legyen az Afrika kupa. Eddig elment, de most már 1re több afrikai játékos van a legerősebb ligákba. Aztán ugy faxa lex, ha a fél bagázs lelép januárban Afrika kupázni. Náluk is legyen nyáron, oxt kéx.
Nem lehet sajnos, egyrészt nagyon telített a naptár (páratlan években Copa America, párosban VB, EB, olimpia). Ez egyrészt elvonja a szponzorok pénzét ill. a nézőket is. Ráadásul Afrika nagy része a déli féltekén van, ott ilyenkor van elviselhető idő.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.08. 17:58:53

Tiszta szégyen,komolyan mondom ez már undorító.Ilyennel mocskolják be a focit,hogy az egyik játékosnak mivan a spermáival,undorító,komolyan mondom be kéne tiltatni azt az oldalt!!!!!!!!!
..................................
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2008.01.08. 17:45:53

LG
Az Év fórumozója 2016

2008.01.06. 10:53:04

Amugy sztem már tehetnének vmit, h ne szezon közben legyen az Afrika kupa. Eddig elment, de most már 1re több afrikai játékos van a legerősebb ligákba. Aztán ugy faxa lex, ha a fél bagázs lelép januárban Afrika kupázni. Náluk is legyen nyáron, oxt kéx.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.01.05. 22:30:12

Köszönöm a választ:) a hírt énis olvadtam :P :) csak a pontos dátumokkal nemvoltam tisztában.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.05. 22:22:58

Ronaldinho&Barca írta:Ez az Afrika kupa hogy lesz tudja valaki? Mikor mennek, és jönnek a játékosok?
Január 20-tól Február 10-ig, az, hogy mikor jönnek attól függ, hogy meddig jut a csapatuk

Hogy mikor távoznak?

Olvass híreket:

Az FC Barcelona hosszas tárgyalások után elérte, hogy Samuel Eto'o ne a következő hétfőn, hanem ahhoz képest egy héttel később csatlakozzon a kameruni válogatott keretéhez, mely az Afrika Kupára készül - jelentette ki Frank Rijkaard vezetőedző mai sajtótájékoztatóján. A holland szakember örömmel tudatta a közvéleménnyel, hogy számíthat a támadó szolgálataira a jövő hét közben esedékes Sevilla elleni kupameccsen, valamint a jövő hétvégi Murcia elleni bajnokin is. A klub másik afrikai származású - egészen pontosan Elefántcsontparti - játékosa, Touré Yaya távozásának időpontjáról egyelőre nem érkeztek hírek.

Nem véletlenül vannak ott :wink:
Ghana CAN 2008
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.01.05. 22:15:27

Ez az Afrika kupa hogy lesz tudja valaki? Mikor mennek, és jönnek a játékosok?
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
GoDJonzen

2008.01.01. 21:11:21

már máshol rúgja a bőrt Fehér Mikivel, Puertával és a többiekkel...
meg mondanád hogy hol?
oh a mennyben! De jó ...és ezt honnan tudod? Mert a sok barom azt mondja hogy oda jutnak az embrek az nem biztos, hoggy igaz! Olvass bibliát és megtudhatod hogy ki van a mennyországban!
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.01.01. 20:14:55

A frissen kinevezett Diego Simeone máris elkezdte a munkát a Rivernél, várhatóan Abreu érkezik a támadósorba, Almirón a középpályára. Emellett még szó van D'Alessandro leigazolásáról is, de ennek kevés az esélye szerintem.

Eladási oldalon még nincsenek konkrétumok, Belluschit az Olympiakosz hívja, Falcaót Brazíliából csábítják.
Kép
Kép
Kép
Tomi`FCB
Barça B

2007.12.30. 19:19:09

hát én örülök hogy nincs vérvétel , mert én félek tőleXD
BARCELONA MÉS QUE UN CLUB!
Szandi
Főnökasszony

2007.12.30. 19:17:28

A Roma egyik játékosa nyilatkozta, (nem tudom már ki volt az), h ha nem szedi be ezeket a "vitaminokat", akkor szépen azon kaphatja magát, hogy kimaradt a keretből...hö.
A szerek meg.. Sok esetben arra sincs szükség, hogy szedd ezeket a cukrokat, mert kb elég ha megsérülsz, de játszatnak vagy nem kezelnek, vagy ha talán odafigyelnek rád, akkor meg félrekezelnek...
Meg eleve. Elmész egy sportorvoshoz. Mit csinálnak? SEMMIT! Semmi olyat, amire tényleg szükség lenne. Meghallgatja a szived, megnyomogat az ortopédus, na bumm...talán EKG még van, de semmi olyan vizsgálat amire tényleg szükség lenne. (ja igen, még szemészet is van höhö)
Egyik ismerősöm nem kapta meg a sprtorvosit, és nyomtatott magának. Azzal versenyez évek óta... Jó persze ez az ő hülyesége de milyenmár.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szandi 2007.12.30. 19:20:35-kor.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Tomi`FCB
Barça B

2007.12.30. 18:59:45

Hát sajna , kidőlt. legalább játszik a harmadik számú kapusunk még úgy se láttam játszani:P
BARCELONA MÉS QUE UN CLUB!
Laci0820
Jugador del Barça

2007.12.30. 15:36:49

Jah Jorquera fél évre kidőlt ezen a meccsen :cry:
Lezárt