Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ismerjük pl.: a Román bajnok egyeneságon nem kerül be, sztem simán megállná a helyét egy angol 4. csapat ellen.Zozzy 5 írta: Az angol 1-2. helyezett, de még a 3-4. is hintene egy 10est tétmeccsen a mindneki Lokikájának, ha nagyon akarna. Ezek után szerintem joggal vannak ott lazán a BL főtábláján az angolok, vagy a spanyolok stb...A táblára kerüléshez tudás kell, nem igazságosztás. Aki megérdemli, az az eddigi rendszerben is felkerült. Egyébként a tavaly Ajaxot kiverő keleti régiót képviselő csapat (nem tudom már pontosan, hogy melyik csapat volt) lazán kiszóródott. A Loki vagy az MTK mikor lesz képes arra, hogy az Ajaxnak komoly ellenfelet jelentsen? Akkor meg miről beszélünk?
Az angol 1-2. helyezett, de még a 3-4. is hintene egy 10est tétmeccsen a mindneki Lokikájának, ha nagyon akarna. Ezek után szerintem joggal vannak ott lazán a BL főtábláján az angolok, vagy a spanyolok stb...A táblára kerüléshez tudás kell, nem igazságosztás. Aki megérdemli, az az eddigi rendszerben is felkerült. Egyébként a tavaly Ajaxot kiverő keleti régiót képviselő csapat (nem tudom már pontosan, hogy melyik csapat volt) lazán kiszóródott. A Loki vagy az MTK mikor lesz képes arra, hogy az Ajaxnak komoly ellenfelet jelentsen? Akkor meg miről beszélünk?Barcafeco írta:én is ezen a véleményen vagyok. Az angol bajnokságbol 4csapatnak megvan az eséje a bl-be jutásra. az 1-2. helyezett automatikusan ott van. a magyar bajnoknak bezzeg még jáccani kell a kijutásért nem egy meccset. tudom h a magyar bajnokság lényegesebben gyengébb bajnokság de ze akkor se igazságos....
Bl fele 4országból áll, megvan az esélye de kevesebb, és ez nem fer, angol foci semmivel sem jobb mint pl a német v francia v holland mégis több csapat jut be. és igen inkább nézek meg egy Loki-Fradi vagy Loki-Ujpest és hasonlo meccseket mint egy Arsenal Mut ahol számomra két jelentéktelen csapat van.Drigo írta:
A BL nem 4 országból áll, bárkinek megvan az esélye bejutni, tényleg BÁRMELYIK európai cspaatnak, persze, aki hazája bajnokságában úgy teljeseít, hogy erre jogot szerezzen, hogyha annyira jók lennének ezek a csapatok, akkor a BL-ben nem lennének mindig 90%-ban ugyanazok a csapatok, vagy?
Persze kezdenek az Intertotó-Kupában már július elején. Aztán jönnek az UEFA és BL selejtezői ez van nyáron, aztán ősszel indul a UEFA Kupa és a BL is. A nyári selejtezés a kiscsapatok miatt van, mert kapjanak ők is egy esélyt, na meg persze a TOP Ligák "veszteseinek". De a nemzetközi kupaküzdelmek ősszel és tavasszal vannak, mindenki így emlegeti.Oleguer írta:Először is szögezzük le, hogy eszem ágában sincs kötekednem, csupán nem értek egyet azzal amit írsz
Gyakorlatilag összel kezdenek... szép is lenne, de maradjunk inkább a nyár közepében. Egyébként kb 4 éve a Debrecen a tavaszt élte meg az uefa kupában. Aztán ott elindult valami lett egy sokszoros magyar bajnok csapat, csak aztán egyre kevesebb esélye volt a blben (egyre később kezdett). Egyre hamarabb kellett beszálnia a küzdelmekbe. Ezért már esélye sem volt. Részben a [auto_cenzúra] magyar lebonyolitásnak köszönhetően. Ha egy magyar csapat pl.: a Bl-ben kezddene több ember probalna befektetni. (pl. a Fradinál ugy hírdettek. hogy könnyebb bejutni vele mint a west brommal) Tehát ha ez meglenne, elindulhatna egy kisebb fejlődés....
És ha hiszed ha nem, tudom értelmezni a következő szót: Bajnokok ligája
Bajnokok Ligája, mert a bajnokok játszanak benne... elvileg...
Nekem pedig az hogy a Bl fele 4 országból származik, egyáltalán nem tetszik...
Először is szögezzük le, hogy eszem ágában sincs kötekednem, csupán nem értek egyet azzal amit írszDrigo írta:Jólvan a kötekedés az megy látom, sztem mindketten tudjátok, hogy mire gondoltam. De akkor majd pár év múlva lesz mire verni a lompost.
De akkor leírom, hogy mire gondoltam.
Több éve a magyar csapatok még az őszt sem élik meg a nemzetközi kupaporondon, ami nem kis teljesítmény, elnézve azt, hogy ezek gyakorlailag ősszel kezdődnek![]()
A magyar és a hozzá hasonló színvonalas bajnokságok győzteseinek most mégis elérhető közelségba kerül a BL. Úgy érzem, hogy épeszű embernek nem kell felvázolnom, hogy ez mekkora színvonalesést vonz magával. Nem beszélve arról, hogy egy néző a Barça - Werder, vagy inkább egy Barça - Kiskunlacháza meccsre megy-e ki szívesebben, amit a klubbok is megéreznek a pénztárcájukon.
Egyébként Oleguer, ha már így sikerült megfognod a mondandóm valóban kulcsmondatát, akkor értelmezném Neked:
Számomra a Bajnok Ligája és egy magyar csapat ellentétes jelentést hordoznak.
1. Számomra: azt jelenti, hogy Nekem mit jelent, nem azt, hogy az emberiségnek.
2. Egy szóval nem mondtam, hogy senki nem nyeri meg itthon a magyar bajnokságot.
De nyugodtan kötekedj tovább, biztos találsz valamilyen helyesírási hibát, az általam leírtakban, amibe ismételten bele tudsz kötni, ha már érdemlegeset nem tudsz hozzáfűzni.
Nekem is ez az egyik érvem. A másik meg az, hogy ezzel az erővel ők is kérhetnék, hogy legyen a VB, EB januárban. "Ha annyira nélkülözhetetlenek, akkor mutassák meg!" - modhatnák ezt is akár. Tény, hogy sok csapatnál gondot okoz az afrikai játékosok kiválása ( a Leigue1 pl szinte teljesen kihal), de ez van. De pl a skandináv, vagy orosz csapatoknak nincsenek ilyen problémáikHomér írta:Ráadásul Afrika nagy része a déli féltekén van, ott ilyenkor van elviselhető idő.LG írta:Amugy sztem már tehetnének vmit, h ne szezon közben legyen az Afrika kupa. Eddig elment, de most már 1re több afrikai játékos van a legerősebb ligákba. Aztán ugy faxa lex, ha a fél bagázs lelép januárban Afrika kupázni. Náluk is legyen nyáron, oxt kéx.
Nem lehet sajnos, egyrészt nagyon telített a naptár (páratlan években Copa America, párosban VB, EB, olimpia). Ez egyrészt elvonja a szponzorok pénzét ill. a nézőket is. Ráadásul Afrika nagy része a déli féltekén van, ott ilyenkor van elviselhető idő.LG írta:Amugy sztem már tehetnének vmit, h ne szezon közben legyen az Afrika kupa. Eddig elment, de most már 1re több afrikai játékos van a legerősebb ligákba. Aztán ugy faxa lex, ha a fél bagázs lelép januárban Afrika kupázni. Náluk is legyen nyáron, oxt kéx.
Január 20-tól Február 10-ig, az, hogy mikor jönnek attól függ, hogy meddig jut a csapatukRonaldinho&Barca írta:Ez az Afrika kupa hogy lesz tudja valaki? Mikor mennek, és jönnek a játékosok?
már máshol rúgja a bőrt Fehér Mikivel, Puertával és a többiekkel...
meg mondanád hogy hol?
oh a mennyben! De jó ...és ezt honnan tudod? Mert a sok barom azt mondja hogy oda jutnak az embrek az nem biztos, hoggy igaz! Olvass bibliát és megtudhatod hogy ki van a mennyországban!
Jah Jorquera fél évre kidőlt ezen a meccsenLionel85 írta:Euskal Herria - Catalunya 1-1