Jólvan a kötekedés az megy látom, sztem mindketten tudjátok, hogy mire gondoltam. De akkor majd pár év múlva lesz mire verni a lompost.
De akkor leírom, hogy mire gondoltam.
Több éve a magyar csapatok még az őszt sem élik meg a nemzetközi kupaporondon, ami nem kis teljesítmény, elnézve azt, hogy ezek gyakorlailag ősszel kezdődnek
A magyar és a hozzá hasonló színvonalas bajnokságok győzteseinek most mégis elérhető közelségba kerül a BL. Úgy érzem, hogy épeszű embernek nem kell felvázolnom, hogy ez mekkora színvonalesést vonz magával. Nem beszélve arról, hogy egy néző a Barça - Werder, vagy inkább egy Barça - Kiskunlacháza meccsre megy-e ki szívesebben, amit a klubbok is megéreznek a pénztárcájukon.
Egyébként Oleguer, ha már így sikerült megfognod a mondandóm valóban kulcsmondatát, akkor értelmezném Neked:
Számomra a Bajnok Ligája és egy magyar csapat ellentétes jelentést hordoznak.
1. Számomra: azt jelenti, hogy Nekem mit jelent, nem azt, hogy az emberiségnek.
2. Egy szóval nem mondtam, hogy senki nem nyeri meg itthon a magyar bajnokságot.
De nyugodtan kötekedj tovább, biztos találsz valamilyen helyesírási hibát, az általam leírtakban, amibe ismételten bele tudsz kötni, ha már érdemlegeset nem tudsz hozzáfűzni.